به کسی که واسه احساسات تو ارزش قائل نیست دل نبند
پاییز شده و باید مراقب بعضی چیزها بود.مثلا اگه میخواید برید بیرون قبلش صبر کنید تا عرق تنتون خشک بشه بعد برید بیرون از خونه تا خدایی نکرده سرما نخورید
به کسی که واسه احساسات تو ارزش قائل نیست دل نبند
پاییز شده و باید مراقب بعضی چیزها بود.مثلا اگه میخواید برید بیرون قبلش صبر کنید تا عرق تنتون خشک بشه بعد برید بیرون از خونه تا خدایی نکرده سرما نخورید
سعی کنید خودتون رو تو موقعیتی قرار ندید که وسوسه بشید برای انجام کاری که درست نیست.
قدم اول واسه جلوگیری از یه اتفاق...اینه که آدم خودشو تو اون موقعیت قرار نده...
سلام دوستان
اگر دانش اموز یا دانشجو هستین بهتون پیشنهاد میکنم که به هیچ وجه وسوسه نشین که برین سرکار! به خدا هیچ خبری نیست..درس از هر چیزی مهمتره.بچسبین به درس +زبان بعد از پایان تحصیل ببینید که روی هوا میزننتون!(البته این موضوع 100% نیست.)من خودم حدود 1ساله که توی یک شرکت کار کردم و گرچه حقوقم خیلی خوب بود ولی دیدم اگه به درسم نرسم پس فردا که بخوام برم سر کار کود هم بارم نمیکنن.حالا جسبیدم به درس و از اینکه این کارو کردم خیلی خوشحالم![]()
سلام
خوب روزای بارونی شروع شده!!
بعضی ها چتر دارند و بعضی ها ندارند.آقایون تو خرید چتر دقت کنید مخصوصا در انتخاب رنگ.مثلا رنگ صورتی یا سبز فسفری به شما آقایون نمیاد
اگه چتر دارید و با خودتون بیرون میبرید قبل از اینکه از خونه خارج بشید چتر رو باز و بسته کنید تا از خرابی احتمالی مطمئن بشید
وقتی چتر دستتون هست مراقب باشید که به کسی برخورد نکنید.زیاد دیدم کسایی که چش و چالشون بوسیله چتر داغون شده
وقتی وارد خونه یا اتومبیل میشید چتر رو بتکونید تا کاملا آبی که روش جمع شده بریزه رو زمین
کار امروز رو به هیچ عنوان به وقت دیگه ای ننداز مخصوص در این کشور که در لحظه همه چیز ممکنه تغییر کنه ، آخرش ضرر می کنی ، بد جور هم ضرر میکنی ...!!!
همونطور که حمید خان گفت: فصل بارندگیه! توی خرید البسه گرم دقت کنین!
الان قیمتا الکی و بیخودی بالا رفته و از کیفیت اجناس کم شده.
توی خرید کفش بیشتر دقت کنین! خیلی به ظاهر اهمیت ندیدن! به کف کفش دقت کنین!
که روزای برفی و بارونی سر نخورین! خصوصا روی خط عابر پیاده! (تجربه شخصیه هااااا)![]()
دوستان هر کاری انجام میدین انجام بدین فقط به هیچکس نگین دارین اون کار رو انجام میدین ! دقت کنید هیچکس !
وقتی به کسی میگین که میخواید فلان کار رو انجام بدین چند تا ! ضرر داره : 1- اگه خدای نکرده به اونجا نرسید ضایع میشین . 2- از شدت تلاشتون کاسته میشه . اینرو همه جا میگن تلاشتون بیشتر میشه ولی باور کنید خیلی کمتر میشه . 3-در صورت موفقیت در کاری که به بقیه گفتین خیلی طبیعی جلوه میکنه و بقول معروف کسی تعجب نمیکنه ! و اگه نرسید شما یک انسان ضعیف و تنبل و کاهل شناخته میشین ! و ...
پس فقط سایلت باشین و کارتونو انجام بدین و مشکلاتتون رو پیش بقیه بزرگ نکنین .![]()
سعی کنین برنامه زندگیتون رو طوری تنظیم کنین که اگه در کمتر از 30 ثانیه متوجه شدین با بهترین رتبه های آزمون آزمایشی و شانس کسب رتبه سه رقمی کنکور ؛ قراره طبق قانون جدید از تحصیل محروم شده و باید برین سربازی غ با مشکل مواجه نشن و زندگیتون به هم نریزه
هرکی که به فکر موفقیت ( غیر از موفقیت در تحصیل رشته های مذهبی ) هست باید همیشه به فکر مهاجرت به یه کشور درست و حسابی باشه .
ایران جای پیشرفت نیست
هيچگاه برای شخصی که از دور برايت دست تکون ميده دست تکون ندید...
چون دراکثـــر مواقع با تو نيست با پشت سريته..!
لذا ضايع ميشــــــــــی..
تو روحیـه ات تاثیر میذاره !
حالا بیا و درستش کن
+
دقت کردین شبای عروسی تا دهنت پر میشه دوربین میاد روت. !?
گفتم حواستون باشه !
+
دقت کردین بهترین ایده هارو برای دیگرون داریم و برای خودمون عملاً .....(به دلیل عصبانی بودن نویسنده(خودم) محذوف به قرینه لفظیه)![]()
Last edited by Lady parisa; 23-11-2011 at 12:22.
همیشه سعی کنید دوست خودتون رو به خوبی بشناسید
و خودتون رو برای هر کسی
به اب و اتیش نزنید.
اگه میدونید که ارزش کار شمارو متوجه نمیشه و جور دیگه ای برداشت میکنه هرگز اونکارو براش انجام ندید چون هم
باعث ناراحتی خودتون میشه و هم اینکه فکر میکنه وظیفه ی شماست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)