تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 258 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142182232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 2579

نام تاپيک: [ Yahoo! Mail ] / تمامی مسائل ياهو ميل

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شما ظاهرا از alias یا اسم مستعار استفاده کرده اید. باید ایمیل خود را به طور دقیق وارد کنید.

3. این کاربر از manuch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ظاهرا کدی هم برات ارسال میشه که باید ازش استفاده کنی

یک ایمیل برات میاد که ایمیل دوم باید تائید بشه و بعدش هم موقعی که خواستی لاگ این کنی یک پیام میاد که باید پسوردت رو ریست کنی .
    ممنون از راهنمايي شما . اين كد واسه من هم اومد ، كجا بايد ازش استفاده كنم ؟
    Last edited by FAR_FA; 01-03-2013 at 00:19.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

برای من هم تقریبا به همین روال بود فقط برای من عجیب بود که با وجودی که به من گفتند کد فرستاده شده رو باید وارد کنم اما در عمل کدی برام فرستاده نشد و من تنها با استفاده از ایمیل دوم موفق شدم وارد اکانت یاهوم بشم

در ضمن بار اول درست متوجه مشکلم نشدن و گفتند که احتمالا ایمیل compromised شده , باید به پرسش امنیتی پاسخ بدم . من هم دوباره تماس گرفتم و توشیح دادم که چظوری شده بعد متوجه شدند

سلام دوست عزیز
    هیچ نگران نباش من هم دقیقا همین مشکل رو داشتم و مثل شما پسوردم هم داشتم .
    شما برو به این آدرس :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از انتخاب گزینه ی ایمیل و ورژن ایمیلو گزینه ی Password and sign in ، گزینه ی unable to sign in رو که انتخاب کن بعد در انتهای همین صفحه ، لینک Email A Support Agent مربوط به تماس از طریق ایمیل رو کلیک کن و بعد از پر کردن فرم و ارسال آن منظر باش تا به آدرسی که براشون برای برقراری تماس دادی جواب بدن .

ظاهرا کدی هم برات ارسال میشه که باید ازش استفاده کنی

یک ایمیل برات میاد که ایمیل دوم باید تائید بشه و بعدش هم موقعی که خواستی لاگ این کنی یک پیام میاد که باید پسوردت رو ریست کنی .
    سلام من هم همین مشکل رو دارم و سوال امنیتی ازم می پرسه. فقط می خواستم اگر امکانش هست بیشتر توضیح بدین. مثلا در قسمت شرح مختصر (detailed description) خب من زبانم چندان تعریفی نداره می شه کمک کنین که چی باید بنویسم؟ در قسمت zip/postal code چی باید بوشت؟ و نیز قسمت do you have access to the alternate email address چه باید نوشت؟ قسمت سکیوریتی کواسشن (سوالات امنیتی 1و2) که یادمون هم نیست!! چه باید کرد؟و نهایتا کدی که می فرستن رو کجا باید وارد کرد؟ ایمیلم برام خیلی مهمه لطفا یک نفر کامل توضیح بده پیشاپیش ممنون از کمکتون
    Last edited by fs_asadi; 01-03-2013 at 07:19.

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام من هم همین مشکل رو دارم و سوال امنیتی ازم می پرسه. فقط می خواستم اگر امکانش هست بیشتر توضیح بدین. مثلا در قسمت شرح مختصر (detailed description) خب من زبانم چندان تعریفی نداره می شه کمک کنین که چی باید بنویسم؟ در قسمت zip/postal code چی باید بوشت؟ و نیز قسمت do you have access to the alternate email address چه باید نوشت؟ قسمت سکیوریتی کواسشن (سوالات امنیتی 1و2) که یادمون هم نیست!! چه باید کرد؟و نهایتا کدی که می فرستن رو کجا باید وارد کرد؟ ایمیلم برام خیلی مهمه لطفا یک نفر کامل توضیح بده پیشاپیش ممنون از کمکتون
    شما یه متن اینگلیسی بنویس که من پسوردمو یادمه اما سکیوریتی رو نه هر قسمتیو تونستی پر کن بقیه رو نه بفرست

7. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Iceboy_LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیــراز

پيش فرض

سلام دوستان

من نمیتونم ایمیل به کسی بفرستم
    پسوردم هم همین الان عوض کردم اما نشد... این عکس رو میده : تو رو خدا راهنمایی بفرمائید

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان

من نمیتونم ایمیل به کسی بفرستم
    پسوردم هم همین الان عوض کردم اما نشد... این عکس رو میده : تو رو خدا راهنمایی بفرمائید

اولا یه چند وقت دیگه دوباره امتحان کن درست می شه مال من که به فاصله چند دقه بعد ار این پیغام میلمو فرستاد
    دوما guidelines رو کلیک کردی چی شد؟ لینکشو بزار مام ببینیم
    سوما همون چند روز صبر کردی نشد و گایدلاینر هم جواب نداد بیا اینجا بگو دوباره ببینیم چی می شه

10. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

شما یه متن اینگلیسی بنویس که من پسوردمو یادمه اما سکیوریتی رو نه هر قسمتیو تونستی پر کن بقیه رو نه بفرست
    ممنون دوست عزیز ولی خب گفتم که انگلیسیم خوب نیست! متن رو اگه کسی اینجا لطف کنه بزاره ممنون میشم. قسمت ها ستاره دارن باید حتما پر بشن اگه کسی آموزش کاملشو بزاره واقعا ممنون میشم. این مشکل اخیراً برای خیلی ها اتفاق افتاده سرچ هایی که داشتم کسی توضیح درستی نداده اگه اینجا یکی لطف کنه کامل (ترجیحا با عکس) توضیح بده و متن انگلیسیه همین مطلبی که دوست عزیز گفتن رو بزاره کمک بزرگی به خیلی از دوستان می کنه. باز هم ممنون.

در آغاز فعالیت رویا123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان. من تازه عضو اینجا شدم. به خاطر مشکلی که داشتم و تو گوگل دنبال راه حلی برای حل مشکلم بودم با اینجا آشنا شدم. لطفا کمک کنید و جواب سوالمو بدید.
    من چند روز پیش از فیلتر شکن استفاده کردم و کلا اینترنتم به هم ریخت. هیچ کدوم از مرورگرها کار نمی کرد و نمی تونستم وارد هیچ سایتی بشم تا این که با راهنمایی هایی که از پیشتیبانی ای دی اس ال کردم تونستم بالاخره فقط مرورگر فایرفوکس رو درست کنم. اما بقیه همچنان خرابه.
    و مهم تر از همه این که یاهو مسنجرم هم باز نمیشه. لطفا راهنمایی کنید که چطوری باید مشکلمو حل کنم؟؟

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان. من تازه عضو اینجا شدم. به خاطر مشکلی که داشتم و تو گوگل دنبال راه حلی برای حل مشکلم بودم با اینجا آشنا شدم. لطفا کمک کنید و جواب سوالمو بدید.
    من چند روز پیش از فیلتر شکن استفاده کردم و کلا اینترنتم به هم ریخت. هیچ کدوم از مرورگرها کار نمی کرد و نمی تونستم وارد هیچ سایتی بشم تا این که با راهنمایی هایی که از پیشتیبانی ای دی اس ال کردم تونستم بالاخره فقط مرورگر فایرفوکس رو درست کنم. اما بقیه همچنان خرابه.
    و مهم تر از همه این که یاهو مسنجرم هم باز نمیشه. لطفا راهنمایی کنید که چطوری باید مشکلمو حل کنم؟؟

سلام
    بقیه هم همون طوری مثل فایر فاکس باز میشه.
    بهتره بیشتر توضیح بدی
    احتمالا اینترنت اکسپلورر این مسیر باید طی بشه:
    menu>tools>option>connection>lan settings
    تیک گزینه آخر رو بردار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •