بفرمایید اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرمایید اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ظاهرا از alias یا اسم مستعار استفاده کرده اید. باید ایمیل خود را به طور دقیق وارد کنید.
ممنون از راهنمايي شما . اين كد واسه من هم اومد ، كجا بايد ازش استفاده كنم ؟
Last edited by FAR_FA; 01-03-2013 at 00:19.
سلام من هم همین مشکل رو دارم و سوال امنیتی ازم می پرسه. فقط می خواستم اگر امکانش هست بیشتر توضیح بدین. مثلا در قسمت شرح مختصر (detailed description) خب من زبانم چندان تعریفی نداره می شه کمک کنین که چی باید بنویسم؟ در قسمت zip/postal code چی باید بوشت؟ و نیز قسمت do you have access to the alternate email address چه باید نوشت؟ قسمت سکیوریتی کواسشن (سوالات امنیتی 1و2) که یادمون هم نیست!! چه باید کرد؟و نهایتا کدی که می فرستن رو کجا باید وارد کرد؟ ایمیلم برام خیلی مهمه لطفا یک نفر کامل توضیح بده پیشاپیش ممنون از کمکتون
Last edited by fs_asadi; 01-03-2013 at 07:19.
شما یه متن اینگلیسی بنویس که من پسوردمو یادمه اما سکیوریتی رو نه هر قسمتیو تونستی پر کن بقیه رو نه بفرست
سلام دوستان
من نمیتونم ایمیل به کسی بفرستم
پسوردم هم همین الان عوض کردم اما نشد... این عکس رو میده : تو رو خدا راهنمایی بفرمائید
![]()
اولا یه چند وقت دیگه دوباره امتحان کن درست می شه مال من که به فاصله چند دقه بعد ار این پیغام میلمو فرستاد
دوما guidelines رو کلیک کردی چی شد؟ لینکشو بزار مام ببینیم
سوما همون چند روز صبر کردی نشد و گایدلاینر هم جواب نداد بیا اینجا بگو دوباره ببینیم چی می شه
ممنون دوست عزیز ولی خب گفتم که انگلیسیم خوب نیست!متن رو اگه کسی اینجا لطف کنه بزاره ممنون میشم. قسمت ها ستاره دارن باید حتما پر بشن اگه کسی آموزش کاملشو بزاره واقعا ممنون میشم. این مشکل اخیراً برای خیلی ها اتفاق افتاده سرچ هایی که داشتم کسی توضیح درستی نداده اگه اینجا یکی لطف کنه کامل (ترجیحا با عکس) توضیح بده و متن انگلیسیه همین مطلبی که دوست عزیز گفتن رو بزاره کمک بزرگی به خیلی از دوستان می کنه. باز هم ممنون.
سلام دوستان. من تازه عضو اینجا شدم. به خاطر مشکلی که داشتم و تو گوگل دنبال راه حلی برای حل مشکلم بودم با اینجا آشنا شدم. لطفا کمک کنید و جواب سوالمو بدید.
من چند روز پیش از فیلتر شکن استفاده کردم و کلا اینترنتم به هم ریخت. هیچ کدوم از مرورگرها کار نمی کرد و نمی تونستم وارد هیچ سایتی بشم تا این که با راهنمایی هایی که از پیشتیبانی ای دی اس ال کردم تونستم بالاخره فقط مرورگر فایرفوکس رو درست کنم. اما بقیه همچنان خرابه. و مهم تر از همه این که یاهو مسنجرم هم باز نمیشه. لطفا راهنمایی کنید که چطوری باید مشکلمو حل کنم؟؟
سلام
بقیه هم همون طوری مثل فایر فاکس باز میشه.
بهتره بیشتر توضیح بدی
احتمالا اینترنت اکسپلورر این مسیر باید طی بشه:
menu>tools>option>connection>lan settings
تیک گزینه آخر رو بردار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)