در مورد قیمت 1500 دلاری مطمئنی؟؟؟ واقعا این قیمت بوده یا شنیدی؟؟
سوپری سرکوچتون کجاست!! آخه سوپر محله ما هم عطر و ادکلن اورجینال میاره.. نکنه ما هم محل هستیم؟؟؟
در مورد قیمت 1500 دلاری مطمئنی؟؟؟ واقعا این قیمت بوده یا شنیدی؟؟
سوپری سرکوچتون کجاست!! آخه سوپر محله ما هم عطر و ادکلن اورجینال میاره.. نکنه ما هم محل هستیم؟؟؟
کدوم مدلش؟
دوستان من دانهیل قهوه ای قبلا داشتم بوی ملایم و باحالی داشت اما اصلا پخشی و موندگاری خوبی نداشت ادکلن تو همون مایه ها سراغ دارین از نظر بو که پخشی بالا و موندگاری هم داشته باشه؟
Last edited by moli_ahmad; 02-08-2011 at 11:34.
ادکلن جدید دیور بوی بسیار باحالی داره اکوا فارنهایت دیور
مدل Bijan by Bijan
![]()
سلام
بهترین عطری که تا حالا داشتم ( نه از لحاظ قیمت ) :
Paco Rabanne > 1 Million
بوی گرم و شیرین خاص + پخش بو و موندگاری بالا
هر چی بگم کمه باید تجربه کرده باشین
از ۳ سال پیش که اومده من ۵ بار خریدمش و خیلی از دوستام که سخت گیر هم هستن مشتری شدن
الان ۳ ساله جزو TOP 5 جهانی هست و معمولا اولین
---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------
راستی من الان ایرانم ( اصفهان ) ، به چه چیز هایی توجه بکنم که عطر تقلبی نره تو پاچم
کسی اصفهان جای مطمین سراغ داره ؟
منظورم این تبلیغه
من سمت مرزداران هستم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته همینه خیلی ممنون. ولی پیشنهاد نمی کنم بخرینش. برخلاف بوی بسیار قوی و تند اولیه بعد از مدتی تبدیل به بوی خیلی نزدیک روی پوست میشه و عملا بعد از 4 ساعت دیگه خبری از بو نیست. هر چند بوش رو خیلی دوست دارم. ولی ارزشش رو نداره بنظرم. مشکل اینه که به دلیل بوی تند اولش نمیشه زیاد اسپری کرد . حتی پخش بو هم فقط دقایق اولیه خیلی خوبه. حالا با تعداد بیشتر اسپری هم امتحان می کنم و میگم.
Last edited by hike; 02-08-2011 at 15:15.
توی اصفهان برو فروشگاه پرتو روبروی هتل عباسی....
عطرهاش اصل هستند و طرف توی کارش وارده...45 ساله کارش فروش عطره...هر سال هم دعوت میشه فرانسه(از ایران کلا سه نفر دعوت میشدن یکی ایشون و دیگری هم از تهران و یکی هم بیژن)...
تقریبا اکثر عطر های مین استریم رو داره.....
سلام دوستان
تنها Creed ی که از نزدیک دیدم و تست کردم Original Santal بود که اتفاقا یکی از ارزانترین هاش هست با قیمت تقریباً 100 تومن تو سایت پرفیوم شاپینگ .
فوق العاده بود واقعاً مستم کرد![]()
Green Irish Tweed رو بدجور تو کفش هستم که تست کنم حتی ممکنه بدون تست سفارش بدم![]()
موافقم، کارهای creed رو کاملاً میشه بدون تست سفارش داد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)