دوستان کسی ریپلی از خودش یا دیگران نداره بده ما هم 1 نیگاه بکنیم ریپلی بازی کنان حرفه ای و نیمه حرفه ای باشه و این بازیش خیلی اسونه که من با بت بازی کردم 2 بار مردم 15 بار کیل گرفتم تا دامنیشن هم رفتم و 1 سوالی ایا میشه با بت بازی کرد دامنتیون را
دوستان کسی ریپلی از خودش یا دیگران نداره بده ما هم 1 نیگاه بکنیم ریپلی بازی کنان حرفه ای و نیمه حرفه ای باشه و این بازیش خیلی اسونه که من با بت بازی کردم 2 بار مردم 15 بار کیل گرفتم تا دامنیشن هم رفتم و 1 سوالی ایا میشه با بت بازی کرد دامنتیون را
Bot میزنی احساس شاخی بهت دست داده ؟
2 بار هم زدنت ؟ لول ...
×××
دوستان یک Rune Page بخرین 2 تا بهتون میدن ... بد نیستا !
این splash های جدید که برای مورگانا و Tyrandemere گذاشتن از قبلی ها زشت تره :|
من ریپلی از بازیم با نرم افزار گرفتم حالا میره کجایه سیستمم تا براتون اپ کنم با 1 نفر زدم لول 13 حالش را گرفتم من لول 3 اول بازی هی میمردم اما بازی را بردم 9 مردم 6 بار بردم دمم گرم حالا راستی میدونین کجای سیستم میره که خودم توی اپلود سنتر بخوام اپ کنم نه خودش بخواد اپ کنه
بفرما اینم یه مشکل دیگه !
Your leaver penalty is now at level 1
وسط بازی یهو stuck شدم و تکون نمیخوردم بعد مجبور شدم همونجا بمونم تا بازی تموم شه . بعد بازی این پیغام اومده .
بازی خوبیه . منم دوتا باز بودم و هنوزم بعضی وقتا بازی میکنم ولی اینجور چیزا روی اعصابه ...
برا من تا حالا اینجوری نشده ولی بهتر بود لیو میدادی دوباره بازی رو اجرا می کردی درست می شد
بچه ها شما توی کدوم سرور تیم اسپیک هستین ما هم پاشیم بیاییم پیشتون با هم بازی کنیم هم اینکه راهنمایی ازتون بگیرییم![]()
میگم چه عجب بازیکنای جدید اومدنا سه ماهی بود فقط خودمون بودیم اینجا![]()
سلام سه روزی نبودیم
احمد جان موفق باشی ................. بهشون میگم کلا اعصاب رو مخ ادم تاثیر داره IQ صفر میکنه ............
پچ جدید که اومد دارم میگرم syndra باز کردن برای خرید این من تو lol reply دیده بودمش حواستون جم کنین چون AB بالایی میزنه و spell کمی عزیت میکنه............
این جریانش چی بید ؟!دوستان یک Rune Page بخرین 2 تا بهتون میدن ... بد نیستا !
شما اگر east اد کنن من من چندتا یوزر ایرنای میدم که رانک بالایی دارن ببین ...دوستان کسی ریپلی از خودش یا دیگران نداره بده ما هم 1 نیگاه بکنیم ریپلی بازی کنان حرفه ای و نیمه حرفه ای باشه و این بازیش خیلی اسونه که من با بت بازی کردم 2 بار مردم 15 بار کیل گرفتم تا دامنیشن هم رفتم و 1 سوالی ایا میشه با بت بازی کرد دامنتیون را
کلا بهتر همون لول reply باز کنی برو تو قسمت جستجو که چمپ لیست میتونی بیاری هر چمپ که داری چندتا دانلود کنن ببین راه میافتی و در کنارشم پلیر که با چمپ دیگه بازی میکنن میبینی وووووووووووو...
فرقی در هر بازی نیست میبینی بر اساس مو قعیت پلیر خوب زیادن در هر نبرد .... تجربه زیادی میدن این reply ها....
لول شما الان چند؟!
یچه ها امروز مال شما کلاینتتون مشکل دار نشد ؟ اولا موقع ورود زد 10 دقیقه تو صف وایستم . بعد که رفت بازی . یه نرمال اومدم زدم 5 دقیقه شد پیدا نکرد . کنسل کردم ارور داد نمیشه کنسل کنی . لاگ اوت کردم و دوباره اومدم تو که این دفعه صف نداشت . منتهی گزینه بازی نرمال حذف شده بود .
گفتم یه Bot بزنم ببینم چی میشه . وقتی زدم اومد صفحه اصلی کلاینت . بعد دوباره رفتم ببینم چی شده دیدم کلا disable شده این بازی ها . بعد اون بالای صفحه قسمت information دیدم نوشته فعلا برای مشکل پیش امده بازی ها رو غیر فعال کردیم . یعنی اون قسمت به صورت انلاین اپدیت میشه ؟
راستی قرار شد یکی این مودهای Ranked و solo رو بگه که چه فرقی داره با مود نرمال . کسی نیست بگه ؟ eztech جان ؟ aria جان ؟
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)