چه فرقی میکنه همونه که روی سمند نصب میکنن. ABS ماندو با بوستر سمند. از کارخونه نصب بوده.
نه پارس تازه ABS دار نشده. یکسالی میشه. شاید هم بیشتر. از مدل معمولی.
چه فرقی میکنه همونه که روی سمند نصب میکنن. ABS ماندو با بوستر سمند. از کارخونه نصب بوده.
من به شخصه آخرش نفهمیدم ماشین شما ABS داره یا نداره :(
ولی محمد برای منم بعضی وقتها پیش اومده که ماشین برای یه لحظه یکی از چرخهاش(دقیقا برای یک لحظه) یه خورده بکشه ولی خودش جمع و جور میکنه موضوع رو
بله منظور من همینه. کاری که ABS انجام میده.
دوست گلم راستش منم خودم نمیدونم چه گندی به این ترمز های پارس سال زدن که اینطوری شده ! ولی توی فروم همسایه یکی از دوستان هست که به دلیل همین مشکل ماشینش رو فروخت . ( ماشین پارس سال بود )چه فرقی میکنه همونه که روی سمند نصب میکنن. ABS ماندو با بوستر سمند. از کارخونه نصب بوده.
درضمن ABS هایی که بیرون نصب میکنن اصلا به درد نمیخوره و من به هیچکس پیشنهاد نمیدم !!! چون یکی از فامیلامون روی 141 نصب کرده بود .
امیر جان اگه منظور دوستمون همینی باشه که شما میگی که باید بگم بله ! البته اونم به سرعت بستگی داره ! اگه مثلا سرعت دوستمون پایین بوده باشه و ECU دستور فعال شدن ABS رو نداده باشه هم میتونه یه بحث باشه ولی ایشون نگفتن سرعتشون روی چند بوده !ولی محمد برای منم بعضی وقتها پیش اومده که ماشین برای یه لحظه یکی از چرخهاش(دقیقا برای یک لحظه) یه خورده بکشه ولی خودش جمع و جور میکنه موضوع رو
اگه فیلم تبلیغاتی پارس ELX رو دیده باشین ماشین روی یخ ترمز میکنه و چرخها واسه یه لحظه قفل میکنن و دوباره باز میشن . اگه میخواید کلیپشو بزارم که ببینید . در کل باید دید شرایط دوستمون چه طوری بوده . من فکر کردم منظور دوستمون اینه که وقتی اون اتفاق پیش میاد ( توضیحاتشون ) چرخها همینجوری قفل میمونن !!!
عزیزان تندر سوار کسی اینجا هست تندر 90 دوگانه سوز داشته باشه؟
اساتید ارجمند یه سوال
ماشین من 2 روزه که وقتی گرم میشه یا کولر میزنم بوی بنزین ازش بلند میشه و کنترل کردم هیچ نشتی بنزینی ندیدم
ماشین 3 هم کار نمیکنه
ماشین ماهم تو تابستون ، اگه کولر روشن باشه ، پر گاز هم بری ، کمی بوی بنزین از خودش در میکنه ! من هم دلیلش رو مثل شما نمیدونم
من که ندارم ولی آخرین بار که رفتم نمایندگی دیدم که چند مدل دوگانه سوز برای فروش نقدی گذاشتنعزیزان تندر سوار کسی اینجا هست تندر 90 دوگانه سوز داشته باشه؟
اساتید ارجمند یه سوال
ماشین من 2 روزه که وقتی گرم میشه یا کولر میزنم بوی بنزین ازش بلند میشه و کنترل کردم هیچ نشتی بنزینی ندیدم
ماشین 3 هم کار نمیکنهوقتی این بو میاد دقیقا کنترل کنید ببینید از کجا میاد مخصوصا از داخل صندوق عقبماشین ماهم تو تابستون ، اگه کولر روشن باشه ، پر گاز هم بری ، کمی بوی بنزین از خودش در میکنه ! من هم دلیلش رو مثل شما نمیدونم
چند وقت پیش هم مشکل را با 141 داشتم که بعد از جست و جوی زیاد متوجه شدم که بعلت اینکه همیشه باک را تا خرخره پر می کردمحباب گیرش خراب شده که با تعویضش مشکل حل شده!
بو از جلو میاد
تا به حال این بو رو نمیداده
ممکنه بخار بنزین باشه ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)