شما برو بگو واست آپدیت جدید و فرمور Lt 1.9 رو بریزن بعد برو لایو بازی کن هیچ مشکلی پیش نمیاد .
این جور سوالاتم از این به بعد در تاپیک خودش بپرس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما برو بگو واست آپدیت جدید و فرمور Lt 1.9 رو بریزن بعد برو لایو بازی کن هیچ مشکلی پیش نمیاد .
این جور سوالاتم از این به بعد در تاپیک خودش بپرس:
ممنون که جواب دادی
اين لباسه ميلنا سره كاريه يا واقعا هستش؟؟؟
![]()
ديروز با چند تا از دوستان قرار بازي داشتيم چند تاشون جديد بودن همش برميگشتن ميگفتن ضربه تكراري نداريمو نميدونم تكراري كار ميكني..
من نميدونم اين يعني چي خب وقتي يك شخصيتي يك چند مدل ضربه داره خب از اونا استفاده ميكنيم ديگه..
انقدر گفتن تكراري كه كلا اومدم بيرون حوصلمو سر رفت....چه كاريه اخه![]()
والا میلینا لباس سومش که همون حجاب اسلامیه بود دیگههمون که آخر باز ladder بازی میشه. این نمی دونم لباس 4 ام هست یا نه. ( قیافش که به فیک ها نمی خوره!)
حامد مگه تو رفتی کد اشو خریدی؟ اصلا میارزه با اون سرورش مگه؟
آره ولی از این آدم ها خیلی زیادن... مثلا توی tekken با ان kuma اگه همش Y رو می زدی نمی تونست طرف مقابل کاری کنه... اونا هم همش می گفتن هو ، یعنی چی ، تک ضربه ای نزن و... منم گفتم :
اگه قرار بود یک نوع ضربه زدن ممنوغ باشه ، خود سازنده های بازی یک کاری می کردن که نشه یک ضربه رو تکرار کرد.
یا مثلا توی مورتال کمبات هم با اسموک () یک کمبو می زدم که دود رو زیر پاش می زدم تا از بالا سرم بیاد پایین ، بعدش یک آپرکات می زدم بهش
این حرکت رو همش تکرار می کردم ، طرف نمی تونست کاری بکنه ، یا اون حرکتی که غیب می شد می رفت عقبش میزد ، بعدش جلوش میومد می زد ، اون اگه تند تند بزنی ( البته قبل یک cancelation لازمه!) نمی تونه طرف کاری بکنه ، تا بخواد ضربه ای بزنه اینو روش بریم تمومه
چقد حرف زدمواه واه واه
![]()
![]()
راستي من يه سوالي دارم كه هر جا طرح كردم كسي جواب نميده اميدوارم اينجا يه آدمه باحال پيدا شه و مارو روشن كنه تا از سردرگمي در بيام!!!
من ps3 هك نشده و اورجينال بازي ميكنم الان هم كمبت ريجن 2 دارم اما نميتونم dlc هارو از ps store دانلود كنم چون كارت ندارم!!!
اما چند جا لينكه دانلود dlc هارو گذاشتن كه تا الان همه كاراكترها رو داره به جز فردي كه هنوز نيومده!!!
من اگه دانلود كنم ميتونم از اون dlc ها استفاده كنم با توجه به اينكه دستگاهم كپي نشده؟؟؟
يا اينكه بايد كارت بخرم و از ps store دانلود كنم؟؟؟
---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------
ولي فكر كنم ميشه كمبهاي جديد ساخت!!!البته خودم هم تكراري ميزنم ولي مهم اينه كه از بازي لذت ببري حالاضربه ها چه تكراري باشه چه جديد زياد فرقي نداره
اه بدم میاد از این بازیکنایی که میگن تک بعدی کار میکنی با همش یه کارو انجام میدی .
اگه بازیشون خوب باشه ، تو هم همش یه کار رو تکرار کنی دستتو میخونن میرننت . اگه هم نمیتونن بازی کنن مشکل از خودشونه که بلد نیستن بازی کنن .
منم این مشکل رو دارم . همه کمبوهای یه کارکتر رو هم بزنم باز میگن تک بعدی بازی میکنی .
اینا کسایی هستن که جرات بازی توی مسابقات رو ندارن و اصلا هم بازیشون خوب نمیشه . همیشه هم یه جور بازی میکنن و نوب خواهند موند.
شرمنده لحنم اگه تند بود . اخه دل پری دارم از همچین ادمایی
راستی بچه ها مسابقات EVO هم برگزار شد . هنوز تاپ 8 شروع نشده . بالای 500 نفر از سراسر دنیا شرکت کردن . هنوز به صورت رسمی ویدئو ها منتشر نشده . بی کیفیتش توی سایت ها هست . بعدا اگه خوب اومد میزارم واستون.
این لیست 8 نفر که اومدن بالا :
REO از اوناست که با کارکترهای زیادی بازی میکنه .
ملیناشو من دیدم واقعا خفنه .
جالبه که اصلا کارکترهای مثل هم نیستش توی این لیست.
قبل مسابقات پیش بینی میشد که کانگ لائو های زیادی بیان بالا اما اینجوری نشد.
من که دوس دارم جانی کیج یا لیئوکنگ اول بشه .
البته Perfect Legend , REO , Chris G خیلی قوی هستن![]()
Last edited by Cain; 30-07-2011 at 21:36.
CAIN جان ميتوني به سواله بالا جواب بدي؟؟؟
شرمنده من ایکس باکس دارم و از PS3 اصلا سردر نمیارم
بهتر بری از همون انجمن PS3 بپرسی حتما به جواب میرسی![]()
اتفاقا همينكارو كردم و تو 3 تا انجمن ديگه سوالمو طرح كردم اما كسي انگار نميدونه!!!!!!!!!!!!!!نميدونم چرا اين كمپانيها ميرن رو اعصاب خب هر چي دارين همرو تو ديسك بازي بزارين!!!همش واسه خاطره پوله!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!كاش حداقل يه نسخه اي داشت كه همه dlc ها داخلش بود!!!متاسفانه هنور هيچ كدوم از dlc عارو نگرفتم!!!دلم داره ميبسوزه!!!بخصوص وقتي فردي بياد!!!!
به هر حال دستت طلا
راستي كمبت چه Collectors edition داره!!!واقعا قشنگه!!!
![]()
Last edited by BATMAN-LOVE; 31-07-2011 at 00:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)