من که در مورد جوونیهاش صحبت نمیکنم...الان به نظرم شبیهشه....
![]()
من که در مورد جوونیهاش صحبت نمیکنم...الان به نظرم شبیهشه....
![]()
فابرگاس میتواند مقابل منچستر بازی کند
سایت گل - سسک فابرگاس که به دلیل مشکل همسترینگ از نگاه آرسن ونگر باید دو هفته از میادین بیرون می ماند امیدوار است به بازی با منچستر یونایتد در 13 دسامبر برسد. البته آرسن ونگر پیش از این اعلام کرده بود باید تا نزدیک دو ماه مراقب بازی کردن فابرگاس باشد و با این صحبت ها بعید است آرسن بخواهد در شرایط عادی از فابرگاس در این بازی استفاده کند .
به گزارش آرسنال دات آی آر، هفته آینده بازی حساس دو تیم رقیب یعنی منچستر برابر آرسنال است و آرسنال در صورت غلبه به تیم قدرتمند منچستر می تواند به صدر نشینی خود ادامه دهد .
فابرگاس نیز امیدوار است به این بازی برسد و در این باره میگوید:
" از اینکه بگویم همه چیز بنا بر برنامه و مشخصات پیش می رود خوشحالم .
برخی معاینات جدید خواهیم داشت و امیدواریم که آن ها بتوانند تفاوت هایی ایجاد کنند .
همسترینگ من اوضاعش خوب است و همین طور از نظر بدنی استراحت کرده ام و اوضاع خوبی دارم .
بازی با منچستر یونایتد هدف است و امیدوارم که اینگونه نیز شود . "
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداحتمال بازنشستگي گري نويل در پايان فصل
سايت گل- به گزارش رسانه هاي انگليسي، گري نويل، مدافع باتجربه شياطين سرخ قصد دارد مانند ادوين فن در سار، دروازه بان هلندي اين تيم در پايان فصل از دنياي فوتبال خداحافظي كند.
گفته مي شود فن در سار كه ماه گذشته 40 ساله شد، در پايان فصل دستكش ها را خواهد آويخت و حتي فرگوسن تاييد كرد كه اين فصل، آخرين فصل حضور اين دروازه بان با تجربه در درون دروازه اين تيم خواهد بود.
اكنون نشريه ديلي ميل گزارش داد كه احتمالا گري نويل، مدافع راست باتجربه شياطين سرخ نيز در پايان فصل به دوران طولاني حضورش در اين تيم پايان خواهد داد.
با جدايي اله گنار سولسشر از تيم دوم باشگاه، گفته مي شود كه شايد نويل هدايت اين تيم را برعهده بگيرد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ژرار اوليه: چيزي نمانده بود كريس رونالدو را براي ليورپول بخرم
سايت گل- ژرار اووليه، سرمربي سابق ليورپول، كه فردا همراه با تيم استون ويلا، پس از مدت ها پاي به آنفيلد خواهد گذاشت، فاش كرد پيش از اينكه باشگاه منچستريونايتد از وجود بازيكني به نام كريس رونالدو آگاه شد، در آستانه خريد او قرار داشت.
او گفت چيزي نمانده بود اين ستاره پرتغالي را به خدمت بگيرد اما به دليل شيوه پرداخت دستمزد باشگاه ليورپول موفق به اين كار نشد.
او در مصاحبه با ديلي ميل گفت:" من او را در تورنمنت زير 21 ساله هاي تولون ديدم و به دنبال جذب او بوديم اما ما يك سقف دستمزد داشتيم و نمي توانستيم دستمزدي كه او مي خواهد را پرداخت كنيم.
سپس منچستريونايتد يك بازي دوستانه مقابل اسپورتينگ ليسبون انجام داد و همه بازيكنان تيم به فرگوسن گفتند بايد او را بخريم.
من معتقد بودم كه نبايد سقغي براي دستمزدها وجود داشته باشد. معتقدم اين مسئله موجب ايجاد مشكل در رختكن ما مي شد.
مي دانم بعضي از خريد هاي ما به آن اندازه كه فكر مي كرديم خوب نبودند. شايد با رونالدو مي توانستيم قهرمان شويم اما ما هري كيول را داشتيم، او در آن زمان فوق العاده و تشنه پيروزي بود اما دچار مصدوميت شديدي شد. بعد از آن هرگز نتوانست اعتماد به نفس و انگيزه گذشته را پيدا كند."
قرار داد مايكل اوون در پايان اين فصل با منچستريونايتد به پايان مي رسد و اووليه ابراز تمايل كرد كه بار ديگر اين ستاره سابق قرمزها را به خدمت بگيرد.
" من دوست دارم كه او را به استون ويلا بياورم. حضور او براي تيم خوب است. او از بازي كردن بسيار لذت مي برد."
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدديويد بكام؛ رئيس بعدي اتحاديه فوتبال انگليس؟
سايت گل- گفته مي شود مديران اتحاديه فوتبال انگليس قصد دارند ديويد بكام را به عنوان مدير آينده اين اتحاديه انتخاب كنند.
ستاره تيم لس آنجلس گلكسي يكي از اعضاي تاثير گذار كميته حمايت از ميزباني انگليس براي جام جهاني 2018 بود؛ علاوه بر اين تلاش هاي او كه منجر به رسيدن ميزباني المپيك 2012 به لندن شد، تحسين بسياري را برانگيخت.
اكنون نشريه نيوز آو د وورلد ادعا كرد كه مديران اتحاديه فوتبال انگليس معتقدند تنها اين ستاره سابق منچستريونايتد و رئال مادريد مي تواند تصوير انگليس نزد فيفا را پس از جنجال هاي اخير ترميم كند.
بعضي از مديران اين اتحاديه معتقدند تحقيقاتي كه توسط ساندي تايمز و برنامه پانورماي بي بي سي انجام شد و در آن بعضي از اعضاي كميته اجرايي فيفا به دريافت رشوه متهم كردند، از دلايل اصلي ناكامي انگليس در رسيدن به ميزباني جام جهاني 2018 بود.
گفته مي شود تا زماني كه بكام با تمام زواياي كار آشنا شود، يك رئيس موقت براي اتحاديه انتخاب خواهد شد. آنها قصد دارند از اين طريق زمينه را براي حضور بكام در كميته اجرايي فيفا فراهم كنند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداحتمال جدايي هارگريوز از منچستريونايتد با انتقالي آزادسايت گل- به گزارش نشريه ميرر، باشگاه هاي منچستريونايتد و ليورپول، در صورت بازنشتسگي الكس فرگوسن يا اخراج روي هاجسون، اوون كويل، سرمربي بولتون، را به عنوان يكي از گزينه هاي اصلي شان در نظر دارند.
سايت گل- گفته مي شود مديران باشگاه منچستريونايتد قصد دارند به اوون هارگريوز، هافبك هميشه مصدوم شان، اجازه دهند تا در تابستان آينده بر اساس قانون بوسمن با انتقالي آزاد الدترافورد را ترك كند.
هارگريوز در سال 2007 با انتقالي به ارزش 17 ميليون يورو از بايرن مونيخ به منچستريونايتد پيوست اما از آن زمان تاكنون تنها در 39 بازي براي تيمش به ميدان رفته است. او از ناحيه از دو زانو به شدت مصدوم و تحت عمل جراحي قرار گرفت و حتي اين نگراني وجود داشت كه به دليل اين مصدوميت ها دوران بازي اش به پايان برسد.
اين بازيكن 29 ساله تلاش كرد در اين فصل به ميادين بازگردد و ماه گذشته در ديدار مقابل وولوز پس از دو سال بار ديگر براي تيمش به ميدان رفت اما تنها پس از 5 دقيقه از ناحيه همسترينگ مصدوم شد و زمين بازي را ترك كرد.
اكنون تنها شش ماه ديگر از قرار داد او باقي مانده و گفته مي شد منچستري ها قصد دارند قرارداد او را به صورتي تمديد كنند كه براساس آن هارگريوز به تعداد بازي هايي كه انجام مي دهد، دستمزد دريافت كند.
اما اكنون نشريه ميرر ادعا كرد كه با توجه به اينكه به نظر نمي رسد اين بازيكن بتواند شرايط بازي كردن را بار ديگر پيدا كند، مديران اين باشگاه اكنون تغيير عقيده داده اند.
گفته مي شود اگر هارگريوز با انتقالي آزاد الدترافورد را ترك كند، شياطين سرخ 34.5 ميليون يورو زيان خواهند ديد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسرمربي بولتون، جانشين احتمالي فرگوسن و هاجسون
كويل كه به عنوان سرمربي ماه ليگ برتر انتخاب شد، در ژانويه 2010 از برنلي به بولتون پيوست. از زمان او توانست بولتون را از يكي از تيم هاي قعر نشين به يكي از نمايندگان انگليس در ليگ اروپا تبديل كند و همچنين با مربيگري او، بولتون يكي از جذاب ترين بازي هاي ليگ برتر را به نمايش مي گذارد.
بولتون در حال حاضر با 23 امتياز در رتبه ششم جدول قرار دارد و با 28 گل زده، چهارمين تيم تهاجمي جزيره است.
فيل گارتسايد، رئيس باشگاه بولتون گفت:" نتايج و بازي هاي ما به نحو چشمگيري پيشرفت داشته است و اين را مي توان نتيجه تاثير اوون دانست. ما همان بازيكنان قبل را در اختيار داريم اما او از آنها بهترين بازي را گرفته است. ما اكنون به شيوه اي بازي مي كنيم كه نه تنها جذاب است، بلكه تاثير گذار نيز هست."
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجدایی یوانوویچ از لیورپول در صورت ادامه نیمکت نشینی
سایت گل- سویان میلوسوویچ، مدیر برنامه های میلان یوانوویچ در صحبتهایی اعلام کرده که احتمال دارد موکلش در بازار نقل و
انتقالات زمستانی رختکن لیورپول را ترک کند
این ستاره29 ساله، در تابستان به عنوان بازیکن آزاد،از استاندارد لیژ به لیورپول پیوست ولی هرگز نتوانست درترکیب اصلی لیورپول به میدان برود و روی هاجسون تنها در بازی های اروپایی از او استفاده می کند.
میلوسویچ، مدیر برنامه های یوانوویچ در صحبتهایی اعلام کرده که این ستاره صربستانی مایل به ماندن در رختکن آنفیلد است ولی تنها به شرطی که فرصت بیشتری برای بازی کردن پیدا کند.
او در ادامه به این نکته اشاره کرد که با توجه به نمایش خیره کننده یوانوویچ در رقابتهای جام جهانی 2010، پیدا کردن تیمی جدید برای او کار سختی نخواهد بود.
میلوسویچ در صحبتهایی به پیپل گفت:« بازگشت به بلژیک، اولویت اول یوانوویچ نیست ؛چون او پیشنهادات مختلفی از آلمان، اسپانیا و هلند دارد.او می خواهد توانایی هایش را ثابت کند ولی اگر او تا پایان ماه، روی نیمکت تیم باقی بماند، شاید برنامه ها تغییر کند.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپس از رفتارخشن تبس- مانچینی:مشکلی با تبس ندارم
سایت گل- روبرتو مانچینی، مربی ایتالیایی منچسترسیتی در صحبتهایی اعلام کرد که پس از رفتار نادرست تبس در هنگام تعویض در جریان دیدار مقابل بولتون، از ستاره آرژانتینی تیمش عصبانی نیست.
وقتی مربی سیتی در جریان این دیدار تصمیم به تعویض کاپیتان تیمش،تبس ، گرفت این بازیکن آرژانتینی با عصبانیت از زمین خارج شد و این خشم به مربی تیمش نشان داد.
در این میان مانچینی در صحبتهایی اعلام کرده که مشکلی با تبس ندارد و از تماشای اینکه کاپیتان تیمش با این همه انگیزه بازی کرده، بسیار خوشنود است.
مانچینی به اسکای سپورتس گفت:« این موضوع مهمی نیست. من زمانی که یک بازیکن نمی خواهد زمین مسابقه را ترک کند،خوشحال می شوم.تبس برای تیم ما بسیار مهم است ولی من این تصمیم را گرفتم و فکر می کنم که تصمیم درستی هم بود.»
عصبانیت تبس، آخرین اتفاقی است که دررختکن سیتی رخ داده، چرا که چند روز پیش هم در جریان تمرینات این تیم، ماریو بالوتلی و ژروم بواتنگ با هم درگیر شدند و درنهایت مدافع آلمانی از فهرست بازیکنان تیم برای دیدار شنبه شب خط خورد.
مربی ایتالیایی سیتی ادامه داد:« قراردادن نام بالوتلی در فهرست بازیکنان تیم، تصمیم سختی نبود. درمورد درگیری او در روز جمعه هم باید بگویم که اتفاق خاصی نیفتاد.این شرایطی کاملا طبیعی است که هر روز در هر تیمی رخ می دهد.ماریو مقابل بولتون خیلی خوب بازی کردو تنها چیزی که او کم داشت گلزنی بود.»
پیروزی مقابل بولتون سیتی را به جمع 4 تیم برتر جزیره رساند و مانچینی در این رابطه گفت:« شرایط ما در جدول خوب است ولی باید به تلاشمان ادامه بدهیم و در صورت لزوم به بیشترین تعداد برد ممکن دست بیابیم و در پایان فصل به جدول نگاه کنیم.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2010/12/6آنچلوتی: باید به روزهای ضعیفمان پایان دهیم
سایت گل- کارلو آنچلوتی، مربی ایتالیایی چلسی در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش هیچ هراسی از رویارویی با تاتنهام ندارد.این در حالی است که چلسی در 5 دیدار اخیر خود در لیگ برتر طعم پیروزی را نچشیده است
تساوی ناامید کننده آبی پوشان در دیداری خانگی مقابل اورتون باعث شد تا خیلی ها توانایی این تیم در فتح جام قهرمانی در رقابتهای این فصل را زیر سوال ببرند ولی کارلو آنچلوتی معتقد است که الان زمان ترسیدن نیست و تیمش می بایست در دیدار مقابل تاتنهام نمایش خوبی را به اجرا بگذارد.
آنچلوتی در صحبتهایی به خبرنگاران گفت:« ما باید خیلی سخت تلاش کرده و خیلی بیشتر از آنچه الان تلاش می کنیم، به فعالیت بپردازیم. با انسجام می توان از بند شرایط کنونی رها شد. نباید به دنبال مقصر بود و باید درک کرد که مشکل کار کجاست و رو به جلو حرکت کرد.»
مربی ایتالیایی چلسی ادامه داد:« انتقادات عادی است و باید متمرکز ماند.ما در دیدار بعدی مان که دیداری خارج از خانه مقابل تاتنهام است فرصت خوبی داریم.باید عملکردمان در زمین تمرین را تغییر دهیم و این شیوه سریعی است که می توان از شرایط سختی که در آن گرفتار هستیم رها شویم. ما باید متمرکز بمانیم و به سختی تلاش کنیم.هر بازی یک چالش است.»
آنچلوتی قادرخواهد بود تا در دیدار شنبه شب تیمش مقابل تاتنهام پس از مدتها از مایکل اسین و جان تری بهره ببرد و این مربی ایتالیایی در ادامه اعلام کرد که فرانک لمپارد هم ممکن است برای این بازی به اوج آمادگی برسد:« ما شاید بتوانیم لمپارد را هم برای این بازی در اختیار داشته باشیم.امیدوارم!»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیدونم این چه کاریه که هر کی میخواد خودشو مطرح و خفن جلوه بده، اسمشو میاره کنار اسم فرگوسن میذارهسرمربي بولتون، جانشين احتمالي فرگوسن و هاجسون
فلان مربی خیلی خوبه، چون از اون به عنوان جایگزین فرگوسن یاد میشه ..... فلان فوتبالیست خیلی خفنه چون منابع خبری آگاه (که لابد نخواست نامش فاش شود!) گفته ان که فرگوسن دنبال این بازیکنه .... یا مثلا قیمت فلان فوتبالیست تو فصل نقل و انتقالات که یه باشگاه دیگه از یه باشگاه دیگه میخواد بخرتش خیلی بالا میره چون الکی شایع میکنن که فرگوسن هم بازی اون رو زیر نظر داره و ....
میگم اگه اینطوریه ما هم بریم یه فرگوسن ادامه ی فامیلیمون بذاریم، بلکه با کلاس شیم.![]()
گزارش روز: رسوایی های اخلاقی به آرسنال رسید؛ پرونده خیانت ونگر!
بالاخره گل فارسی این خبر رو دیدمنتظر بودم این خبر رو بزاره ولی خیلی دیر گذاشت
این شایعه به قدری مضحک بود که تو اانگلستان که روزنامه هاش بدجور با ونگر مشکل دارن هم زیاد سر و صدا نکرد.
ونگر مرد بزرگیه این وصله ها بهش نمی چسبه.
بله. شباهت خیلی زیادی به مستر بین داره.اقایون من توهین نمیکنم...مسخره هم نمیکنم...ولی ارسن ونگر شبیه مستر بین نیست؟؟؟!!!
نمیدونم شما هم این احساس رو دارین
من احساس میکنم تاپیک یه خورده سرد شده
به نظر من اینه که کمتر طرفدارای دوتا تیم قبل از بازی با هم کل میندازن.
به امید پیروزی منچستر تو بازی فردا شب با والنسیا. . .
اینجا جای کل و کل کشی نیست دوست من
اینجا دوستانه هرکس نظراتش رو مطرح میکنه و با هم بحث میکنن
وای خوب شد گفتین اگر نمیگفتین ...
دوستان همه میدونن که ما باهم دوستیم
مگر کسای که تازه واردن و بچه های این تاپیک رو نمی شناسن
منظور من همین دوستانه کل کل کردن ها بود
![]()
الان داشتم بازیهای بعدی منچستر رو میدیدم ، خیلی خفنه!! :
13 دسامبر با آرسنال و 19 دسامبر با چلسی. اگه این دوتا بازی رو ببریم مطمئنا قهرمانیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)