تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 1783 اولاول ... 32821221281291301311321331341351361421822326321132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

دوست گرامی شما مثل اینکه خبر ندارید صبانت تو خود همین تایپک وجود دارد حتی به قدری قدرت و نفوذ در این سایت دارد که سال پیس که بچه ها قصد شکایت کردن از صبانت به خاطر اجباری کردن شارژ 3 ماه را داشتند تایپک صبانت 3 سوته ناپدید شد و هر کسی هم که درباره صبانت تایپکی باز می کرد زود اخراج می شد و هر چه هم برای مدیران سایت پیغام خصوصی می دادید و از آنها سوال می کرید که چرا تایپک صبانت را ناپدید کردید اصلا پاسخی دریافت نمی کردید .اما بعد از مدتی که سروصدای این جریان در سایتهای دیگر بالا گرفت دیدن خیلی ضایع هست دوباره تایپک صبانت را باز کردند اما این بار به عنوان کاربر عادی وارد سایت می شوند و مثلا می گویند که آقا صیانت بهترین هست و اصلا سرویس خودتان را جمع نکنید .پیدا کردن این آدم ها هم تو سایت خیلی ساده هست شما همین تایپک صبانت را از صفحه اول که بخوانید و به اسم ها توجه کنید متوجه می شوید چه کسانی طرفدرا صبانت هستند .به هر حال ما که از این دزد بزرگ دوری کردیم حالا isp های دیگر هر چه هستند حجم دزدی نمی کنند .در مورد اینکه از کجا هم می خواهم سرویس بگیرم دوستان سوال کرده بودند در حال حاظر از هیچ جا اما قصد اینترنت ماهواره ای را دارم با اینکه هزینه بالایی دارد من حاظر هستم این هزینه بالا را بپردازم ولی دیگه این مسخره بازی ها و حجم و این چیزها نباشد .خیلی از دوستان ممکن هست بگویند ماهواره ای خیلی بالا هست مثلا صبانت کم هزینه هست؟شبانه که تعطیل حساب کنید تو روز هم که باید پول حجم بدهید آن هم که 2 صفه باز می کنید 1 گیگ کم می کند پس در نتیجه با کمی هزینه بیشتر جنگ اعصاب نداشتن خیلی ارزش بیشتری دارد
    من خبر ندارم؟

اولین بن شده پارسال من بودم و تا همین 1 ماه پیش یوزرم رو باز نمی کردن چون میگفتن تو حق نداری به صبا کاری داشته باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز شاید اینطوری که شما میگی باشه و کسانی از صبا اینجا باشند مثل جاهای دیگه که حتی در تاپیک شاتل خود فرد میگه که من از شاتل هستم

اما به عنوان یکی از کاربران قدیمی صبا که از سال 85 از صبا سرویس میگیرم امکان نداشته تاحالا حجم دزدی بشه و این حرف رو اصلا قبول ندارم مگر با دلیل و مدرک

در مورد سرعت هم شما همیشه سرعت بالاتر از پولی که میدادین داشتین و حرفی نمیزدین اما حالا که به سرعت واقعی رسیدین این حرفها رو مطرح میکنید

شما حرف از اینترنت ماهواره ایی میزنید در صورتی که تجربه ای نداشتید من به عنوان کسی که تجربه داشتم میگم که اعصاب خوردی اون خیلی بیشتر از صبا هستش حالا از هزینه و بقیه چیزها صرف نظر میکنیم
    دوست عزیز بنده پستهای شما را در که در طرفداری از صبانت هست را خواندم و به خوبی هم روی شما شناخت دارم . حداقل در جاهای دیگر به قول خودتان طرف اعلام می کند که من از شاتل هستم اما خوب صبانت به عنوان کاربر عادی وارد سایت می شوند و وقتی می بینند که کاربران در فکر جمع آوری سرویس حود افتادند شروع به تبلیغ می کنند که صبانت بهترین هست کجا بهترین هست؟زمانی بهترین بود الان خیلی وقت هست که بدترین هست .در مورد اینکه قبلا سرعت بالا بود کسی چیزی نمی گفت سرعت روزانه که اگر 10000000000 باشد ارزشی ندارد وقتی حجمی باشد فقط سرویس شبانه بود که بله سرعت بالایی داشت و تنها چیزی هم که صبانت را از دیگر isp ها متمایز می کرد همان سرعت بالا شبانه بود که ... توش رفت و من قبلا هم همیشه گفته بودم که صبانت به این دلیل کاربر زیاد دارد که سرویس شبانه دارد از اول صبانت هر سازی رد همه به آن رقصیدند فقط و فقط به خاطر همان شبانه به هر حال ما که جمع کردیم اما به زودی اگر سرعت شبانه درست نشود خواهید دید که چطور مشتری ها کمتر و کمتر خوهد شد این را زمان نشان می دهد.در مورد حجم دزدی هم باید خدمت شما عرض کنم برای خود بنده 3 بار این مسئله اتفاق افتاده بود که مثلا تو 1 ساعت 2 گیگ حجم کم کرده بود البته همانطور که می دانید صبانت اصلا پشتیبانی ندارد و بعد از 100000000000 باز زنگ زدن یکی از ته چاه جواب می دهد که آن هم گفت شما استفاده کردیدو گوشی را گذاشت و این مشکلی هم بوده که برای کاربران دیگر هم اتفاق افتاد که خوب آن تایپکها هم ناپدید شدند و اثری باقی نماند که امروز سند و مدرکی وجود داشته باشد خوب شما هم می دانستید که سندی وجود ندارد از همه اینها هم گذشته دوست عزیز ما هم از پشت کوه نیامدیم که چیزی ندانیم مثلا من 9 گیگ شارژ می کردم و کاملا هم برای من کافی بود ولی این آخرین باری که من شارژ کرده بودم سر 2 ماه و 15 روز حجم بنده تمام شده در صورتی که حتی استفاده من خیلی کمتر بود و هیچ ویروسی و چیزی هم روی کامپیوتر نداشتم و هیچ اتفاق خاصی هم نیافتاده بود در مورد اینترنت ماهواره ای هم دوستان بنده دارند و خیلی هم راضی هستند .شما نگران اینترنت ماهواره ای نباشیبد به فکر صبانت باشید.
    Last edited by hosein63; 08-10-2010 at 02:43.

3. 10 کاربر از hosein63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من خبر ندارم؟

اولین بن شده پارسال من بودم و تا همین 1 ماه پیش یوزرم رو باز نمی کردن چون میگفتن تو حق نداری به صبا کاری داشته باشی
    شرمنده دوست عزیزم به هر حال 1 سال گذشته من اسم خیلی از کابران یادم هست اما اسم شما را فراموش کرده بودم حالا باز خوب هست شما هستید و حرف بنده را تایید کردید که دیگر هیچ جای شکی باقی نماند.خوب دوست غزیز این دفعه به قول یکی از دوستان حرفه ای عملی می کنند تایپک را ناتپدید نمی کنند که ضایع شود.

5. 2 کاربر از hosein63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان این اوضاع به گمانم درست شدنی نیست (لااقل در سه ماه آینده)
    تا وقتی سرویسهای مخابرات جا بیافته.
    کسی از دوستان توانسته از مخابرات
    2048 بگیره یا نه ؟ چون هر چی حساب می کنم تنها سرویس به درد بخور
    مخابرات همین 2MB هست.

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دوست عزیز بنده پستهای شما را در که در طرفداری از صبانت هست را خواندم و به خوبی هم روی شما شناخت دارم . حداقل در جاهای دیگر به قول خودتان طرف اعلام می کند که من از شاتل هستم اما خوب صبانت به عنوان کاربر عادی وارد سایت می شوند و وقتی می بینند که کاربران در فکر جمع آوری سرویس حود افتادند شروع به تبلیغ می کنند که صبانت بهترین هست کجا بهترین هست؟زمانی بهترین بود الان خیلی وقت هست که بدترین هست .در مورد اینکه قبلا سرعت بالا بود کسی چیزی نمی گفت سرعت روزانه که اگر 10000000000 باشد ارزشی ندارد وقتی حجمی باشد فقط سرویس شبانه بود که بله سرعت بالایی داشت و تنها چیزی هم که صبانت را از دیگر isp ها متمایز می کرد همان سرعت بالا شبانه بود که ... توش رفت و من قبلا هم همیشه گفته بودم که صبانت به این دلیل کاربر زیاد دارد که سرویس شبانه دارد از اول صبانت هر سازی رد همه به آن رقصیدند فقط و فقط به خاطر همان شبانه به هر حال ما که جمع کردیم اما به زودی اگر سرعت شبانه درست نشود خواهید دید که چطور مشتری ها کمتر و کمتر خوهد شد این را زمان نشان می دهد.در مورد حجم دزدی هم باید خدمت شما عرض کنم برای خود بنده 3 بار این مسئله اتفاق افتاده بود که مثلا تو 1 ساعت 2 گیگ حجم کم کرده بود البته همانطور که می دانید صبانت اصلا پشتیبانی ندارد و بعد از 100000000000 باز زنگ زدن یکی از ته چاه جواب می دهد که آن هم گفت شما استفاده کردیدو گوشی را گذاشت و این مشکلی هم بوده که برای کاربران دیگر هم اتفاق افتاد که خوب آن تایپکها هم ناپدید شدند و اثری باقی نماند که امروز سند و مدرکی وجود داشته باشد خوب شما هم می دانستید که سندی وجود ندارد از همه اینها هم گذشته دوست عزیز ما هم از پشت کوه نیامدیم که چیزی ندانیم مثلا من 9 گیگ شارژ می کردم و کاملا هم برای من کافی بود ولی این آخرین باری که من شارژ کرده بودم سر 2 ماه و 15 روز حجم بنده تمام شده در صورتی که حتی استفاده من خیلی کمتر بود و هیچ ویروسی و چیزی هم روی کامپیوتر نداشتم و هیچ اتفاق خاصی هم نیافتاده بود در مورد اینترنت ماهواره ای هم دوستان بنده دارند و خیلی هم راضی هستند .شما نگران اینترنت ماهواره ای نباشیبد به فکر صبانت باشید.
    شما با این تعداد پست به نظر نمیرسه که از قدیمی های اینجا باشید که رو همه هم شناخت دارید!
    در ضمن صبانت الان هم مشتری های خودشو داره و تقریبا تو هیچ جای تهران پورت خالی وجود نداره و افراد زیادی منتظر هستند که امثال شما جمع کنید و اونها اشتراک بگیرند
    در مورد حجم دزدی هم تا سند و مدرک نیارید حرفهایتان بی پایه و اساس هستش و کسی باور نمیکنه

من نگران ماهواره ای و صبانت نیستم چون دیشب 3 گیگ آفلاین و 600 مگ هم از صبا دانلود داشتم من بیشتر نگران خود شما هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه عليرضا خان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تاكنون 1067 نفر اين اعتراض نامه را امضا كرده اند. شما هم امضا كنيد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لينك اين پتيشن را به دوستان و آشنايان خود كه از صبانت استفاده مي كنند هم بدهيد.

9. این کاربر از عليرضا خان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه عليرضا خان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همسايه من از شاتل سرويس 128 اكو داره و ميگه شبي حدودا 1 گيگ (كمتر يا بيشتر) دانلود داره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه sib881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

امکان داره که اکانت شما -- شده باشه. چون -- کردن اکانت دی اس ال خیلی ساده است. فقط به پورت باز نیاز داره.
    ولی به نظر من امکان نداره خود صبانت از شما حجم کم کرده باشه.

ولی با نظر شما در مورد این سیاست زشت صبانت مبنی بر کاهش دادن اساسی سرعت شبانه موافقم.
    من خودم 3 روز پیش رفتم و خط صبانت رو جمع کردم و جای دیگه درخواست دادم.

مطمئنم ریزش تعداد کاربران صبانت مخصوصا اونایی که شبانه دانلود میکردن شروع شده.

12. این کاربر از sib881 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

کاربران محترم

در صورتی که به کاربری برچسب بزنید و پست تند یا توهین آمیز ارسال کنید، یا مطالبی ارسال کنید که باعث ایجاد تشنج در جو تاپیک بشه، ضمن حذف مطالب با کاربر ارسال کننده هم به شدت برخورد میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای همین مواقع گذاشته شده و از کاربران انتظار داریم که رعایت کنند.
    در ضمن طبق بند 6 همین قوانین اینجا دادگاه نیست که به اشخاص حقیقی یا حقوقی حمله کنید! اگر با هر کدومشون مشکلی دارید از طرق قانونی پیگیری کنید چون این تاپیک فقط محل اطلاع رسانی در مورد وضعیت سرویسهاست.

این اولین و آخرین تذکر من بود. اگر شما هم مثل ما میخواهید که تاپیک به فعالیتش ادامه بده طبق قوانین پیش برید، چون به نظر میرسه بعضی از کاربران که حتی به گفته خودشون الان از صبانت هم استفاده نمیکنند قصد ایجاد تشنج در تاپیک رو دارند!

ممنون

14. 8 کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه RezaMagiclife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فکر می کنم کسی که از صبانت طرفداری می کند لزوما نماینده آنها نیست.اگر مطالب قبلی من را بخوانید من چه در اینجا و چه در سایتها یی که امکانش بود در ده ها تاپیک از سیستم جدید صبانت انتقاد کرده ام . ولی دلیلی هم ندارد که هرکسی هم می گوید صبانت خوب است بگویم جاسوس صبانت است.ممکن است در برخی مناطق مخصوصا برخی از شهرستان ها هنوز کیفیت شبانه افت نکرده باشد. ولی باید این دوستان متوجه باشند که با توجه به گستردگی محدوده پوشش صبانت که شاید بیشترین پراکندگی را نسبت به شرکت های دیگر در کشور دارد.این سیاست ممکن است به تدریج تمامی شهرستان ها را نیز شامل شود و آنها نیز به زودی دچار افت سرعت شوند. چون در مورد تهران تا آنجایی که من سراغ دارم تمامی مناطق دچار افت سرعت شدیدی شده اند.
    مسئله دیگر مسئله دزدی است که به صبانت نسبت داده می شود. من شخصا فکر نمی کنم صبانت از میزان شارژکم کند. ولی موضوعی وجود دارد وآن هم این است که متاسفانه بسیاری از شرکت های اینترنتی ما از جمله صبانت اصول امنیتی را رعایت نمی کنند.
    طوری که یک فرد عادی هم به راحتی می تواند تعداد زیادی از یوزر نیم و پس وردهای افراد را به سرقت ببرد.بنابراین اگر از شارژتان به یکباره کم می شود به سرعت پسورد خود را تغییر داده و این موضوع را به پشتیبانی اطلاع دهید.
    Last edited by RezaMagiclife; 08-10-2010 at 11:45.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •