حامد دقیقا تا ساعت 11:15 پای سیستم بودم ببینم چه خبر میشه،بعد با خودم گفتم کوجیما همه رو مسخره کرده پا شدم رفتم،تا برگشتم دیدم MGS تایید شد و art work هم ازش اومد بیرون و ...........MGS GZ
+
مثل اینکه MGS GZ برای همین سنل هست و مولتی پلتفرم....
حامد دقیقا تا ساعت 11:15 پای سیستم بودم ببینم چه خبر میشه،بعد با خودم گفتم کوجیما همه رو مسخره کرده پا شدم رفتم،تا برگشتم دیدم MGS تایید شد و art work هم ازش اومد بیرون و ...........MGS GZ
+
مثل اینکه MGS GZ برای همین سنل هست و مولتی پلتفرم....
کوجیما تو کارش مو لا درزش نمیره ، از خدا می خوام همیشه هر جا هست موفق و پیروز باشه ، مردی که با این عنوان از امروز صبح تا الان کل تالارهای گفتگوی دنیا رو به این عنوان اختصاص داده
+
علی من اول فکر کردم سولید اسنیک باشه ولی چشم بند و پشت موهاش شبیه بیگ باسه اما قبلا هم گفته که سولید اسنیک هست خلاصه فرقی نمی کنه چه پسر چه پدر هر کدوم باشن
عاشقشیم
استیل رو ببین ، پشت موهارو ببین
مثل این که داستان تو افریقا هستش و ارم سربازان بدون مرز رو هم رو دوشش داره اینا باعث میشه بیگ باس باشه پس داستان حتما بعد PW هستش و شخصیت های
PAZ --Miranda وای....میلر هم حتما باز هست هد بندش رو هم که اخر پیس والکر میندازه تو دریا
![]()
من از همون اولین باری که عکسو دیدم با خودم گفتم این حتما بیگ باس ـه!علی من اول فکر کردم سولید اسنیک باشه ولی چشم بند و پشت موهاش شبیه بیگ باسه اما قبلا هم گفته که سولید اسنیک هست خلاصه فرقی نمی کنه چه پسر چه پدر هر کدوم باشن
عاشقشیم
اولین چیزی که چشممو گرفت اون بندـه چشم بندش بود...
انصافا با پشت درهاي بسته نشون دادن شماره جديد mgs كنفرانسو خراب كردن ......ولي در كل قشنگ بود هم شماره جديد mgs زيبا به نظر ميرسه و هم نمايش بازي rising زيبا بود يعني پيشرفت خيلي خيلي خوبي داشت و ميشه به عنوان يكي از كاراي خوب pg روش حساب باز كرد(علي گرگنما كجايي؟؟
اين متال گير جديدم استايل آرت ورك ايناش غربي تر شده ......خدا كنه خود بازي هم كمي غربي تر شه و از اون ژيگول بازيهاي ژاپنيش كم شه تا بتونيم نهايت لذت رو از شماره جديد ببريم.
خودشم چون رو pc نمايش دادن و قبلا هم موتور fox رو x360 نمايش داشته اميدوارم رو pc و x360 و حتي wiiu هم بياد تا امت بيشتري از بازي لذت ببرن.....
.
Last edited by halflife g; 30-08-2012 at 17:32.
از همون اولین شاتش شاهکار بودن میباره ازش ! امیدوارم همینطور باشه
خدا کنه Multiplatform باشه ...یا حداقل واسه PC بیاد !دی!
شبیه Splinter Cell نیس ؟ این شاتش
Last edited by mjorh; 30-08-2012 at 19:23.
از دوستان کسی در کارهای GIF مهارت داره یک ندا بده من این امضا رو به نام متال به شکلی زیبا تغییر بدم : دی
چیزی که فکر منو گرفته Open world شدن بازی هستش ...که خب برای بازیی با این خط داستانی چه جوری کوجی می خواد در بیاره الله علم با این که می دونم کارش درسته ولی باز من همون مسیر خطی بازی رو بیشتر می پسندم.
خبرهای رسیده از پشت در های بسته و گفته ها حاکی از عالی بودن تمام نمایشی بود که منتقدین دیدن (مخفی کاری مثل گذشته در بازی هست و با این یدونه شات حتما چند ماهی تو کفیم : دی
+
و ساخت فیلم بازی هم تایید شد کوجی : دی
احتمال خیلی زیادی داره که Multiplatform باشه چون بازی رو روی یک PC انجام دادن.
اما این لذت مولتی وقتی زیاده که همه قسمت هاشو زده باشی مخصوصا 3 قسمت اول که داستان ها بدجور پیچیدن
Lightning Returns: Final Fantasy 13 آنونس شد:
این آنونس به طور همزمان در جریان PAX در سیاتل امریکا و در 25 امین سالگرد این سری در ژاپن صورت گرفت.
گزیده ای از اطلاعات منتشر شده:
- پلتفورم: PS3 , Xbox 360
- این عنوان ادامه ای برای FF13-2 نیست بلکه یک عنوان کاملا جدید در دنباله ی Fabula Nova Crystallis خواهد بود.
- در مقایسه با سایر عناوین این سری آزادی عمل بیشتر و قابلیت Customize بالاتری خواد داشت.
- امکاناتی برای Integrate شدن هرچه بیشتر با فیس*بوک در نظر گرفته شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی D II که در سال 2010 روی کنسول دستی DS منتشر شده بود حال به روی PC پورت خواهد شد.
همانند D II نققش اصلی این قسمت William Redmoor که یک بیمار روانی هستش خواهد بود.
به نظر می رسد او همسر و فرزندان خود را کشته است اما خاطرات مغدوشی دارد
DII تا پایان سال جاری منتشر خواهد شد و شما می توانید تصاویر و ویدئوهای بازی رو در منبع بینید و حتی اخبار رو می توان از سایت خود بازی دنبال کرد
سلام دوستان .... الان چیز بوک بودم که از سوی پیج رسمی Gta V خبر اومد که بتا ورژن ریلیز شده ...
زامبی ها دزدیده شدند!
رزیدنت اویل 6: کپکام دزدیده شدن نسخه ای از بازی را تایید کرد...
اخیرا در کشور لهستان نسخه هایی از بازی فروخته شد، تا اینکه امروز کپکام خبر دزدیده شدن بازی را تایید کرد..
.حتی همین الان هم افرادی در eBay در حال فروش بازی به قیمت ناچیزی هستند ...
این نسخه های دزدیده شده همگی نسخه ی PS3 و زبان اصلی آنها آلمانی بود ه است...
کپکام همچنان در حال تحقیق بر روی چگونگی به سرقت رفتن این نسخ از از بازی است...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)