متاسفانه نشد دوست من...هنوز همونجوریه....
متاسفانه نشد دوست من...هنوز همونجوریه....
شما مشکلتان را کمی بیشتر و حدالامکان به صورت تصویری مطرح کنید،
حتما" این مشکلتان را حل و فصل می کنیم....
جزئیات ورژن کمودو رو از سایت کمودو چگونه میشه فهمید؟ مثلا ورژن موجود تو کامیپ تر من مثال میگم7.1111.22.36 منظورم من هم این جزئیات عدیدیه! از کجا میشه فهمید که تو سایت ورژن جدیدش اومده؟ چون با آپ دیت کردن که ورژن6 به 7 تبدیل نمیشه! فقط ماژول ها و ویتابیس آپ دیت میشن
با سلام
به لینک و عکس زیر دقت کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیروز باشید
با تشکر
مرسی...من توی ویندوز 7 که از کومودو استفاده میکنم نمیتونم از V*p*n استفاده کنم...حتی زمانی که کومودو رو اف میکنم باز هم همینه....یعنی وصل میشم اما هیچ سایتی واسم باز نمیشه....برعکس توی ویندوز 2003 به راحتی استفاده میکنم....البته هیچ انتی ویروس و فایروالی در 2003 نصب نیست...این مساله واقعا عجیبه واسم که چیزی هستش که جلوی این مساله رو میگیره....بفرمایید از کجا عکس بگیرم تا بذارم اینجا...سپاس
تو همین قسمت که تو عکس میبینی
وارد تب Blocked Zones بشید ببینید اونجا خبری نیست؟
سلام
من برای دانلودش تو لینکی که پست اول معرفی کردید رفتم و 3 گزینه داشت که یکی برای 32 و یکی برای 64 و یک گزینه سوک هم داشت؟اون چیه؟
در ضمن من از ویندوز xp پک 3 نسخه 32 استفاده میکنم کدوم را باید دانلود کنم. چون تو گزینه هاش فقط پک2 بود
ممنون
منظورتون
Release Details:
Release Date: November 11, 2010
Update: Please see latest [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بود دیگه!
تاریخ دقیق و جزئیات رو کامل نوشته
درود.
دوست عزیز.
شما نسخه 32بیتی را نصب کنید.
منظور از ایکس پی سرویس پک 2 اینه که حتی روی این نسخه هم نصب میشه.
بله دوست عزیز روی سرویس پک 3هم قابل نصب میشه بدون مشکل.
عزیز این لینک دانلود.32بیتی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)