دوستان کسی نیست پاسخ بده
دوستان کسی نیست پاسخ بده
نشون ميده دوست عزيز نيازي به اپديت واين حرفا ندارين
سلام
ميشه بگيد اين ورژن نرم افزارو از كجا گير آورديد؟
-ميتونيد از سايت مالزيايي اخرين فريمور مربوط به مدل خودتون رو دانلود كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره ورژن اورجينال كه روشه از تو سايت بالا تره.. مرسي
با سلام خدمت دوستان
در دوران عید من پیشنهادی داده بودم که فکر میکنم اکثر عزیزان در تعطیلات بودند و مشاهده نکردند و برای کمک به بقیه دوستانی که میخواهند تلویزیون بخرند خیلی میتونه موثر باشه :
يك پيشنهاد دارم ، دوستاني كه سري c8000 خريدند و تيونر ديجيتال داشته و از كارخونه فعال بوده و دوستاني كه خريدند و تيونر ديجيتال داشته ولي خودشون فعال كردند و دوستاني كه سري جديد خريدند و تيونر ديجيتال در تلويزيونشون حذف شده خواهشا از پشت تلويزيون مدل كامل اونو بخونن و اينجا بذارن تا كمكي براي ديگران كه تصميم به خريد دارند بشه و بتونند موقع خريد (مخصوصا در شهرهاي مرزي) بهتر تصميم گيري كنند
بعنوان مثال : ua-46c8000wxw که حروف بعد از 8000 میتونه تعیین کننده باشه
ممنونم
خوب بخاطر همين اپديت اجرا نمي شده
خیلی از دوستان متاسفانه پست های قبلی رو مطالعه نمیکندد وسوالات تکراری میپرسن و بنده خدا آقا ابی هم با بزرگواری که دارن به همشون جواب میدن
از دوستان تقاضا میکنم مطالب قبلی رو یه نگاه بندازن فکر نمیکنم چند دقیقه ای بیشتر طول بکشه
با عرض سلام و خسته نباشید من ال ای دی 6960 سامسونگ دارم .وقتی یه فیلم dvd رو میریزم رو فلاش یا هارد اکسترنال نمیتونه همه فایلهارو پخش کنه .روش کار منم اینطوریه :من پوشه video-ts در فیلم های dvd رو کپی میکنم تو فلاش یا هارد وقتی به tv وصل میکنم شاید یک یا دو تا از فایلهارو پخش کنه ولی بقیه رو خطا میده اگه ممکنه راهنماییم کنید با تشکر
-بعضي از vob ها رو اينطور ميكنه من اين مشكل رو با قهوه تلخ دارم
ولي بعضي ها رو موردي نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)