nدوست عزیز مشکل کلی هست . و این کار به عمد صورت گرفته . پینگ خود من 200 - 250 بود الان میگیریم میزنه 560 . علتشم اینه که شما نتونی در youtube خون خار و Facebook ملعونویدیو آنلاین تماشا کنی
nدوست عزیز مشکل کلی هست . و این کار به عمد صورت گرفته . پینگ خود من 200 - 250 بود الان میگیریم میزنه 560 . علتشم اینه که شما نتونی در youtube خون خار و Facebook ملعونویدیو آنلاین تماشا کنی
چرا خبری شده مگه؟
از قرار معلوم یه خبر هایی هست . فکر میکنم مربوط به ارومیه و اینها هست که جای بحثش نیست .
یاهوو و فایل های فلش رو هم بسته بودند که درست شد . حالا پینگ کی درست بشه خدا میدونه
در کل من که وقتی میبینم یک روز اینترنتم خوبه و همه چی عادیه نهایت استفاده رو ازش میبرم دانلود ، بازی و ... میترکونم . این غافله ی عمر بگذرد ، دیگه حالا کی دنبالش بدوئه که یه روز اینترنت دوباره خوب باشه![]()
هیچی نمیتونم بگم فقط
Last edited by behnam-k; 12-09-2011 at 11:36.
گريه نكن بهنام جان! ماله منم همين طوريه
!
اگه مشكلات كلي هست پس چرا دوستام كه پارس آنلاين و يا حسابگر دارن اينجوري نيستن؟!
مال همه درست شده به جز مخابرات![]()
Last edited by behnam-k; 12-09-2011 at 12:05.
Last edited by awed; 12-09-2011 at 12:44.
حسابی قاطی بودم!
زنگ زدم میگه من الان پینگم 400 هست!
میگم برو speed test ببینم اونجام 400 ای! هیچی نمیگه!
بعد اعتراض می کنی به کیفیت میگه همیشه اینطور بوده!
میگم من دیشب تا 200 هم داشتم!
اما این چندوقته روزها بالای 500 هست
میگه نمی دونم والا!
گفتم این مخابرات فقط روزای اول سرویس خوب بود
الان که حسابی داره پارو می کنه دیگه ولش کرده امان خدا
شما هم هیچکاره ای! اعتراضی هم نمی تونیم جایی بکنیم اینجا سرگردنس!
بدبخت دیگه هیچی نگفت! منم دیگه تنها چارم قطع کردن گوشی بود
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 6 (5 کاربران و 1 مهمان)
[awed/ mehr film/mohammad8711/sajad-tnt/smohsen]
تا حالا انقدر بازید همزمان نداشته این تایپکچه میکنه این مخابرات .همه رو جمع کرده دور هم
![]()
speed test که به درد لای جرز می خوره ، بعضی از سرور های خودش اینترنتش از اینترنت ما هم ضعیف تره ، مخصوصا سرورهای کشور های عربی
شما خودت 4.2.2.4 رو پینگ کن ببین چنده ، الان که من تست کردم حدود 250 بود
الان 3 ماهه از مخابرات سرویس دارم همیشه همینجوری بوده ، صبح ها پینگ میره بالای 500 ولی شب پینگ میشه حدود 140-150 ، اگه می خوای آنلاین بازی کنی شب بازی کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)