سلام.اتفاقاً این موضوع به تازگی برای من هم سوال بوده...
از یکی از معلمامون پرسیدم بلد نبود؟!!
توی یکی از این نرم افزار های ریاضی نوشتم میگه میشه:
من که نفهمیدم یعنی چی؟ شما فهمیدی به ما هم بگو!
با تشکر از باز کردن بحث
سلام.اتفاقاً این موضوع به تازگی برای من هم سوال بوده...
از یکی از معلمامون پرسیدم بلد نبود؟!!
توی یکی از این نرم افزار های ریاضی نوشتم میگه میشه:
من که نفهمیدم یعنی چی؟ شما فهمیدی به ما هم بگو!
با تشکر از باز کردن بحث
سلام..... سوالی در یکی از تمارین کتاب جبر و احتمال سال سوم آمده که می گوید: از میان 5 زن و 6 مرد، 5 نفر را انتخاب میکنیم، احتمال آنکه حداقل 4 نفرشان مرد باشد را حساب کنید....... حال سوال بنده این است که چرا نمی توان گفت که ترکیب 4 مرد از 6 مرد را در ترکیب 1 از 7 نفر باقیمانده ضرب و جواب را بر ترکیب 5 از 11 تقسیم میکنیم؟
سلام، شمااول به من بگو مشتق n چي مي شود تا من مشتق !n را بهت بگويم!(pay attention plz)
عليك سلام ،
دوست عزيز !n مثال بود
منظور من همون فاكتوريل ها بود حالا هر چي دلت ميخواد جاي n بزار و مشتق اون رو بگير
ميتوني اين سوال رو از دوست pp8khat هم بپرسي چون فكر ميكنم ايشون منظور من رو از اين سوال فهميدن![]()
Last edited by venus1247; 03-05-2008 at 11:44.
منظورتون رو خودتون باید بگید نه دوست شما.
nیه عدد یا متغیره که میخوای نسبت به n مشتق بگیری؟
در ضمن آقای هولمز شرمنده اون معدله رو گذاشتم تو کارهای روزانم ولی وقت نمیشه.واقعا وقت نمیشه. ولی تا چند روز آینده حتما جوابشو براتون میفرستم
یا حق
sanih دوست عزيز سلام
n متغير نه عدد (از عدد نميشه مشتق گرفت)
خواهش ميكنم ديگه به اين سوال فكر نكنيد چون من از سوالم پشيمون شدم
دوستان ديگر اگر منظور من رو فهميدن ممنون ميشم جواب من رو بدن اگر هم كسي منظور من رو نفهميده ببخشيد چون بيشتر از اين بلد نيستم توضيح بدم
سلام
من فکر کنم منظورتو فهمیدم
طبق تعریف مشتق میتونم منظورتو بگم
عکس زیر توضیح میده
![]()
باسلام مجدد،
منظور من يك نكته مهم بود.
همانطور كه مي داني x يك متغير پيوسته است و n يك متغير گسسته،كه در هيچ نقطه ائي پيوسته نيست پس حد نداردوبه طريق اولي مشتق پذير نمي باشد.اين نكته ائي بود كه مي خواستم مشخص شود.البته فاكتوريل را براي تمام اعداد با تابع گاما تعريف كرده اند:
كه اين فرمول براي اعداد صحيح !n را بصورت زير محاسبه مي كند:
حال اين تابع در تمام نقاط تعريف شده و پيوسته است و مشتق پذير اما فاكتوريل معروف !n در هيچ نقطه ائي مشتق پذير نمي باشد.
موفق باشيد.
آقاي sherlockholmz عزيز ممنون از اين جوابتون
امروز صبح اين سوال رو از استادم پرسيدم همين جواب رو دادن
بسيار سپاس گذارم![]()
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)