تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 311 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142182232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این بازیکنا همش میخورن به هم
    من حریف رو تکل میزنم بازیکن خودمو میزنه دی:
    ---
    خوب این یک چیز مشخصه...معمولا بازیکن حریف به غیر از شما از طریق بازیکن دیگه ای هم تعقیب میشه
    وقتی کنار هم باشین و تکل کنین بین بازیکنان خودی هم برخورد بوجود میاد
    شما قبلش یک زمان بندی مناسب انجام بدین بعد اقدام به تکل کنین
    من فقط یک بار همچین مشکلی داشتم که مقصر هم خودم بودم
    سیستم داوریش هم هنوز رو اعصابه
    موقعیت 100% گل خطا نمیگیره
    بعد تو هر بازی 2 تا بازیکن منو اخراج میکنه
    ---
    اینو تا حدودی در بعضی قسمتها موافقم
    ولی به نظر من توی بعضی قسمت ها اشتباه کارت میده...ولی توی داوری من هنوز مشکل خاصی ندیدم
    مخصوصا توی افسایدها که تا حالا یک اشتباه هم نداشته...چندین و چندبار اقدام به افساید گیری کردم تا قدرت داوری در بازی رو بسنجم ولی هنوز که هنوزه اشتباهی صورت نگرفته.
    در صورتی که این مشکل توی PES بارها منو عذاب داد و گلهایی میخوردم که به جرات میتونم بگم طرف 5 متر توی افساید بود ولی گرفته نمیشد...ولی اینجا عالی بوده...البته فعلا

به نظرم بازیکنا یکم زیادی لاغز و کشیده هستند
    به استیل کاکا یا آلونسو دقت کنید تا متوجه شید
    ---
    اینم قبول دارم...ولی مثل این که توی نسخه کنسول این مشکل برطرف شده یا به این شدت نیست
    ولی جدا از حرکت بازیکنان موشن مختص به هر بازیکن خیلی عالی کار شده...مثل همین حرکات رونالدو که توی دویدن - راه رفتن و شوت زدن و دریبل هاش به شدت احساس میشه...

تماشاگرا حرکتشون خیلی مصنوعیه
    مثلا تو پنالتی
    قبل و بعد زدن پنالتی میزبان با مهمان هیچ تفاوتی وجود نداره
    فعلا که هنوز پنالتی نه من زدم و نه تیم حریف و نظری ندارم
    ولی چینش تماشاچی ها خیلی بهتره و تنوع توی اونا دیده میشه
    شما مثلا همین مسئله رو توی PES نگاه کنین...4 تا 5 تماشاچی ساخته شده و همونا پشت سر هم تکرار شدن و بعضی قسمت ها دیده میشه که یک قسمت همه تماشاچیان لباس یکدست به تن کردن.
    در ضمن همه اونا به یک سبک نشستن و عکس العمل همشون مثل همدیگست و کل ورزشگاه یک واکنش رو نشون میده
    توی جشن قهرمانی هم که دیگه آخر سوتیه...شما مثلا بازی آخر لیگ رو توی ورزشگاه تیم دیگه ای انجام میدی و قهرمان لیگ میشی ولی در آخر و در جشن قهرمانی کل ورزشگاه خوشحالی میکنن که کاملا غیر طبیعیه.
    با اینکه رو حداکثر تنظیمات گرافیکی گذاشتم چمن اصلا جالب نیست
    تکسچر ها هم بعضی وقتها ناقص لود میشن
    من که همچین مشکلی با تکسچرها نداشتم و همه چیز عالی بوده
    چمن از نزدیک زیاد جالب نیست و بعضی قسمت ها به حالت بلور درمیاد ولی از دور خیلی خوبه
    یه سری باگهای دیگه هم هست
    مثلا بازیکنا یه دفعه توپ رو رها میکنن
    همچین مشکلی هم نداشتم...شاید اینا مربوط به اشتباه در کنترل توپ یا بازیکن توسط شما باشه
    ولی من همچین مشکلی نداشتم
    امیدوارم تو نسخه اصلی این ایرادات رفع بشه
    من هم امیدوارم مشکلات باقی مونده در سری نهایی برطرف بشه یا این که کمتر بشه
    Last edited by B3HZ@D; 17-09-2010 at 20:24. دليل: غلط املایی

2. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

مثل همین حرکات رونالدو که توی دویدن - راه رفتن و شوت زدن و دریبل هاش به شدت احساس میشه...
    این تیکه از فیفا واقعا خیره کنندست
    شما با کریس هر حرکتی کنید عین واقعیته. اگه گرافیکش بالا بود من شک میکردم این کریسه یا اونی که بعضی شبا میبینیم (آخه تلویزیون رو هم تو مانیتورم میبینم )

فقط برای امتحان دوستان یه بار با کریس روپایی بزنید و ببینید چه جوری توپو از زمین بلند میکنه (جدی انجام بدید یه بار)
    این دستور رو پایی :
    L2 رو بگیرید R1 رو بعدش بگیرید (البته من R2 رو میگیرم چون دکمه هاشون رو عوض کردم) بعدشم میتونید بالا یا پایین رو بزنید

4. 3 کاربر از Download Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این تیکه از فیفا واقعا خیره کنندست
    شما با کریس هر حرکتی کنید عین واقعیته. اگه گرافیکش بالا بود من شک میکردم این کریسه یا اونی که بعضی شبا میبینیم (آخه تلویزیون رو هم تو مانیتورم میبینم )

فقط برای امتحان دوستان یه بار با کریس روپایی بزنید و ببینید چه جوری توپو از زمین بلند میکنه (جدی انجام بدید یه بار)
    این دستور رو پایی :
    L2 رو بگیرید R1 رو بعدش بگیرید (البته من R2 رو میگیرم چون دکمه هاشون رو عوض کردم) بعدشم میتونید بالا یا پایین رو بزنید
    ایشون هم همین رو گفتن دیگه
    استیل بازیکنا خیلی شبیه خودشون هستش

6. این کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

واقعا بازی زیبا و هیجان انگیزیه، ولی به نظر من هنوزم کیلومترها با استانداردی که گفتی فاصله داره.
    با توجه به محدودیتهای مختلف مثل سودآوری در برابر هزینه ساخت بازی , محدودیتهای سخت افزاری و غیره در حال حاضر این بازی از نظر کیفی از استاندارد بسیاری بالایی برخورداره .

نواقصی که داره کم نیست، به خصوص ضعف دروازبان ها روی سانتر که مهاجم روی سرشون هد می زنه،
    مطمئنم شما یا خیلی کم بازی کردین یا خوب به عملکرد دروازه بانها توی این بازی دقت نکردین . میشه چند نمونه برای من بیارین که مهاجم روی سر دروازه بان هد زده ؟ مگه دروازه بان دست نداره که مهاجم بیاد روی سرش هد بزنه ؟

ضعفشون در گرفتن توپ های قوس دار، که اگه یکی وسط زمین با تمام قدرت بزنه زیر توپ و توپ درست زیر تیرک دروازه فرود بیاد، دروازبان گرچه 10 ثانیه س داره مسیر توپ رو دنبال می کنه، ولی هیچ کاری نمی کنه تا گل شه. (دو تا گل اینطوری خوردم.)
    من دقیقا متوجه این جملتون نشدم اگه یکی زیر توپ شوت بزنه و اون توپ مستقیم بیاد بخوره زیر تیرک دروازه بان کاری نمیکنه ؟ میشه اینو بیشتر توضیح بدین من فکر میکنم منظور شما شوتهای فنی باشه درسته ؟ اگه منظورتون همینه که حق با شماست اما اگه شوتها رو دستی کنید دیگه از این اتفاقات نمیبینید .

به علاوه دروازبان روی تیر 2 ش خیلی کوره، انقدر که یه بار رونالدو از گوشه محوطه جریمه با فاصله حدود 1 متر از خط عرضی (تقریبا از زاویه 10 درجه)، با چیپ بهم گل زد!
    کلا نسخه 10 در زمینه شوتهای چیپ یک فاجعست و این از ایرادات بزرگ این نسخه هستش که توی نسخه های بعدی درستش کردن اما همینم توی نسخه راه حل داره شما اگه شوتها رو در حالت دستی قرار بدی احتمال گل زدن از طریق شوت چیپ خیلی کمتر میشه چون خطای جهت گیری این شوتها خیلی بالا میره .

داور هم تصمیمات عجیبی می گیره گاهی، یه صحنه در حالی که من کاملا توپ رو با تکل زدم و تو صحنه آهسته هیچ برخوردی با بازیکن حریف نبود، داور پنالتی اخراج گرفت!
    به هر حال یکی دو موردی هر داوری اشتباه داره البته اشتباهات داوری توی بازی بیشتر از این چیزیه که شما گفتی اما در مجموع داور میشه گفت عملکرد خوبی داره مثلا اکثرا آوانتاژهای به موقعی میده , کارتهای قرمز و زردی که میده معمولا بجا و درسته و سوتهایی که میزنه در کل کم اشتباه و کم نقصه شاید بشه گفت از هر 10 سوتی که میزنه 7 یا 8 تاش درسته .
    ضعیف ترین بخش فیفا هم گرافیک چهره و لباس و کلا بازیکناس که حس یه انسان رو به سختی منتقل می کنن.
    این بیشتر سلیقه ای هستش هر کسی یک چیزی میگه اما منم با شما تا حد خیلی زیادی موافقم .

یه نکته هم هست که البته کمی سلیقه ای، ولی به نظر جنب و جوش بازیکنای فیفا زیادی زیاده! یعنی یه بازیکن معمولی، تو چند ثانیه می تونه چندین و چند بار تو سر توپ بزنه و جهت عوض کنه و با توپ بازی کنه. به نظرم این خصوصیت باید منحصر به بازیکنان بزرگی مثل مسی می شد!
    اینم من با شما کاملا موافقم علاوه بر این پرسینگ توی این بازی خیلی زیاده و این هم از نواقص عمده این بازی محسوب میشه .

این مواردی که شما گفتی بخشی از نواقص این بازی هستن من به موقع تمام نواقص ریز و درشت این بازیو توی همین تاپیک مینویسم . ما که سهامدار عمده EA نیستیم که بخوایم همش ازش طرفداری کنیم همیشه و در همه حال انسان باید حقیقت رو بگه هر چند که به ضررش تموم بشه .
    من فقط امیدوارم دوستان از انتقاداتی که میکنم دلگیر نشن .
    Last edited by 4039; 17-09-2010 at 20:21.

8. 8 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

تو این زمان و Difficulty و رو حالت Manual (البته من فعلا همه چیز رو SEMI کردم و چیزایی که SEMI نداشت Manual گذاشتم ) میتونین بازیتون رو مثل من پیشرفت بدید . من هر بازی که میکنم یه نکته ای یاد میگیرم. حتی 2-3 تا از این نکته ها رو تو یه کاغذ بغل دستم اشاره میکنم (جدی مثل یه کلاس درس)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوب یه چیز دیگه هم اینکه یه 2 تا فیلم از بازی گرفتم قرار میدم (البته بازی اولم تو این Difficulty هست و جو گیر شدم چیز خاصی نیست ) اگه کسی محدودیت حجمی نداره دانلود کنه نظرشو بده (مخصوصا دوستان FIFA باز حرفه ای )
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه خواهشی دارم از کسانی که قبلا FIFA-Next بازی کردن بپرسم شما از چه راهی بازیتون رو پیشرفت میدین (بازی رو به روی Diff بالا - Manual - بازی با Human - تمرین در Arena - ...؟)

در ضمن این پست در بخش FIFA زده شده و من رعایت PES بازها رو کردم لطفا تو تاپیک PES از این بحثا نکنید ناراحت میشن
    دوست عزیز این که دانلود نمیشه لطفا یه جا درست حسابی اپلود کن

و در ضمن فایل رو به اسم اصلی خودش اپلود کن دیگه . به اسم اصلی نباشه که تو بازی جواب نمیده

رو این یکی که ایدی یاهو خودتون رو به عنوان اسم رو فایل گذاشتی که اونم دانلود نمیشه .

تو 4شیر اپلود کن

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

چطوری میشه این سیستم پاس رو منوال کرد توی دموی PC همونجوری که تعریف می کردین !؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex * Delpiero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بورکینافاسو

پيش فرض

من حرف چند صفحه قبلمو پس میگیرم که گفتم راحت 4 5 گل میزنم
    الان بازی رو دارم world class بازی میکنم و همه چیز رو دستی کردم بازی مساوی شد
    وقتی بازی دستی میشه انگار نشستی پا تلویزیون بازی زنده فوتبال داری نگاه میکنی
    انصافا عجب بازی این فیفا
    از همه لحاظ سره
    من از موقعی یادم میاد pes بازی کردم ولی از امسال به بعد گزینه اولم فیفا هست بعد pes
    کیف کردم از این فوتبال واقعی

---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------

چطوری میشه این سیستم پاس رو منوال کرد توی دموی PC همونجوری که تعریف می کردین !؟
    قبل از اینکه بازی رو شروع کنی برو تو قسمت controller setting همه رو بکن manuel بعد ببین بازی چقدر دلچسب میشه و کیف میکنی

12. 2 کاربر از Alex * Delpiero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

دوست عزیز این که دانلود نمیشه لطفا یه جا درست حسابی اپلود کن

و در ضمن فایل رو به اسم اصلی خودش اپلود کن دیگه . به اسم اصلی نباشه که تو بازی جواب نمیده

رو این یکی که ایدی یاهو خودتون رو به عنوان اسم رو فایل گذاشتی که اونم دانلود نمیشه .

تو 4شیر اپلود کن
    ببخشید من دفعه اولمه Upload میکتم (آخه همش Download میکنم )
    این اون فایلی که باید بریزید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اون یکی هم ولش چیز باحالی نبود

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex * Delpiero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بورکینافاسو

پيش فرض

لطفا پاک شود

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان عزیز

بازی که ماست هست،من هیچ کدوم از دکمه ها رو بلد نیستم هر بازی راحت با کریس دفاع رو دور میزنم و 5-6 تا گل میزنم.

حالا اگه با دسته بازی کنم که 10 تا رو شاخش هست.

چطوری سختش کنم؟

فکر کنم هر بازی 95% توپ دست من هست و 5% دست حریف.

تیم مقابل 1 حمله هم نمیکنه.

بازی ضایع به این میگن. تازه من اصلا ترکیب چیدن هم بلد نیستم و همینجوری میرم تو بازی.

خواستین از یه بازیم فیلم هم میگیرم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •