تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 674 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142182232632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

pes2011 هم مياد 2012 هم مياد و.....مياد ((فقط خواهشا زياد خودتونو اذيت نكنيد و عصبي نشيد)) يكي ميگه دمو يكي ميگه سيستم بازي يكي ميگه عكس از بازي كافيه فقط 1ماه ديگه صبر كنيد. ببخشيد كه اين حرفها رو زدم آخه من يه مدت نبودم وقتي اين فروم روديدم تعجب كردم 100 صفحه اضافه شد كه جسارتا بيشترش پست مفيد نبود همش كل كل pes و fifa و......
    (بازم ببخشيد كه مني كه تازه واردم اين حرفا رو ميزنم)

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

شما ففقط چندتا حرکت تخیلی رو به من نشون بدین

این پستو شما توی تاپیک فیفا گذاشته بودی چون مربوط به pes میشه با اجازه و طبق قوانین من جوابشو اینجا میزارم .

علی جان من نمیدونم شما این حرفو جدی میگی یا .... ؟
    همونطوریکه که میدونی وقتی گزینه رندوم رو برای حالات روحی بازیکنان انتخاب میکنی ( توی مستر لیگ همیشه رندومه ) ممکنه یک بازیکن فلش روحیش از بسیار بد تا بسیار عالی تعیین بشه . زمانیکه فلش روحیه یک بازیکن رو به بالا باشه یعنی در حالت بسیار عالی تمام تواناییهای اون بازیکن دقیقا 10 واحد افزایش پیدا میکنه ( و توی این بازی از 95 به بالا حتی بیشتر از 10 واحد اضافه میشه یعنی سرعت بازیکن میره بالای 105 مثلا یک بازیکن با سرعت 96 سرعت و همینطور شتابش میره بالای 110 ) در این حالت با یکی از بازیکنان سرعتی مثل رونالدو مسی کاکا ولکات لنون مارتینز و..... که حالا شدن سوپر انسان به راحتی میشه کل میدونو دریبل زد و به داخل محوطه جریمه حریف وارد شد یعنی فقط کافیه یکی از بازیکنان سرعتی توی تیمتون باشه ( که توی تیمهای بزرگی که معمولا گیمرها انتخاب میکنن حداقل یکیشون هست ) و فلش روحیه اون بازیکن بالا باشه دیگه شما کاملا خیالت راحته که اون بازیو میبری و این یک نمونه از حرکات تخیلی و ماوراء انسانیه .اگه دوست داری من چند صحنه رو برات سیو میکنم تا خودت ببینی .
    Last edited by 4039; 02-09-2010 at 21:01.

3. 10 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

12

این پستو شما توی تاپیک فیفا گذاشته بودی چون مربوط به pes میشه با اجازه و طبق قوانین من جوابشو اینجا میزارم .

همونطوریکه که میدونی وقتی گزینه رندوم رو برای حالات روحی بازیکنان انتخاب میکنی ( توی مستر لیگ همیشه رندومه ) ممکنه یک بازیکن فلش روحیش از بسیار بد تا بسیار عالی تعیین بشه . زمانیکه فلش روحیه یک بازیکن رو به بالا باشه یعنی در حالت بسیار عالی تمام تواناییهای اون بازیکن دقیقا 10 واحد افزایش پیدا میکنه ( و توی این بازی از 95 به بالا حتی بیشتر از 10 واحد اضافه میشه یعنی سرعت بازیکن میره بالای 105 مثلا یک بازیکن با سرعت 96 سرعت و همینطور شتابش میره بالای 110 ) در این حالت با یکی از بازیکنان سرعتی مثل رونالدو مسی کاکا ولکات لنون مارتینز و..... که حالا شدن سوپر انسان به راحتی میشه کل میدونو دریبل زد و به داخل محوطه جریمه حریف وارد شد یعنی فقط کافیه یکی از بازیکنان سرعتی توی تیمتون باشه ( که توی تیمهای بزرگی که معمولا گیمرها انتخاب میکنن حداقل یکیشون هست ) و فلش روحیه اون بازیکن بالا باشه دیگه شما کاملا خیالت راحته که اون بازیو میبری و این یک نمونه از حرکات تخیلی و ماوراء انسانیه .اگه دوست داری من چند صحنه رو برات سیو میکنم تا خودت ببینی .
    وای حسین جان چند روزی نبودی خیلی دمق بودم
    دلمون تنگیده بود

یادم باشه تاپیک pes 2012 را یاد اوری کنم که خودت بزنی شاید کمی مثل فیفا به pes باز ها هم بیشتر حال بدی

حسین جان خبری از داوری و دروازبانی نداری؟
    هوش مصنوعی چه طور؟
    سوپر انسان بودن (به قول خودت ) را تو این نسخه بر طرف کردن؟

5. 2 کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من اصولا 90% درصد مواقع بازیو به صورت دونفره و یا در جام انجام میدم

اونجا هست که کار حساسه و همه چیز نرماله .

در این جا واقعا هر کسی که حقش هست و چیدمان بهتر و تاکتیک بالاتری داره برنده میشه و هیچ چیز غیر عادی

وجود نداره.

درحالی که در فیفا اصلا اینجوری نیست و همه چیز از نظر من شانسی هست و این جا حق افراد از بین میره

و نمیتونی که ادعا کنی بازیت از یکی دیگه بهتره.

7. این کاربر از ali_santori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

با حالت beginner عربستان رو بردی که این حرف رو می زنی؟
    2 حالت پروفشنال هم نمیشه فقط با سریع دویدن گل زد چه برسه به top player

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

نه عزیزم حسین جان استاد این بازی هستن و الان به اندازه سن بنده سری WE و PES رو بازی کردن !!!(شما رو نمیدونم من 23 سالمه )
    از پستتون معلومه مهارتتون در بازی نسبتا پایینه چون تقریبا تمام دوستان این نکته ای که حسین گفت رو قبول دارن !! و براحتی قادر به انجامش هستن
    Last edited by amin 2010; 02-09-2010 at 22:02.

10. 14 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این همون چیزیه که فن های فیفا آرزوش رو دارن و همش میان تو این تاپیک کمی از بازی رویایی شون تعریف کنن ولی نمیدونن که PES یعنی روح فوتبال و جذابیت یک بازی ،نه صرفا 1000تا موشن کپچر و انیمیشن و لایسنس های با پارتی بازی که فقط واسه پوله EA هستش نه جذابیت FIFA
    امسال ساله کونامیه،شک نکنید
    شرمنده.روح پس رو واسه من هم احضار میکنی؟من طرفدار تعصبی هیچ کدوم نیستم ولی گهگاه جملات خنده داری تو این تاپیک یا حتی اون یکی میبینم . مقایسه این بازی هم شده مقایسه مافیا با جی تی ای که هواداران مافیا 2 قبول ندارن مافیا 2 یک شکست بزرگ بود که حتی کارشناس های دیگه هم اعلام کردن.

هر بازی چه بد و چه خوب برای یک نفر قشنگه و اون فرد حاضره تمامی ایراد های اون بازی رو نادیده بگیره ولی توجیه کردن ایراد ها با جملاتی قصار درست نیست.

12. 5 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

13

دوست عزیز باید به شما عرض کنم دقیقا حرف آقا حسین رو تایید میکنم/مثلا من با کریس رونالدو راحت میتونم تو حالت تاپ پلیر از گوشه زمین بدوم و دورشون بزنم و بعد توی دروازه!
    -----------------------------------
    اما راجع به pes 11 باید بگم من امسال هم فیفا رو می خرم و هم pes رو/ولی از بعضی جهات خیلی بیشتر منتظر .fifaم اصلی ترینشون هم اینه که بازی های ea رو میشه با کرک و بعضی برنامه ها آنلاین بازیشون کرد
    راستی من از فیفا 2006 به اینطرف اومدم طرف pes ولی امسال باید دوباره یه نگاهی به fifa هم بندازیم
    قربون همگی

14. 2 کاربر از Y@var بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

نه عزیزم حسین جان استاد این بازی هستن و الان به اندازه سن بنده دارن سری WE و PES رو بازی کردن !!!(شما رو نمیدونم من 23 سالمه )
    از پستتون معلومه مهارتتون در بازی نسبتا پایینه چون تقریبا تمام دوستان این نکته ای که حسین گفت رو قبول دارن !! و براحتی قادر به انجامش هستن
    آرمین جان جوری که شما گفتی الان همه فکر میکنن من 40-50 سالمه . من 7 سال از شما بزرگترم .
    من از قدیم به بازی فوتبال کامپیوتری علاقه داشتم ( برخلاف بقیه بازیهای کامپیوتری که شاید توی این 10 سال اخیر تعداد بازیهای کامپیوتری که سمتشون رفتم حتی به 7-8 مورد هم نرسه از این جهت باید خدا رو شکر کنم که زیاد عمرم سر بازی نرفت ) .
    اولین بازی فوتبالی که بازی کردم حدود 23 سال پیش این بود روی آتاری 2600 ( خواهشا بهم نخندین ) :

در ضمن یادن رفت من کجا استادم آرمین جان منم مثل بقیه بچه ها شاید بازیم بدترم باشه .

16. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

نه عزیزم حسین جان استاد این بازی هستن و الان به اندازه سن بنده دارن سری WE و PES رو بازی کردن !!!(شما رو نمیدونم من 23 سالمه )
    شما قدیمیترین حق با شماست ولی فقط با سرعت بازیکنا به تنهایی نمیشه حداقل مسترلیگ رو رد کرد .
    کلی نگاه کنین، مثلا رونالدو اپگرید شده به قول شما ابر بازیکن ، 3 تا بازی سرحاله بازی چهارم یا خستس یا بنفش میشه یا واسه بازی ملی دعوت میشه حریفتون هر کی باشه بازی سخت میشه (البته برای معمولی ها مثل ما نه برای شما خیلی پروفشنال ها)
    اصلا در واقعیت هم بعضی بازیکنا وقتی آماده باشن غیرقابل مهار میشن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •