ار الاعدین
همشون بدون گارانتی بود
گفتم که اون چنتایی هم که بود زده بود ماکروتل !!!
16 گیگ هم اصلا هنوز وارد نشده و همشون 8 گیگه
ار الاعدین
همشون بدون گارانتی بود
گفتم که اون چنتایی هم که بود زده بود ماکروتل !!!
16 گیگ هم اصلا هنوز وارد نشده و همشون 8 گیگه
سلام خدمت دوستان سامسونگی...
ببخشید من دیگه کمکم داره نظرم عوض میشه
مردم بس که منتطز N8 موندم
اگه لطف کنید یه سری اطلاعات باحال در اختیارم بزارید همین فردا برم یدونه از اینا بخرم...
اول اینکه اندرو 2.2 روش جواب می ده یانه
می تونم فایل جاوا رو باهاش باز کنم؟
فلش بهش وصل میشه؟(مث n8 )
من کلا با نوکیا حال می کنم
ولی اگه همین جوری پیش بره مجبورم یه galaxy بخرم
خب
کسی می تونه نظرمو عوض کنه؟
یه کامنت خوندم تو سایت cnet از یکی از یوزرهای گالاکسی!یارو نوشته بود به گوشه ی اسکرین کنی که فشار میده رنگها پاشیده میشن!!!!من این مشکل برا ان82 ام بعد از 2 سال بوجود اومده!!!دوستان این حرف چقدر صحت داره؟؟؟؟؟بابا گیج شدیم اهههههههههههههههههههههههه هه!!!!
من كه اصلا با نوكيا حال نميكنم
اگه امكانش رو داري و در مورد گالاكسي تحقيق كردي
همين فردا برو بخر
دستت درد نكنه من كه خيلي استفاده كردم
ولي توي اين ويدئو احساس كردم كه گالاكسي در مقايسه با آيفون 4 يه انگار يه كم گيج ميزد
مثلا موقعي كه ميخواست بره توي دوربين
موقع رفتن به گالري هم خيلي كند بود
شما هم ببينيد شايد من اشتباه ميكنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به كامنتا زياد توجه نكنیه کامنت خوندم تو سایت cnet از یکی از یوزرهای گالاکسی!یارو نوشته بود به گوشه ی اسکرین کنی که فشار میده رنگها پاشیده میشن!!!!من این مشکل برا ان82 ام بعد از 2 سال بوجود اومده!!!دوستان این حرف چقدر صحت داره؟؟؟؟؟بابا گیج شدیم اهههههههههههههههههههههههه هه!!!!
حالا فوقش هم بشه! ممكنه خراب بوده باشه! دليل نميشه كه همش اينجوري باشه
با سلام
ویدئو رو دیدیم موقع رفتن به گالری یه کم لنگ میزنه ولی توی دوربین طبیعی است
ولی توی چند تا ویدئو دیگه (سرچ کنی پیدا میکنی ) خیلی سریع تر از این بود .
این رو هم سرچ کن (i9000 flash) چند تا ویدئو از froyo روی g.s پیدا میکنی .واقعا سریعه این froyo
من اصلا تو عمرم طرف سامسونگ هم نرفتممن كه اصلا با نوكيا حال نميكنم
اگه امكانش رو داري و در مورد گالاكسي تحقيق كردي
همين فردا برو بخر
نه این که ندونم چین ها
ولی چون به برندای مورد علاقم تعصم شدید دارم
حتی اگه آخرین لیک ها از سامسونگ هم جلوم باشه بازشون نمی کنم
بابت این حرف معذرت!!!!
در هر صورت اگه لطف کنید بهم بگید این i9000 چی داره که می ارزه من منتظر n8 نمونم همین فردا میرم یدونشو می گیرم
دیگه خسته شدم بسکه منتظر نوکیا موندم تا n8 ریلیز شه...........
اونم دو ماه دیگه که مدرسه است و ...................
یعنی اندروید هیچ نرم افزار برای gps نداره؟چون توی بیشتر گوشیهای اندروید من دیدم نوشته gps رایگان نداره
سوال دیگه من اینه که ایا نرم افزارهای اندروید 2.1 روی ورژن 2.2 نصب میشه؟
ببین دوست عزیز اصولا اونایی که زیاد تو نخ گشت و گذار اینترنتی و نرم افزار نیستن سراغ ان 8 میرن!!ان8 واسه کل کل دوربین و پورت خوبه1!!باور کن سامسونگ ویو 8500 یکی از بچه ها رو گرفته بودم دستم نشون 3 4 تا از دوستام میدادم!!به خیال خودم که اینها درک کنند سرعت گوشی و امکانات نرم افزاریشو!!یهو یکیشون گفت صداش چطوره!دوربینش چنده!یه اهنگ گذاشتم دوربین رو هم گفتم 5 گفتن 400 تومن پول واسه این دادین؟؟؟؟!!!!یارو پز ایکس 6 نوکیاشو میداد!!!چه میدونه سی پی یو چیه!!چه میدونی وای فای با قابلیت dlna و ساپورت کامل b/g/n چیه!!چه میدونه فلش پلیر واسه مرورگر چیه!!چه میدونه سیستم عامل چیه!!!اون یه دوربین 20 مگا پیکسلی میخواد با یه اسپیکر jbl رو گوشی والله!!!!
دوست عزیز با توجه به ویدئوهایی که دیدم و سرعت اسف بار همین سیمبین جدید در مقابل سیستم عاملهای دیگه مانند بادا و اندروید و مک باید بگم که نوکیا ان8 مطمئنا بازار جهان سوم رو هدف قرار داده!شک نکن!
Last edited by Prince_Amin; 10-08-2010 at 18:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)