اینجا:
اینجا:
متن اصلی قرار گرفت!
من برم دستم را بشورم!
توی لینکی که برای مخابرات تهران گذاشته بودید بند آخرش چیزی نوشته که فکر کنم به کارمون بیاد.نوشته که:
"همچنين روابط عمومي سازمان اعلام نمود كليه مشتريان در صورت داشتن هرگونه شكايت درخصوص تعرفههاي خارج چارچوب مصوب و يا عدم رعايت كيفيت خدمات مراتب را به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي و مناطق هفتگانه گزارش نمايند. "
---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
این صفحه فکر کنم به کارمون بیاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله این لینک بهتر از لینکی که قبلا من برای شکایت داده بودم.
من که به جفتش فرستادم.
دوستان speedtest.net هم با دستگیری سران فتنه انگاری باز شده
وای خدای من یعنی سرعت شبانه روی همون 128 مونده ... تنها امیدم هم ازبین رفت..شیطونه میگه برم شیشه های مخابرات رو بیارم پایین!
---
آقا من یه پیشنهاد دارم...علاوه بر مراجعه ی حضوری من می گم یه کار دیگه هم بکنیم .. توی اون تاپیک مخصوصی که برای اعتراض ساختیم پیشنهادات و انتقاداتون رو بنویسیم . خانم شفیعی که قبلا اینجا مراجعه می کرد و دیگه نمی کنه . اگه بتونیم به خانم شفیعی بگیم که به اون تاپیک سری بزنه و انتقادات و پیشنهادات ما رو انتقال بده و بگه چه تعداد ناراضی داریم شاید کمک کنه.
البته مراجعه ی حضوری هم جای خودشو داره .
مطمئن باشید اعتراضات تاثیر داره چون الان اومدن 2 گیگ را کردن 5660 تومان ! باید تا تنور داغه نون رو بچسبونیم به تنور![]()
برادر من میترسیم تنوره طیادی داغ باشه نونمون بسوزه....باید به به صورت حظوری اعلام شه همچنین یه ایمیلی شماره ای یه کوفتی پیدا کنیم برسونیمش به رئیسشون
حالا برنامه چیه؟ فردا بریم؟ چند نفر هستیم؟ دسته جمعی بریم یا تک تک؟
به کجاها اعتراض کنیم؟
بچه ها گفتن بذاریم توی هفته آینده! که تعداد بیشتر باشه؛ و هماهنگتر بشیم
![]()
الان اومد adsl منو وصل کرد گفت قراره 7/5 گیگه سه ماه بشه 9 گیگ .نمیدونم راست گفت یا دروغ :(
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)