همه ی کسانی که از مخابرات سرویس دارند این مشکلو دارند؟ یا فقط اونایی که شکایت دارند میان فروم؟ چون میخواستم بیام مخابرات اینو پرسیدم
آخه من الان دارم با اسپید 50 داونلود میکنم!
همه ی کسانی که از مخابرات سرویس دارند این مشکلو دارند؟ یا فقط اونایی که شکایت دارند میان فروم؟ چون میخواستم بیام مخابرات اینو پرسیدم
آخه من الان دارم با اسپید 50 داونلود میکنم!
می گم برای چی اینترنت آشغال من سرعتش خوب شده نگو مال شماها رو قطع کردن
کینک چقدر اخطار می گیری ؟بگو یکی هم به ما بدن کلاسمون بره بالا
زنگ بزن به مرکز مخابراتتون بگو خطم رانژه شده ولی کانکت نمی شم احتمالا یه شماره تلفن می ده بهت می گه با اونجا تماس بگیر شاید مشکلت حل شد.![]()
بابا چیبگم اخه ریزر جان بیا تاپیک ADSL گلدیس شرح ماوقع اونجاست
اره داداش سرعت منم از 3 روز پیش تا حالا نوسان داشته
لامصب اینترنت دولتی بدیش اینه که مثل خصوصی نیست زنگ بنی بگی این ماه نمیخوام قطعش کن پول رو میدی 10 تومن رو به زور میگیرن ودر نهایت سرویس هم نمیدهند
اخه این چیه 128 چی باشه که قطع بشه اخه ؟
ضرب المثله هست میگه مورچه چی باشه که کله پاچش چی باشه
یکی نیست بگه خیلی پر سرعت هستیم که 10 کیلو هم ازش میزنی ؟![]()
غریبی منطقه 1 افتضاح تر از این نمیشد سرویس بدن دو روز اول خوب بود بیست روزه بیچارم کرده امروز واسه یه فایل 2 مگی 43 دقیقه الاف بودن سرعتش اکثرا پایینه پینگش افتضاحه قعطی ثانیه ای دقیقه ای بگیر تا ساعتی سرعت تو دانلود امروز اکثرا زیر 5 بود 0 می شد ساعت حدود 8 شب اکثر روزا یا کانکت نمیشه میگه خط شلوغه یا دی سی میشی یا سندو رسیو نداره دو دفعه به 1899 زنگ زدم پورتو ترمینالمو عوض کرد بدتر شد بهتر نشد از بس خط منطقه شلوغه اینه اوضاع بعد بازم دارن پورت میدن آخر اینقدر میدن کلا قطع می شه می خوام از شرکتا بگیرم گفتم قعطش کنن 4روز گذشته هنوز قطع نکردن
دوست عزیز شما به شبکه دیتا متصل نیستی و با توجه به شرایط باید چند روزی صبر کنی ...ارور 678 هردو نوع کانکت هم امتحان کردم مودمم TP-LINK TD-W8901G با امروز میشه 2روز که چراغ ADSL روشن شده
اما در مورد قطعی بگم من هیچ قطعی ندارم !!!چون اصلا نمی تونم وصل بشم!!!برای هر بار اتصال باید حدود 10-15 بار سعی کرد (پیغام 734 The PPP link control protocol terminated.)
پینگ به طور وحشتناکی رفته بالا دانلود و آپلود بدون تغییر(همون گندی که بود)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بر خلاف بقیه دوستان من زیاد مشکلی ندارم البته شاید فکر میکنم مشکلی ندارم جون تا حالا فقط از dialup استفاده میکردم!
حدود 1 هفته هست که adsl ام وصل شده تا حالا قعطی هم نداشتم فقط بغضی موقعها باید یه خورده سعی کنم تا کانکت شم سرعت دانلودمم از 10 تا 13 در نوسانه
ولی امروز یه مقدار جزئی سرعت لود صفحه ها اومده پایین
مال من خدا رو شکر امروز خوبه.اون موقع هم گفتم بررسی کردم بعدش دیدم اکسپلورر خودکار داره یه چیزی دانلود می کنه!من لغوش کردم ردیف ردیف شد
برای من جی میل فقط با ------ امکان پذیر هست.
مرکز فرد اسدی؟ هستی دوست داری خلاص بشی؟ فکر کنم شرکتها دارند روی این مرکز سرویس می دهند/
میگم مهرداد این عکس داداش یانگومه گذاشتی روی آواتارت؟ دیگه پپسی و ودکا تعارف نمیکنی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)