بالاخره ردش رو تو فایرفاکس زدم.لامسب 35 گیگ خورده بود.نمیدونم چرا اینج.ری شد.الان دوباره ورژن 3.6 فایرفاکس رو نصب کردم.
بالاخره ردش رو تو فایرفاکس زدم.لامسب 35 گیگ خورده بود.نمیدونم چرا اینج.ری شد.الان دوباره ورژن 3.6 فایرفاکس رو نصب کردم.
کسی منبع پروژه برای UNITY3D سراغ نداره؟(به غیر از سایت خودش)
و بعد اینکه چطور میشه کاورگیری رو در Unity3D پیاده کرد؟(اینطور که فهمیدم یه افزونه هست!)
کاور سیستم پیجیده نیست.مهم تر از کاور گیری انتخاب اونه.
بایستی تو جای بازی اجسامی تگ cover داشته باشن بعد نزدیک کاور انتخاب بشه وهم از اون نقطه به پلیر raycast انجام بشه تا اگه مانع برخورد کرد یعنی کاور امنه.
این یک الگوریتمشه
آقای پرویز من اکلوژن رو پیاده کردم بعد همزمان صفحه های Scene و Game رو باز گذاشته بودم و بازی رو اجرا کردم و موقعی که توی Game میچرخیدم اشیایی که توی دیدم نبودن توی Scene کلاً حذف میشدن
خیلی باحال بود.
اگر بخوای میتونم برای بازیت این کار رو انجام بدم چون اینجوری حساب زمانی که میبره نسبت به بزرگی مرحله هم دستم میاد.
اگر خواستی توی چت باهات صحبت میکنم.![]()
دوستان یه مشکل.
من کاراکتر رو با مکس اکسپورت می کنم و با فرمت FBX ذخیره می کنم. بعد با دراگ کردنش می ندازمش تو محیط یونیتی و بارگذاری هم میشه! ولی وقتی می برمش به پنجره ی بازی(از پروجاکت می برمش تو اسکین) هیچ چیز نشون نمیده! علامت بزرگ کردن چرخوندن جابه جا کردن و... میاد ولی خود کاراکتر نیست! میشه بگیشد مشکل از کجاست؟(به نظر خودم مشکل از اکسپورت کردن در مکس هست میشه دقیقا بگید چه گزینه هایی رو باید تیک بزنم و کدوما رو نزنم؟) (البته فایل FBX در مکس به خوبی باز میشه!)
احتمالا مشکل از اکسپورت کردنه نسخه جدید export کردن بگیر.
فایل 3ds هم تست کن.
مشکل احتمالاً اینه که FBX که میبری توی یونیتی خیلی کوچیک دیده میشه باید اسکیلی تو مایه های 50 بذاری
برای خودمم اینجوری شده.
این مشکل معمولا وقتی شکل میاد که تعداد Poly های کاراکتر اکسپورت شده خیلی زیاد باشه و به قول معروف High Poly باشه. چون یونیتی فقط تا یه حدی تعداد Poly و آبجکت Smooth شده رو قبول میکنه و اگه از اون حد تعداد Poly بیشتر باشه اصلا مدل رو نشون نمیده.دوستان یه مشکل.
من کاراکتر رو با مکس اکسپورت می کنم و با فرمت FBX ذخیره می کنم. بعد با دراگ کردنش می ندازمش تو محیط یونیتی و بارگذاری هم میشه! ولی وقتی می برمش به پنجره ی بازی(از پروجاکت می برمش تو اسکین) هیچ چیز نشون نمیده! علامت بزرگ کردن چرخوندن جابه جا کردن و... میاد ولی خود کاراکتر نیست! میشه بگیشد مشکل از کجاست؟(به نظر خودم مشکل از اکسپورت کردن در مکس هست میشه دقیقا بگید چه گزینه هایی رو باید تیک بزنم و کدوما رو نزنم؟) (البته فایل FBX در مکس به خوبی باز میشه!)
من این مشکل رو با اکسپورت کردن کاراکترهای نرم افزار Poser داشتم چون مدلاش خیلی High Poly بود.
و وقتی از کاراکترها با Polyهای کمتر استفاده کردم این مشکل حل شد.![]()
نه دوست عزیز! کاراکتر نهایت لاو پولی هست:d
مشکل از اکسپورت هست چون وقتی با 3DS ذخیره کردم نصفحه آورد!(اون نصف دیگشم فکر کنم به خاطر نداشتن تکسچر هست!)
ولی FBX نمی دونم چشه! میشه یکی از پنچره ی تنظیمات اکسپورت کردن خودش یه عکس بذاره؟
من 15 مگ مدل رو داخل یونیتی ایمپورت کردم مشکلی تو نمایشش پیش نیومد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)