تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 296 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142182232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

راستی علی جان من کری زیاد میخونم ها بنابراین سعی کن بهت بر نخوره اصلا بربخوره چیکار میخوای بکنی

چون تو تازه به جمع لیگ ما اضافه شدی شاید هنوز روت نشه چیزی به کسی بگی ولی من از همین حالا بگم برای من محمد و علی نیومده من با همه شوخی میکنم .
    اختیار داری
    همه چیز موقع بازی ها معلوم میشه.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اختیار داری
    همه چیز موقع بازی ها معلوم میشه.
    من قبلا شدیدا یوونتوسی بودم لباسی که آرم سونی داره رو هنوز دارم . یک زمانی اسطوره هایی مثل پلاتینی و زیدان در این تیم بودن اما الان کمی ضعیف شده .
    ببینیم علی توی لیگ چیکار میکنی .خیلی منتظرم توی این لیگ تواناییهای بچه ها رو ببینم .

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

وحید جان من گفتم که رئال شد برای من.ضمنا همینجوری قوی بودم با این تیم هم شدم مدعی اصلی قهرمانی.این وسط معلوم نیست حسین میخواد چه تیمی برداره .خدا میدونه چه نقشه ها که نکشیده.
    رئالو برداشتی نوش جونت اما باید جواب عادل رو بدی ها چون اون حسابی طرفدار این تیمه فکر کنم رئالو به اندازه خودش دوست داره جواب عادل رو بدی کار تمومه .
    من چلسی یا اینتر رو بیشتر میپسندم تا رئال.دیدم با یک کلمه اونها فروخته شده خب من تا الان چهاربار گفتم رئال.فکر کنم بس باشه دیگه.نه؟
    اینجانب،مدیریت محترم باشگاه کهکشانی های 2 حاضرم تیم خود را با اینتر یا چلسی تعویض بنمایم.مالکین محترم تیمهای مذکور،در صورت تمایل میتوانید پاسخ خود را اینجا مطرح نمایید.
    ----------------------------------
    من قبلا شدیدا یوونتوسی بودم لباسی که آرم سونی داره رو هنوز دارم . یک زمانی اسطوره هایی مثل پلاتینی و زیدان در این تیم بودن اما الان کمی ضعیف شده .
    عزیزم این کمی یعنی چی؟تیم یووه خیلی هنر کنه بتونه سهمیه یوفا رو بگیره.الان هم که تو یوفاست.ضمنا برد 3-0 میلان یادت نره.(البته با احترام به علی آقا)
    ----------------------------------------
    حسین پس آپشن فایل رئال رو میدی امشب،تا فردا یه تستی بزنم ببینم چکارش کردی.
    Last edited by mohammad_87; 24-02-2010 at 00:50.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من چلسی یا اینتر رو بیشتر میپسندم تا رئال.دیدم با یک کلمه اونها فروخته شده خب من تا الان چهاربار گفتم رئال.فکر کنم بس باشه دیگه.نه؟
    اینجانب،مدیریت محترم باشگاه کهکشانی های 2 حاضرم تیم خود را با اینتر یا چلسی تعویض بنمایم.مالکین محترم تیمهای مذکور،در صورت تمایل میتوانید پاسخ خود را اینجا مطرح نمایید.
    رئال کلا 23 تا بازیکن داره اگه وسطای لیگ کم نیاری خوبه . پس خودت با عادل کنار بیا .
    در ضمن من تیم منچستر رو برات میفرستم لباساشونو برای مسعود درست کن و براش بفرست البته لطفا این زحمت رو بکش .

---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------

این منچستر :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم رئال :
    کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

باشه.زحمتی نیست.اختیار داری گلم.
    اصلا عادل کجاست من ندیدمش.پس دوباره باید صبر کنیم که.فردا عادل بیاد یه توافق هایی میکنیم دیگه.اگه چلسی یا اینتر دوباره آزاد شدند من تو الویتم ها.
    به هرحال امشب آپشن فایل منچستر و رئال رو بفرست.مقسی...
    Last edited by mohammad_87; 24-02-2010 at 01:05.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

باشه.زحمتی نیست.اختیار داری گلم.
    اصلا عادل کجاست من ندیدمش.پس دوباره باید صبر کنیم که.فردا عادل بیاد یه توافق هایی میکنیم دیگه.اگه چلسی یا اینتر دوباره آزاد شدند من تو الویتم ها.
    به هرحال امشب آپشن فایل منچستر و رئال رو بفرست.مقسی...
    اینتر رو که آرمین به هیچ وجه نمیده ایتو من مطمئنم . رئالو محمد ! خیلی خواهانش بود الان چلسی دستشه اگه میخوای باهاش عوض کن . پس اگه چلسیو میخوای من آپشن فایل چلسیو برات بفرستم بعدا با محمد صحبت کن .

---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------

این آپشن فایل چلسیه :

کد:

پروفشنال mohammad8711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

البته من خواهان منچستر بودم نه رئال !!
    حاضرم چلسی رو با منچستر عوض کنم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اصلا میخوای بین تو و عادل قرعه کشی کنیم یا یک کار عادلانه تر اگه به ذهنت میرسه .

---------- Post added at 01:11 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------

البته من خواهان منچستر بودم نه رئال !!
    حاضرم چلسی رو با منچستر عوض کنم

آهان راست میگی محمد جان گزینه اولت منچستر بود . محمد الان توی یک بازی 15 دقیقه ای با این تیم چلسی که ضعیف شده میتونی از تیمهای درجه یک دنیا ببری ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

الان هرسه تاشون رو میگیرم.فردا شب و یا امشب حتما آپشن فایل مسعود رو میذارم.اگه محمد رئال رو بیشتر از چلسی دوست داره چه بهتر.با هم عوض میکنیم.ولی تا فردا من رئال هستم تا دوباره بچه ها بیان به توافق نهایی برسیم.

پروفشنال mohammad8711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

آهان راست میگی محمد جان گزینه اولت منچستر بود . محمد الان توی یک بازی 15 دقیقه ای با این تیم چلسی که ضعیف شده میتونی از تیمهای درجه یک دنیا ببری ؟
    یه بازی آزمایشی بازی کردم 4-1 منچستر رو شکست دادم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •