اختیار داری
همه چیز موقع بازی ها معلوم میشه.![]()
اختیار داری
همه چیز موقع بازی ها معلوم میشه.![]()
من قبلا شدیدا یوونتوسی بودم لباسی که آرم سونی داره رو هنوز دارم . یک زمانی اسطوره هایی مثل پلاتینی و زیدان در این تیم بودن اما الان کمی ضعیف شده .
ببینیم علی توی لیگ چیکار میکنی .خیلی منتظرم توی این لیگ تواناییهای بچه ها رو ببینم .
وحید جان من گفتم که رئال شد برای من.ضمنا همینجوری قوی بودم با این تیم هم شدم مدعی اصلی قهرمانی.این وسط معلوم نیست حسین میخواد چه تیمی برداره .خدا میدونه چه نقشه ها که نکشیده.
من چلسی یا اینتر رو بیشتر میپسندم تا رئال.دیدم با یک کلمه اونها فروخته شده خب من تا الان چهاربار گفتم رئال.فکر کنم بس باشه دیگه.نه؟
اینجانب،مدیریت محترم باشگاه کهکشانی های 2 حاضرم تیم خود را با اینتر یا چلسی تعویض بنمایم.مالکین محترم تیمهای مذکور،در صورت تمایل میتوانید پاسخ خود را اینجا مطرح نمایید.
----------------------------------
عزیزم این کمی یعنی چی؟تیم یووه خیلی هنر کنه بتونه سهمیه یوفا رو بگیره.الان هم که تو یوفاست.ضمنا برد 3-0 میلان یادت نره.(البته با احترام به علی آقا)من قبلا شدیدا یوونتوسی بودم لباسی که آرم سونی داره رو هنوز دارم . یک زمانی اسطوره هایی مثل پلاتینی و زیدان در این تیم بودن اما الان کمی ضعیف شده .
----------------------------------------
حسین پس آپشن فایل رئال رو میدی امشب،تا فردا یه تستی بزنم ببینم چکارش کردی.
Last edited by mohammad_87; 24-02-2010 at 00:50.
رئال کلا 23 تا بازیکن داره اگه وسطای لیگ کم نیاری خوبه . پس خودت با عادل کنار بیا .
در ضمن من تیم منچستر رو برات میفرستم لباساشونو برای مسعود درست کن و براش بفرست البته لطفا این زحمت رو بکش .
---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
این منچستر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم رئال :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باشه.زحمتی نیست.اختیار داری گلم.
اصلا عادل کجاست من ندیدمش.پس دوباره باید صبر کنیم که.فردا عادل بیاد یه توافق هایی میکنیم دیگه.اگه چلسی یا اینتر دوباره آزاد شدند من تو الویتم ها.
به هرحال امشب آپشن فایل منچستر و رئال رو بفرست.مقسی...
Last edited by mohammad_87; 24-02-2010 at 01:05.
اینتر رو که آرمین به هیچ وجه نمیده ایتو من مطمئنم . رئالو محمد ! خیلی خواهانش بود الان چلسی دستشه اگه میخوای باهاش عوض کن . پس اگه چلسیو میخوای من آپشن فایل چلسیو برات بفرستم بعدا با محمد صحبت کن .
---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------
این آپشن فایل چلسیه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته من خواهان منچستر بودم نه رئال !!
حاضرم چلسی رو با منچستر عوض کنم![]()
اصلا میخوای بین تو و عادل قرعه کشی کنیم یا یک کار عادلانه تر اگه به ذهنت میرسه .
---------- Post added at 01:11 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------
آهان راست میگی محمد جان گزینه اولت منچستر بود . محمد الان توی یک بازی 15 دقیقه ای با این تیم چلسی که ضعیف شده میتونی از تیمهای درجه یک دنیا ببری ؟
الان هرسه تاشون رو میگیرم.فردا شب و یا امشب حتما آپشن فایل مسعود رو میذارم.اگه محمد رئال رو بیشتر از چلسی دوست داره چه بهتر.با هم عوض میکنیم.ولی تا فردا من رئال هستم تا دوباره بچه ها بیان به توافق نهایی برسیم.
یه بازی آزمایشی بازی کردم 4-1 منچستر رو شکست دادم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)