سلام.
مدل قابل قبولیه. دامنه فرکانسی خوبی هم داره.
سلام.
مدل قابل قبولیه. دامنه فرکانسی خوبی هم داره.
نسبت به مدل TP-Link 54Mbps Wireless ADSL2+ Modem Router TD-W8901G که 56 قیمتشه چطوره؟
این مدل tp link بهتره یا CNet Wireless –N Router ADSL 2+ Modem CAR-971 که 54 تومنه ؟؟
ممنون میشم اگه بهم بگین چون فقط تا امشب وقت دارم.
تقریبا در یک رده هستند!!!
ولی کیفیت بردهای C-Net بالاتر و بهتر هست.
سلام دوستان.من میخوام asus n10 بگیرم که از استاندارد 802.11n در شبکه وایرلس پستیبانی میکنه حالا من با گوشی ای که استاندارد های 802.11b/g را ساپرت میکنه میتونم به اینترنت وصل بشم
بله میتونید
سلام این مدل dlink 2730u خوب هست یا نه
سلام خدما اساتید .. من یه موم و روتر میخوام که:
سطح پوشش wifi : خونه 300 متره و مودم یه گوشه ی خونه .... تازه تو حیاط و پارک جلوی خونه هم میخوام استفاده کنم! باهاش هم گیم میخوام بزنم هم کلی اطلاعات جا به جا کنم ! یعنی wifi از همه چیش مهم تره دیگه! سری n و دوال باند یاشه ...
قراره دو لپ تاپ ، یه pc و دو ایفون بهش وصل شه و البته شایدم بیشتر!
یه adsl2+ قراره روش بگیرم و البته ممکنه فقط تو ایران استفاده نکنم ...
یو اس بیم میخوام چون متاسفانه پرینترم وایرلس نیس ...:(
هزینه هم دیگه مهم نیس زیاد چون با این چیزایی که میخوام نبا زیر 200-250 چیزی گیرم بیاد فککنم ....
از نظر امنیتم میخوام مث همین مودم امکانات خوبی داشه باشه ... محدود کردن به mac address و همین چیزای اولیه باشه کافیه .. خونگی میخوام !
چنتا Cisco دیدم .. چنتا فیریتز ، بکلین و ....
ممنون میشم اگه راهنمیی بفرمایین ....
سلام.من مودم tplin 8951nd خریدم وقتی که میخوام به اینترنت وصل شم چراغ ADSL روشن میشه ولی چراغ Internet روشن نمیشه لطفا کمکم کنید در هردو حالت brinch و PPPoE هم امتحان کردم ولی نشد
یک مودم معرفی کنید که قابلیت پی ان بشه داخلش ست کرد
سلام به همه ی دوستان
خیلی خیلی منون بابت سایت بسیار خوبتون.
من از مخابرات اینترنت ADSL 256 گرفتم.
یه pc دارم یه لپ تاپ، چیزی از شبکه کردن نمیدونم اما شاید بعدا بین همین دوتا یا حداکثر یه لپ تاپ و یه گوشی اضافه تر بخوام شبکه کنم. (البته خیلی مهم نیست.)
مودمو میخوام تو اتاق خواب بزارم اما احتمالا اکثر مواقع از هال و پذیراییو بعضی اوقات واحد کناری با فاصله 20 متر و عبور از سه تا دیوار بخوام استفاده کنم. (حالا اگه بشه تو رنج قیمت مناسب برد قویتری هم داشته باشه که بهتر)
آنتن قابل تعویض هم داشته باشه خیالم یه جورایی راحتتره!! (البته اصلا نمیدونم اهمیتی داره یا نه!؟).
سرعت اینترنت برام مهمه که تو این فاصله افت نکنه، البته اگه با این سرعت پایین اینترنت این بحث ها مطرح باشه.
فکر کنم سری n باشه بهتره دیگه، نه؟ همین طور هم wi-fi...
یه چیز دیگه اینکه جواب فناوریهایی که ظرف 4-5 سال آینده تو ایران برای ما (با وضعیت مالی متوسط) قابل استفاده میشه رو بده.
وی پی ان شاید بخوام استفاده کنم، ربطی به مودم داره؟ اگه داره بشه با وی پی ان کار کرد!
تورنت و دانلود فایل های حجیم و ... چی؟ ربطی دارن اصلا؟
تنظیمات برای من سخت نباشه. (زبان میفهمم، اما تو کامپیوتر و شبکه کاملا آماتورم)
گارانتی خوب و قابل اتکایی داشته باشه.
مهم تر از همه عمر خود مودمه (اصطلاحا سگ جون باشه)
بقیه بحث های عمومی مربوط به مودم ها هم برقرار باشه. نمیخوام الکی زیاد پول بدم. اما نمیخوام به خاطر 20-30 تومن چیزی بگیرم که بعدا ازش راضی نباشم. (راستش دنبال یه بهانه می گردم که الکی یه چیز 30-40 تومن فراتر از نیازم بگیرم!!!)
مخابرات اینو توصیه کرده (که 70 تومن قیمت داده):
1- D-Link DSL 2730u
و در مورد تی پی لینک هم بد می گفت.
من تو جستجوهام (مخصوصا تو همین سایت) به اینها رسیدم
2- D-Link DSL 2750u
3- TP-Link TD 8901G
4- TP-Link TD W8950nd
5- TP-Link TD W8951nd
6- TP-Link TD W8960n
7- TP-Link TD W8961nd
8- ASUS DSL-N10
(شاید اسم بعضی هارو اشتباه گفته باشم؛ شرمنده!)
نظر خودم بیشتر شماره 6 هستش، ( فکر کنم فرقش با شماره 7 فقط توانایی کار کردن با وی پی ان باشه. درسته؟)
اگه ارزونتر بخوام نظرم شماره 4 یا 5 هستش!
درمورد آخری هم اصلا اطلاعات ندارم!
پولی که میتونم بدم تا 80-90 تومنه. نه خیلی بیشتر.
شرمنده که خیلی پرگویی کردم.
همینطورم واقعا ممنون میشم منو از این سردرگمی دربیارین.
Last edited by ea2021; 25-06-2012 at 23:27.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)