تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 2199 اولاول ... 32821221281291301311321331341351361421822326321132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام آقا saed0611 دوست عزیز منم اهواز فاز 2 پاداد هستم میخوام اینکه از سرویس مبین نت استفاده کنم یا برم وایرلس ابتکار نت بگیرم منو راهنمایی کنید ممنون میشم .
    من روزهاي اول خيلي عالي بود اما چند روز بعد با قعطيهاي شديد مواجه شدم اما الان چشمش نزني 1هفته اي ميشه خوبه. اما خدايش قعطي داشتم اما افت سرعت نداشتم. به نظر خودم اينده وايمكس خوب به نظر ميرسه چون پهناي باند وايمكس بيشتره وايرلسه. من ديروز سرويسم رو شارژ كردم مجوز بردم براي سرعت 256 اما هنوز اكتبو نشده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام...
    1-من در قسمت status-wimax روبروی hcs error و wimax crc error عدد 4 زده یعنی چرا این ارور ها را میده؟ پینگمم خیلی بالاست
    2-چه جوری مقدار مصرفم رو بفهمم؟من هرکاری میکنم از طریق سایت مبین نت و صفحه مشترکین نمیتونم وارد بشم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

یه انسان متدین به من میگه که چه جوری حجم باقب مونده رو از سایت مبین پیدا کنم؟

کمککککککککککککک!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

از دیروز یک اتفاق مسخره ای تو منطقه ما افتاده که وقتی مودم روی پشت بومه اینترنت نداره و وقتی میاریش تو اتاق اینترنت داره و توپ دانلود میکنه. روی پشت بوم rssi 35 و cinr 32 هست, توی اتاق rssi 75 و cinr 19 هست.
    فکر کنم اینا اومدن bts رو برای کسانی که سیگنالشون ضعیفه بهینه کردند از اون طرف گند زدن به کسانی که سیگنال قوی دریافت می کنند! بی خود نبود پشتیبانی می گفت هرچه rssi به صد نزدیک تر باشه بهتره, خودشون هم می دونند چه گندی زدن.

سلام...
    1-من در قسمت status-wimax روبروی hcs error و wimax crc error عدد 4 زده یعنی چرا این ارور ها را میده؟ پینگمم خیلی بالاست
    2-چه جوری مقدار مصرفم رو بفهمم؟من هرکاری میکنم از طریق سایت مبین نت و صفحه مشترکین نمیتونم وارد بشم؟
    یه انسان متدین به من میگه که چه جوری حجم باقب مونده رو از سایت مبین پیدا کنم؟
    کمککککککککککککک!
    از طریق سایت میرین به بخش مشترکین, URI رو هم روی جعبه و خود مودم نوشته و هم براتون ایمیل کردند که اولش با mob شروع میشه و آخرش هم mobinnet.net@ داره, پسورد هم که روی جعبه و خود مودم نوشته و روش چسب چسبوندن. بعد میرید Query Business Info و سپس Call History رو انتخاب میکنید. کنار دوتا کادری که باید تاریخ رو وارد کنید یک مربع کوچک هست, روش کلیک کنید تا تقویم باز بشه و تاریخ مورد نظر رو انتخاب کنید.

در ضمن قسمت لاگین بخش مشترکین برای من با firefox کار نمیکنه, فقط با internet explorer لاگین میکنه.
    Last edited by karbist; 06-10-2010 at 18:19.

5. این کاربر از karbist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

1-این ارقام تو call history چجوری به مگ تبدیل کنیم؟
    2-اینجا مصرف رو تو چند تا رقم داده که باید جمع بشن جایی نیست که که مصرف کلی رو تو یه عدد بده؟

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

1-این ارقام تو call history چجوری به مگ تبدیل کنیم؟
    2-اینجا مصرف رو تو چند تا رقم داده که باید جمع بشن جایی نیست که که مصرف کلی رو تو یه عدد بده؟
    1. دو بار تقسیم بر 1024 کن!
    2. فعلا فقط به همین صورت میتونی مقدار مصرفت رو چک کنی!

8. این کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

پاسخ من حدف شد دوستمون جواب دادند.

داره خودمونی میشه saman_dolore's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من 512 هستش سرویسم.

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان عزیز که 1مگ نا محدود دارن، یا کلن وایمکس مبین نت دارن،
    کسی از شماها تاحالا skype رو امتحان کرده که ببینه میشه call کرد باهاش یا نه؟
    یا اینکه اگه کانکت میشه ، پی ام هاش send میشه یا نه ؟
    خواهشن جواب سوالمو یکی بده، چندین بار تو همینجا پرسیدم و کسی جواب نداده.
    Last edited by saman_dolore; 06-10-2010 at 23:11.

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

جالبه، تاپیک من رو بستن، از طرف مدیریت! ! ! چون 2تا شرکت مبین نت و ایرانسل رو مقایسه کرده بودم ! ! !
    و اینکه رای های مبین نت از ایرانسل بیشتر بود ! ! ! !
    واقعا من موندم، اگه یه مقایسه به این سادگی خلاف قوانین این سایت هستش، به چه دردی می خوره پس ؟ ؟ ؟
    اینو برام نوشتن، من که به سختی فهمیدم منظورش رو، ببینین شماها می فهمینش؟ ؟
    بر اساس قوانین جدید بخش و همچنین پایدار نبودن سرویس دهی بیشتر شرکت های سرویس دهنده ها و عدم امکان تغییر در نظر سنجی توسط رای دهندگان در جهت کاهش یا افزایش خدمات و همچنین جلوگیری از درگیری بین کاربران تاپیک های نظر سنجی عمومی بین چند شرکت و تاپیک هایی که در اینده بدون هماهنگی نظر سنجی برای شرکت گذاشته بشود پاک خواهد شد.

این تاپیک هم به همین خاطر بسته شده است و بزودی به ترش منتقل خواهد شد.
    با احترام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •