احتمالآ وقتی تغییر تعرفه دادین بوخت خالی برای انتقال خطتون نداشتن رو همون بوخت قبلی نگهتون داشتن تا بعدآ انتقال بدن ، بعد دیگه کلآ یادشون رفت!!!
در واقع خط شما 2 مگ هست نه 256
واقعآ برام سواله مخابرات بر چه اساسی نیروهاشو استخدام میکنه؟!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
احتمالآ وقتی تغییر تعرفه دادین بوخت خالی برای انتقال خطتون نداشتن رو همون بوخت قبلی نگهتون داشتن تا بعدآ انتقال بدن ، بعد دیگه کلآ یادشون رفت!!!
در واقع خط شما 2 مگ هست نه 256
واقعآ برام سواله مخابرات بر چه اساسی نیروهاشو استخدام میکنه؟!![]()
درسته.یک نفر کلا توی کل دیتا حالیشه اونم غلامی هست.بقیه دیگه تعطیل رسمی.2020 هم که فقط بهشون گفتن به کاربر ها بگیر برن سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه همچین مخابراتی داریم ما.سرعتم جدیدا اومده پایین.چشمش کردن
راستی من از 7 این برج ریپورت ندارم.کسی میدونه چرا ؟!
الان توی قسمت دی-آذر من دو تا سرویس نوشته شده ، یکی سرویس قبلی که کلاس 512-6gb بود و یکی هم این سرویس جدیده پایینش که 1 مگ 4 گیگ زده ،
نکنه حالا هردو رو سر هم حساب کنن با هم نزدیک 50 تومن بیاد
![]()
تاریخشو بخون سرویس قبلیت فقط تا 13 اذر معتبر بوده و از اون تاریخ به بعد با نرخ تعرفه فعلی محاسبه میشه.
[QUOTE=A m ! n;7349638]الان توی قسمت دی-آذر من دو تا سرویس نوشته شده ، یکی سرویس قبلی که کلاس 512-6gb بود و یکی هم این سرویس جدیده پایینش که 1 مگ 4 گیگ زده ،
نکنه حالا هردو رو سر هم حساب کنن با هم نزدیک 50 تومن بیاد
امین جان برو تغییر تعرفه بزن برای 256.الان 256 معمولی هم 160 می گیره.می تونی از 2020 بپرسی
و جواب سوالت.شما از سرویس قبلیتون هر میزان استفاده کرده باشید روی این دوره میاد.برای همینه میگن موقع تغییر تعرفه قبض تلفن رو بپردازید.
اگر از وسط برج تغییر تعرفه صورت بگیره.مثلا اگر 1 مگ 4 گیگ گرفته باشید.2 گیگ براتون حساب میشه ، به خاطر اینکه از وسط برج شروع کردید.
"این صحبت دیتا اراک بود
آره بهاره جان ممنونم ، خودم هم الان فهمیدم ،![]()
البته ناگفته نماند که من از سرویس پارس آنلاین استفاده میکنم . نه مخابرات
ولی یکی از دوستان توصیه کرده بود که اگه دانلود زیاد داری برو سرویس 1 مگ بگیر که به صرفه تر هست و از نظر زمانی هم به نفعت تموم میشه .
حالا نمیدونم توی پارس آنلان هم دریافتی 1 مگ همینقدره یا نه ؟!
باید از بقیه دوستان یک پرس و جویی بکنم![]()
بلاخره کسی تونست دانلود شبانه که اشتباهی روزانه حساب کرده بودن درست کنه ؟
برای منو درست کردن بدون اینکه درخواست کرده باشم.
البته فقط گزارش کارکرد کلی از سایت مخابرات درست نشون میده و سایت قدیمی + ریزکارکرد سایت مخابرات همچنان اشتباه نشون میدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)