کیفیت صداش خوبه ولی فکر نکنم به پای آیفون برسه همینطور در مورد بلندی![]()
کیفیت صداش خوبه ولی فکر نکنم به پای آیفون برسه همینطور در مورد بلندی![]()
من یک ویواز خریدم داشتم اپدیت میکردم میگه دی سی میشی نمی دونم چرا موبایل هم دیگه روشن نمیشه یک چراغ قرمز کنارش روشن میشه وقتی میزنم یه شارژ چی کار کنم کمک
سلام.
دوست عزیز شما اگه هنوز موقع آپدیت نرم افزار آپدیتر سونی اریکسون گوشیتونو میشناسه بهتره ببرین کافی نت که سرعتش خوبه و اونجا آپدیت کنید.اگرم که نمیشناسه باید ببرین بیرون براتون فلش کنن.
من 256 دارم قبلا p1 و ساتیو رو هم اپدیت کردم سرعتم خوبه اروره شارژ میده
اگه در اپدیت سرعت اتصال نت پایین باشه و اپدیت زیادی طول بکشه یو اس پی شارژ باطری رو میخوره.من با خط 1 مگ تو 40 دقیقه
اپدیت کردم و 50% باطری کم شد با خط 128 هم که دو بار گوشی رو شارژ کردم تا تونستم اپدیت کنم.
اما مشکل شما برای منم پیش اومده. کاری که باید انجام بدی اینه اول باطری رو در بیار بزار 2 دقیقه بیرون باشه
بعد بزن سر جاش و بزار 30 دقیقه رو شارژ باشه بدون اینکه بخوای به گوشی دست بزنی بعد از اون از شارژ در بیار
بزار چند دقیقه به حال خودش باشه و سپس گوشی رو روشن کن. اینجا که میخواد روشن شه یکم بیشتر
از حد معمول طول میکشه شاید 2 دقیقه و اگه روشن نشد دوباره باطری رو بیرون بیار و جا بزن تا یه دفعه بالاخره روشن میشه . موفق باشی
این اسپیکر ضعیف گوشی هم مسئله ساز هست مخصوصا توی جمع اگه بخوای یدونه اهنگ پخش کنی آبروت رو میبره!!
گذری پشته ویترین یه موبایل فروشی اسپیکر مارک سونی اریکسون با ظاهری بسیار شیک جلب توجه کردرفتم پرسیدم گفت به همه گوشی های سونی اریکسون میخوره به غیر از این جدیدی ها(ویواز ساتیو و...)خیلی حالم گرفته شد
اخه خیلی قشنگ بود هم قیمتش مناسب بود(10 هزار تومن) هم اینکه کوچیک و جمع و جور بود.از همه مهم تر اینکه نیازی به شارژ شدن نداشت و کاملا از خود گوشی استفاده میکرد.
کسی میدونه رابطی برای تبدیل ورودی ویواز به ورودیه گوشی های قدیمی تر سونی اریکسون وجود داره یا نه؟یه چیزی مثل این رابط های نوکیا که امکان استفاده شارژر درشت برای ریز رو فراهم میکنه.![]()
باتریو میزنم به شارز چراغش روشن میشه بعد از چند مین خاموش میشه ایا داره شارز میشه چه کنم خل شدم
ببین دوست عزیز تنها راحت اینه که باتریتو یجور دیگه شارژ کنی با گوشی دیگه یا باتری شارز کن و ...
ببین اگه بتونی باتری گوشی دیگم بخورونی میشه.مثلا ماله سی 905 من خوروندم کارم میکرد.
Last edited by total_overdose; 19-07-2010 at 11:30.
سلام بچه ها توي گوشي قبليم يه امكاناتي بود به اسم unsaved numbers كسي ميدونه توي اين گوشي كجاست لطفا كمك كنيد
کسی در مورد کارکرد آفلاین چیزی نگفت! جوابی نیست؟
آخرین قیمت 340 تومن با پک کامل بدون کابل TV با شارژر ماشین و دوتا خشگیر... از بانه
تو تبریز 370 رنگ سیاه و 400 نقره ای ...فول پک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)