سلام
البته خیلی گذشته، منم تو این مدت دستم حسابی بند بوده، در نتیجه یادم نیس قضیه شما دقیقا چی بود، با این همه:
آموزش که می گی زیاد نداری که حتما قبلا گفتم بهت، باید بری همه ی آموزشای مربوط به UDK رو از Iran-Rose بگیری. قبلا 3-2 بار گفتم کدوماش مربوطه. البته انگار چند روزی سایتش به کار نیس.
وقتی هم گرفتی اول آموزشای 3DBuzz: UDK رو ببین، بعد هم Gnomon: UDK.
در مورد آموزش های اینجا هم که گفتی، اکیدا توصیه می کنم، این ویدئو ها رو بگیری و ببینی، بعدا اگه لازم بود، می تونی آموزش 4 اینجا رو فقط بگیری.
اگه هم عجله داری، فعلا سری اول که گفتم رو می تونی رایگان از اینجا بگیری:
زیر نویس هم داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای تیر کمان و شمشیر هم اول باید به ادیتور های اصلی وارد بشی، بعد به یه مقدار کدنویسی هم نیاز داری براش. در کل سادست، ولی اول باید حسابی آموزش ببینی و تمرین کنی. با انیمیشن ها هم زیاد کار داری برا این.
فیلم های وسط بازی هم بستگی داره. اگه یه چیز ثابته و صرفا یه ویدئویه باید به Bike تبدیلش کنی و اونجا اجرا کنی، اگه نه، که معمولا هم این حالته، انیمیشنی که می خوای رو با Matinee می سازی و جایی که می خوای اجراش می کنی. کلا کار خاصی لازم نیس انجام بدی، روندش مثل یه تیکه از خود بازیه.
جاوا و ++C هم خوبه بلدی، البته مستقیما استفاده نمیشن، ولی Unreal Script یه سری از خصیصه هاش مثل ++C هست و روند شی گرایی Java رو هم دنبال می کنه.
امیدوارم جواباتو گرفته باشی.
فقط با توجه به پست های آخرت یه مورد رو بگم، توصیه می کنم به جای اینکه از الان نگران هر چیز کوچیکی برای آینده باشی، فکر و خیال رو بذار کنار و به جاش سفت برو تو آموزش. اگه خوب یاد بگیری و تمرین هم بکنی، بعدا هر چیزی رو با UDK می تونی پیاده کنی. خیالت راحت.
فعلا بای.![]()