منم 23 بهمن پارس با تحویل 30 روزه ثبت نام کردم وسط اردیبهشت تحویل گرفتم ولی یک قرون خسارت ندادن.
کلی پیگیر شدم هر دفعه میگن در دست بررسی هستش ولی از شواهد پیداست قصد ندارن بدن.
شما با قسمت شکایات ایرانخودرو تماس بگیر شاید فرجی بشه.
منم 23 بهمن پارس با تحویل 30 روزه ثبت نام کردم وسط اردیبهشت تحویل گرفتم ولی یک قرون خسارت ندادن.
کلی پیگیر شدم هر دفعه میگن در دست بررسی هستش ولی از شواهد پیداست قصد ندارن بدن.
شما با قسمت شکایات ایرانخودرو تماس بگیر شاید فرجی بشه.
بابت تاخیر و پول پخش یه چک بتون میدن میرید بانک نقد میکنید فقط از نمایندگی که ماشین رو تحویل گرفتین پیگر باشن که بدن .
برای مشکل شماره 1 باید بری (تهران-میدان امام خمینی (همون توپ خونه)) از نمایندگی های ایساکو بگیری 5 تومن بعد طاقچه عقب رو باز کن، عوضش کن. منم همین کارو کردم
دیروز با سمندEf7ام سرعت 220تا را پر کرده ماشینم کپسول گازش خالی بود وبنزین سوپر زده بود پامو می زاشتم رو گاز 220تا را پر می کرد می خواستم بدونم ماشین دچار مشکل می شه یا نه؟
یکی از کاربران در همین انجمن سرعت 200 کیلومتر رو پر کرده بود موتور ماشینش داغون شده بود EF7 هم بود.
میتونید چند صفحه قبل بخونید.
البته شاید برای این دوستمون مشکل پیش اومده و برای شما شاید اصلا مشکلی پیش نیاد.
امیدوارم هیچ مشکلی پیش نیاد تا امروز که هیچ مشکلی برای ماشین پیش نیامده فقط دورموتور بالا وپایین میره یکمی.
سلام
من یه سمند EF7 دارم که مدل 90/4/4 هست و 78000 کیلومتر باهش رانندگی کردم ، می خوام اتفاقاتی که تو این 1 سال افتاده رو بگم شاید جالب باشه !!!
سر 1 سال باتری سوخت و تعویض کردم بعد از تعویض شدن باتری فیوز پخش سوخت و تعویض کردم ولی ضبط به طور دلخواه خاموش و روشن میشه تا امروز که دیگه روشن نمیشه !!! .
از نظر موتوری : 220 تا رو پر می کنه هنوز .
از همون روز اول کامپیوترش خود به خود ریست میشد ( تاریخ ، ساعت و تنظیمات ) .
روی بنزین وقتی پر گاز حرکت می کنم یه کوچولو دک می خوره که فکر می کنم از قدرت زیادی خود ماشین باشه .
اوایل که ماشن رو خریده بودم وقتی دنده عوض میشد یه گازی هم میخورد ماشین انگار که یکی داره میزنه تو سر گاز ، چند نفر رو دیدم که این مشکل رو داشتن ، دلیله این گاز خوردن هنگام تعویض دنده
فقط به راننده ربط داره عیب ماشین نیست ( این عمل فقط وقتی یک جوون داره ماشین رو میرونه اتفاق میوفته چون دوست ندارن ماشینشون کم جون بشه ) به خدا همینه که میگم بارها امتحان کردم . (( الان که قلقش امده دستم دیگه گاز نمی خوره ،
آب رادیاتور هم یک سال هست که نگاش نکردم ولی اصلا کم نکرده و آمپر هم از نصف بالاتر نرفته .
مصرف گاز هر 1 کیلوگرم 20 کیلومتر ، با گرفتن کولر 15% مصرف سوخت بالا میره .
روغن هیدرولیک و روغن ترمز سر یک سال نیاز یه تعویض داره ( اگه عوض نشه واسه ترمز کامپیوتر هشدار میده و هیدرولیک هم وقطی با فرمون بازی می کنی یه صدای جدید میده که تا حالا نشنیدی ) .
دوستان تا اوجای که امکانش هست نه دستی بکشید با این ماشین نه تیک بزنید ، چون یه سری مشکلات داخلی به هم میزنه که نیمیشه گفت اینجا .
دنده ماشین هم ویز ویز میکنه البته وقتی دست گذاشته میشه رو دنده .
جلو بنده عوض شده ( به دلیله دستی کشیدن زیاد و خرابی جاده ) ولی هنوز چرخ سمت راست یه کمی میخونه ( فقط راننده ماشین میفهمه ) در زمانی که تیک میزنم میشنوم .
ترمز : اوایل خیلی خوب بود نه خر خری میکرد نه چیزی ، بعد از چند ما خر خر ترمز شروع شده و گاهی هم ترومز اصلا نمیگیره انگار که داری پا میزاری رو یک سنگ ( باعث تصادف من با یک ماشین دیگه و یک بار هم یک پیرزن رو زدن )
کمربند ایمنی : بعد از یک سال خوب جمع نمی کنن ، فکر می کنم کثیف شده باشن یا فنرشون ضعیف شده باشن .
================================================== ============================
اینم یه توضیح در مورد استفاده درست از کارت گارانتی
دوستان بعد از خرید ماشین 2 تا کارت دارید که یکی کارت طلایی هست و یکی گارانتی
کات گارانتی : شامل 4 تا سروس میشه که هر 10000 کیلومتری ( لنت ، شمع . فیلتر هوا و روغن و بنزین و روغن ) رایگان تعویض میشه ، توجه کنید که لنت ها و شمع ها رو از نمایندگی بگیرید و بزارید تو ماشین هروقت لازم شد عوض کنید . اگه من لنت ها رو زود به زود عوض نمی کردم الان باید 2 تا لنت نوع داشته باشم همچنین 8 تا شمع .
Last edited by dr.kenzo; 09-07-2012 at 14:29.
سلام dr.kenzo عزيز
از اطلاعاتي كه داديد ممنون ، حق با شماست اين باتري هاي اسيدي كه روشون ميزارن ضعيفه وبايد عوض بشه با اتمي فكر كنم ٧٠ (دقيق مدلشو نميدونم يه مكانيك اينو گفت)
اين مسئله ي گاز خوردن بيجاي ماشين وقتي دنده ها پر گاز تعويض ميشه به دليل دير عمل كردن گاز برقيست به دليل گازسوزبودنشه (نگران نباشيد اين مسئله يه چيز طبيعيه)
سلام
آقا این EF7 مخصوصا پایه گاز سوز واقعا آشغاله! من با وجود اینکه میدونستم مشکل روغن و واشر سرسیلندر دارن باز راضی بودم و فکر نمیکردم اینقدر بد شانس باشم که برای خودم مشکلی پیش بیاد. از روز اول هم خیلی موتور رو رعایت کردم و دور موتور رو بالای 4000 نبردم. هنوز 9000 تا نرفته واشر سرسیلندر سوزونده!! نمایندگی میگفت یک ماهی باید بخوابه تا قطعش بیاد. تازه اینجا تهرانه و اینجوریه!! نخرید والا پشیمون میشید!! اینا واشراشون رو آشغال گذاشتن دیر یا زود همه مشکل پیدا میکنن!! حالا ماه رمضونی تو تابستون بی ماشین هم شدیم!!
Last edited by mohamad skystar; 09-07-2012 at 19:10.
عزیز دلم این مشکل گاز خوردن ماشین در حین تعویض دنده مربوط به تنظیم نبودن سنسور کلاجت میشه یه نگاه بندازی می فهمی که باید چی کار کنی درست روی پدال کلاج هستش. وقتی دیاگ زدم ارور سنسور کلاج داد که با تنظیم کردنش درست شد. بعدش هم من با یه کپسول پر گاز و نصف باک بنزین در حالت روی گاز تا 220 رو پر کردم. تا حالا که شکر خدا خوب بوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)