تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 370 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142182232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی سابقه خرابی با امرتات یا الماس داشته ؟
    بله،با جفتشون کار کردم.الماس قبلآ خیلی خوب بود اما الان یخورده بد شده و امرتات هم که یکی از بهترین هاست.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ضمنا یه مطلب خیلی مهمی رو هم بگم راجع به شرکت VAIO واسه دوستان عزیز, من چند وقتی میشه که تو فرومهای ایرانی مچرخم ولی مطلبی ندیدم که کسی بهش اشاره کنم واسه همین لازم دیدم اینو با دوستان در میون بذارم

لپتاپ های VAIO در ایران به هیچ عنوان نمایندگی رسمی ندارند و شرکت هایی که این ادعا رو میکنند فقط و فقط وارد کننده هستند از جمله همین شرکت ایران رهجو علت چیست ؟ خیلی ساده ....داستان از این قراره که شرکت VAIO یک شرکت آمریکایی بود که در دهه 90 میلادی با شرکت سونی تلفیق شد و از همون موقع بود که لپ تاپ های سونی گل کردند . و چون صاحب امتیاز هنوز vaio هست و سهم بالایی هم داره بخاطر تحریم نمیتونه تو ایران نمایندگی داشته باشه !!!

شما اگه دقت کنین در سایت ایران رهجو که نمایندگی رسمی محصولات سونی رو داره خبری از لپ تاپ های VAIO نیست و فقط لوازم جانبیش به فروش میرسه

اگه این مطلب مفید بود براتون یه تشکر خشک و خالی جای دوری نمیره

با سپاس
    فکر کنم تمامی دوستانی که طرفدار سونی هستند این مطلب رو بدونند ،چون تو سایت سونی هم حرفی از نمایندگی تو ایران نیست.به هر حال ممنون از اطلاع رسانی شما.

3. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان داشتن هارد 7200 یا دور بالا یعنی مصرف بیشتر انرژی.ما اینجا داریم راجع به لپ تاپ بحث میکنیم که بزرگترین مزیتش استفاده از باطریه.به نظر شخص بنده داشتن هارد دور بالا یه ضعفه برای لپ تاپ نه مزیت.

5. 3 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mamsana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    from here,THE CATALAN

10 درسته

ضمنا یه مطلب خیلی مهمی رو هم بگم راجع به شرکت VAIO واسه دوستان عزیز, من چند وقتی میشه که تو فرومهای ایرانی مچرخم ولی مطلبی ندیدم که کسی بهش اشاره کنم واسه همین لازم دیدم اینو با دوستان در میون بذارم

لپتاپ های VAIO در ایران به هیچ عنوان نمایندگی رسمی ندارند و شرکت هایی که این ادعا رو میکنند فقط و فقط وارد کننده هستند از جمله همین شرکت ایران رهجو علت چیست ؟ خیلی ساده ....داستان از این قراره که شرکت VAIO یک شرکت آمریکایی بود که در دهه 90 میلادی با شرکت سونی تلفیق شد و از همون موقع بود که لپ تاپ های سونی گل کردند . و چون صاحب امتیاز هنوز vaio هست و سهم بالایی هم داره بخاطر تحریم نمیتونه تو ایران نمایندگی داشته باشه !!!

شما اگه دقت کنین در سایت ایران رهجو که نمایندگی رسمی محصولات سونی رو داره خبری از لپ تاپ های VAIO نیست و فقط لوازم جانبیش به فروش میرسه

با سپاس
    سلام من حرف شما رو تایید می کنم ولی باید بگم که سایت ایران رهجو اگه برید یه چند ثانیه صفحه اول می یاد که نوشته ایران رهجو نماینده انحصاری محصولات کامپیوتری سونی وبعد صفحه خودکار به سایت سونی فارسی متصل می شه،یعنی در واقع شما تو سایت سونی فارسی جستجو کردی و چیزی پیدا نکردی،سایت ایران رهجو مدتیه این طوری شده
    Last edited by mamsana; 30-05-2010 at 16:27.

7. این کاربر از mamsana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamsana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    from here,THE CATALAN

پيش فرض بله

بچه ها نظرتون راجع به VAIO SONY VPC-F11NFX چیه ؟ من بلاخره از یه جا سراغ گرفتم دارن از f115 که خیلی بهتره آمریکایی هم هست از f11ggx هم بهتره و فقط بلوری نداره که اگه اونم بخوام بایدمنتظر f11jfx باشم که حالا حالا ها قرار نیست بیاد ایران !!! از f117 هم که اونقدر اینور اونور بد شنیدم که بلکل مایوس شدم تازه اونم هیچ تو بازار پیدا نمیشه .
    آقا منم موقع خرید از هرچی که می خواستم بخرم بد می شنیدم،ولی آخرش F115خریدم و خیلی هم راضیم.پول زیادی به جنس آمریکایی نده،قبلا که می شنیدم می گفتن F115 سفارش اروپا می گفتم واسه غالب کردن جنسه،ولی باید ببینی که واقعا هیچ نشانه از چینی بودن در این مدل نیست.

9. 2 کاربر از mamsana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان عزیز چند مطلب رو باید به عرض برسونم تا با دلیل حرفامو گفته باشم

اولا که هارد 7200 خیلی مهمه چون تاثیرش کاملا محسوسه خصوصا در برنامه های محاسباتی و انتقال دیتا و هر کاری که با حجم بالای دیتا مواجه باشه حتی در بوت شدن ! این قابل توجه دوستی که خیلی راحت از f11nfx گذشت در مقابل f115 اونم بقول ایشون فقط بخاطر هارد !!!
    ثانیا من تعصبی روی آمریکایی بودن ندارم ولی اکثر چینی ها هارد 5400 دارن بجز f117 که روش بحث دارم

بلوری هنوز نمیتونه برتری محسوب بشه چون عملا هنوز تو بحث دیتا کاربردی نداره و نرم افزاری هم رو بلوری تکثیر نمیشه جز اینکه یکی بخواد فیلم ببینه فقط که اونم نمیدونم مگه قراره چند تا ماهی فیلم بلوری بخره اونم با این قیمت و تازه بندازه تو لپاتپ ببینه ! به هر حال زوم نمیکنم رو این قضیه چون خیلی شخصی و سلیقه ای هست !

و اما برسیم به بحث اشکالات f117 . من اتفاقا اصلا حرف فروشندگان را معیار قرار ندادم خصوصا اینکه f117 تو بازار نیست دیگه

شما لازمه سری به سایت های معتبر benchmark va review بزنین و ببینین چه خبره . اصلا چرا راه دور بریم تو سایت فروم رسمی سونی رسما تایید شده که سری f قبل از ماه فوریه 2010 اغلب دارای اشکال صدای نویز و buzz هستن ( این جدای از صدای فن در دور بالا و صدای هارد در Over load می باشد ) که حتی سونی اشاره کرده که راه حل های نرم افزاری از جمله قطع صدای میک و از این قبیل موارد این مشکل را حل نمیکند چون اصولا این صدا مربوط به بورد میباشد ( که با زیرکی علت را هم مشخصا نگفته ولی خیلی ها احتمال میدن مربوط به ناسازگاری بورد با core i 7 میباشد که به علت جربان کشیدن بالا و یا احتمالا spectular میباشد ) که بنا به گفته سونی عده ای با همین شکایت لپ تاپ را ارجاع دادند شکایاتی که بیشتر تو این زمینه بوده مربوط به مدلهای f115 ,f117 بوده !

به هر حال سونی ادعا میکنه در سری تولیدی march 2010 به بعد این قضیه ( اشکال ) رفع شده که عده ای از کاربران هم در همان سایت تایید کردند anyway

حالا من اگه مطمئن بشم که f117 تولید کدام ماه هست . ok منم میخرمش ولی تا نخرم و شماره سریال رو چک نکنم نمیتونم از این مساله اطمینان داشته باشم
    البته این تنها اشکال نیست مساله گرم کردن زیاد . محدود بودن دید زاویه عمودی تو 1080 full hd را هم ذکر کردن که چون بنده میخوام با انصاف نقد کنم ایناره بهش توجه نمیکنم چون شامل خیلی لپ تاپ های دیگه هم میشه بجز سونی . خصوصا مساله گرم کردن که بخاطا کانفیگ بالا قابل اغماضه

خوب حالا سوال من از شما اینه که آیا با من موافق نیستین با توجه به این همه دنگ و فنگ و تردید ها و با توجه به پولی که می خواین بدین و یه لپ تاپ با کانفیگ بالا و حد اقل بدون ایراد هم انتضار دارین , f11NFX به همه اینا می ارزه !؟

بلوری آیا ارزش اینهمه ریسک کردن رو داره ؟

مسلما انتخاب من محدود به بازار ایران است وگر نه منم اگه میخواستم ایده ال خودم را انتخاب کنم یا VPC-F11JFX/B و یا VPC-F1190X را می خریدم که هم همه چیزش کامله هم بقول بعضی دوستان بلوری هم داره !!!! تازه رایترشم داره ( چقدم قراره رایت کنم آخه من حالا !!!

منتظر نظرات مدلل دوستان عزیزم هستم
    در مورد 7200 دور بودن هارد چون مصرف باتری رو تا اندازه قابل ملاحظه ای بالا می بره اگه قصد استفاده پرتابل از لبتاب داشته باشیم می تونه تبدیل به نقطعه ضعف بشه ولی چون سری f با توجه به وزن و حجم زیادش خیلی استفاده پرتابل نداره پس 7200 دور بودن لبتاب در سری f نقطه مثبت حساب میشه.

خدارو شکر لبتاب f115 من هیچ کدوم از مشکلات گفته شده رو نداره.

من هم با شما موافقم بلوری هیچی کاربردی نداره ، اگه بلوری رایتر بود برای بکاب گرفتن معرکه بود ولی الان بیشتر بدرد آینده می خوره البته اگه تا وقتی که بلو ری رایج بشه این سالم بمونه

من و چند تا از دوستانی که تو این بحث هستند قرار بود F11EGX یا F11FGX بگریم ولی هرچی گشتیم پیدا نکردیم یکی دو هفته منتظر موندیم فایده نداشت . بعد از گذشت حدود یکماه هنوز این دو مدل وارد بازار نشدن و هیج تضمینی هم وجود نداره که اینارو وارد بازار کنند. ناچارا f115 گرفتیم تا الان 4 یا 5 نفری از بچه های سایت f115 گرفتن و هیچ مشکلی گزارش نشده ، خدا رو شکر همه راضی هستن.

11. 2 کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سپاس
    اگه اجازه بدین من مخالف بعضی از حرف های شما هستم.
    ایران تحریمه درست ، بخش فارسی سایت سونی هم هیچ لبتابی وجود نداره اینم درست ولی به هر دلیل سونی داره نماینده های ایرانیشو تغذیه می کنه ، چون اگه ایران رهجو سرخود لبتاب سونی تو بازار می فروخت مطمئن باشید روی همه مدل ها کار می کرد نه فقط مدل های خاورمیانه و آفریقا
    به سایت زیر مراجعه کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این سایت Middle East & Africa سونیه که مدل های اون با ایران رهجو یکیه ، این شباهت اتفاقیه؟

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

دوستان تاپیک با مباحث متفرقه داره نظم خودش را از دست میده ، پس خواهشا بحث ها رو بیش از اندازه ادامه ندهید ...

در مورد میزان مصرف هارد های 7200 و 5400 هم باید بگم که اختلاف مصرفی بسیار کمی وجود داره که اصلا هیچ تاثیر خاصی بر روی میزان استفاده از باتری شما نداره.
    در ضمن هارد های 7200 لود سی پی یو به مراتب کمتری نیز داره. ماکسیمم پاور هر دو نیز 5.5 وات هست.

14. 2 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ای باباهدف فقط شوخی بود.اگه شوخی خوبی نبوده من معذرت خواهی میکنم.
    نه بابا .
    این چه حرفیه .
    من هم شوخی کردم .
    از شکلکه که معلومه . .
    شرمنده اگر که ناراحتتون کردم .

16. این کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان عزیز چند مطلب رو باید به عرض برسونم تا با دلیل حرفامو گفته باشم

اولا که هارد 7200 خیلی مهمه چون تاثیرش کاملا محسوسه خصوصا در برنامه های محاسباتی و انتقال دیتا و هر کاری که با حجم بالای دیتا مواجه باشه حتی در بوت شدن ! این قابل توجه دوستی که خیلی راحت از f11nfx گذشت در مقابل f115 اونم بقول ایشون فقط بخاطر هارد !!!
    ثانیا من تعصبی روی آمریکایی بودن ندارم ولی اکثر چینی ها هارد 5400 دارن بجز f117 که روش بحث دارم

بلوری هنوز نمیتونه برتری محسوب بشه چون عملا هنوز تو بحث دیتا کاربردی نداره و نرم افزاری هم رو بلوری تکثیر نمیشه جز اینکه یکی بخواد فیلم ببینه فقط که اونم نمیدونم مگه قراره چند تا ماهی فیلم بلوری بخره اونم با این قیمت و تازه بندازه تو لپاتپ ببینه ! به هر حال زوم نمیکنم رو این قضیه چون خیلی شخصی و سلیقه ای هست !

و اما برسیم به بحث اشکالات f117 . من اتفاقا اصلا حرف فروشندگان را معیار قرار ندادم خصوصا اینکه f117 تو بازار نیست دیگه

شما لازمه سری به سایت های معتبر benchmark va review بزنین و ببینین چه خبره . اصلا چرا راه دور بریم تو سایت فروم رسمی سونی رسما تایید شده که سری f قبل از ماه فوریه 2010 اغلب دارای اشکال صدای نویز و buzz هستن ( این جدای از صدای فن در دور بالا و صدای هارد در Over load می باشد ) که حتی سونی اشاره کرده که راه حل های نرم افزاری از جمله قطع صدای میک و از این قبیل موارد این مشکل را حل نمیکند چون اصولا این صدا مربوط به بورد میباشد ( که با زیرکی علت را هم مشخصا نگفته ولی خیلی ها احتمال میدن مربوط به ناسازگاری بورد با core i 7 میباشد که به علت جربان کشیدن بالا و یا احتمالا spectular میباشد ) که بنا به گفته سونی عده ای با همین شکایت لپ تاپ را ارجاع دادند شکایاتی که بیشتر تو این زمینه بوده مربوط به مدلهای f115 ,f117 بوده !

به هر حال سونی ادعا میکنه در سری تولیدی march 2010 به بعد این قضیه ( اشکال ) رفع شده که عده ای از کاربران هم در همان سایت تایید کردند anyway

حالا من اگه مطمئن بشم که f117 تولید کدام ماه هست . ok منم میخرمش ولی تا نخرم و شماره سریال رو چک نکنم نمیتونم از این مساله اطمینان داشته باشم
    البته این تنها اشکال نیست مساله گرم کردن زیاد . محدود بودن دید زاویه عمودی تو 1080 full hd را هم ذکر کردن که چون بنده میخوام با انصاف نقد کنم ایناره بهش توجه نمیکنم چون شامل خیلی لپ تاپ های دیگه هم میشه بجز سونی . خصوصا مساله گرم کردن که بخاطا کانفیگ بالا قابل اغماضه

خوب حالا سوال من از شما اینه که آیا با من موافق نیستین با توجه به این همه دنگ و فنگ و تردید ها و با توجه به پولی که می خواین بدین و یه لپ تاپ با کانفیگ بالا و حد اقل بدون ایراد هم انتضار دارین , f11NFX به همه اینا می ارزه !؟

بلوری آیا ارزش اینهمه ریسک کردن رو داره ؟

مسلما انتخاب من محدود به بازار ایران است وگر نه منم اگه میخواستم ایده ال خودم را انتخاب کنم یا VPC-F11JFX/B و یا VPC-F1190X را می خریدم که هم همه چیزش کامله هم بقول بعضی دوستان بلوری هم داره !!!! تازه رایترشم داره ( چقدم قراره رایت کنم آخه من حالا !!!

منتظر نظرات مدلل دوستان عزیزم هستم
    خب میرسیم به بحث شیرین نقد بررسی . .
    شما در چند پست قبل گفتین خیلی از F115 تعریف می کنند اما حالا نداشتن هارد 7200 ر بارش ضعف می دونید .
    توجه داشته باشید که F117 به دو مدل تقسیم میشه : HG ( خاورمیانه ) و FX ( جهان )
    F117HG یه چند تا مثل این که ایران رهجو آورده اما F117FX پیدا نمیشه فعلا .
    بلوری رو قبول دارم که الآن خیلی نیاز نیست .
    توی معروف ترین سایت های بنچمارک هیچ ایرادی تا حالا از F117FX تا جایی که من می دونم گرفته نشده و اگر که شما اطلاعاتی در این مورد دارین ممنون میشم لینکش رو به ما هم بدیم .
    در ماه های اولیه که سری F به بازار اومد از دستگاه صدایی ضعیفی بیرون میومد و علت اون هم چند تا چیز بود :

1 - باز تاب صدای فن در میکروفون دستگاه .
    2 - در ویندوز سون برای مصرف کمتر باتری هارد بعد از مدتی غیر فعال بودن خاموش میشه و هنگام نیاز دوباره روشن میشه و شروع میکنه به لود به خاطر همین صدای زیادی در هنگام روشن شدن دوباره میشه که میشه این قابلیت ویندوز سون رو غیر فعال کرد تا این مورد هم حل شه .
    3 - در مدل هایی که هارد 7200 دارند قطعا صدای بیشتر و اندکر لرزش در بالای مکان قرار گیری هارد طبیعی هست و این مشکل به حساب نمی یاد .

در حال حاظر برای مشکل شماره یک دراویر جدید در سایت سونی موجود هست که من خودم تست کردم و مشکل حل میشه .
    این i7 هایی که توی نوت بوک ها هست سری موبایل هست توان بسیار کمی میخوان پس به برد فشار نمی یاد وگرنه تمام نوت بوک هایی که i7 دارند باید این مشکل رو داشته باشند .
    اگر که مشکل از برد باشه با ید تمام مدل های سری F ایراد داشته باشند که الآن هیچ کدوم ایراد ندارند .
    لطفا منبع این حرف هایی هم که از طرف سونی نوشتین رو توی تاپیک قرار بدین تا شاید ما هم از گمراهی در بیایم .
    قطعا تمام محصولاتی که ارائه میشن در ابتدا مشکل دارند حتی مارک هایی مثل اپل .
    این مشکل ها که خوبه .
    بدنه مک بوک هم در سری اول تولید بعد از مدتی ترک ور میداشت پس باید بگیم دیگه نباید مک بخریم .
    شما حتما وقتی خواستی بخری تاریخ روی جعبه رو چک کن که حداکثر ماله یک ماه پیش باشه و اگر که بیشتر بود خریدش کار درستی نیست .
    مسئله گرم شدن در حالت لود دمای سی پی یو تا 85 میره که با یه کولپد میشه تا 60 اون رو پایین آورد .
    البته طبق گفته اینتل تا 100 درجه هیچ مشکلی به وجود نمی یاد .
    در حالت عادی دما بیشتر از 45 نمیشه .
    دمای بدنه هم در حالت عادی حداکثر 32 میشه و د حالت لود تا 38 میره و فقط یه جا خیلی گرم میشه و اونم زیر فن هست که طبیعیه و دما تا 45 میره .
    در مورد صفحه نمایش دو نوع صفحه ارائه شده : Glossy و Matte
    در حال حاظر برای آمریکا و بقیه جهان به جز اروپا مدل Glossy ارائه میشه که مشخصه به خاطر شفافیت بیشتر مقداری رفلکس توی صفحه در زیر نور آفتاب مشاهده میشه .
    اما مدل Matte به خاطر تیره بودن هیچ رفلکسی نداره و به نظر خودم از Glossy بهتره اما Glossy شفافیت بیشتری داره .
    در سری هایی که Glossy هستند ( تمام مدل هایی که توی ایران هست ) یکم در دید از بالا و دید از اطراف بیشتر از 60 درجه مشکل دارند و صفحه موج موجی میشه البته برای دید از روبرو مشکلی ندارند .
    شما می تونی با گارانتی بخری که اگر که سوخت هم مشکلی نداشته باشی . .
    در ضمن سری F1190X هم صفحه نمایشش و هم بردش با F117FX یکسانه .
    در باره گرم شدن هم بیشتر گرم میشه چون i7 820QM توش هست .
    فعلا متعادل ترین مدل همین F117FX هست و F115FM که البته F115 به خاطر این که از چیپ ست HM55 استفاده میکنه به اندازه 5 درصد از نوت بوک های با کانفیگ مشابه ولی با PM55 ضعیف تره که خیلی اختلاف محسوس نیست .
    منابع که گفتم یادتون نره .
    متاسافانه من تا حالا هیچ چیز رو بدون منبع باور نکردم و نخواهم کرد . .
    موفق باشید .

---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------

دوستان تاپیک با مباحث متفرقه داره نظم خودش را از دست میده ، پس خواهشا بحث ها رو بیش از اندازه ادامه ندهید ...

در مورد میزان مصرف هارد های 7200 و 5400 هم باید بگم که اختلاف مصرفی بسیار کمی وجود داره که اصلا هیچ تاثیر خاصی بر روی میزان استفاده از باتری شما نداره.
    در ضمن هارد های 7200 لود سی پی یو به مراتب کمتری نیز داره. ماکسیمم پاور هر دو نیز 5.5 وات هست.
    چشم .
    ولی بحث ما هم برای اطلاع رسانی هست که مربوط به مشاوره هم بشه به نظرم .
    در هر صورت اگر که شما اینطوری صلاح بدونید ما تسلیم میشیم . .
    موفق باشید .

18. 6 کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •