این سایت فیلتر شده چرا کسی رسیدگی نمی کنه؟
این سایت فیلتر شده چرا کسی رسیدگی نمی کنه؟
دوستان در این مورد چه توضیحی دارن؟!!!
باید بدون گارانتی و با زبان عربی بخریم دیگه...
من به این نتیجه رسیدم که:
اونهایی که فارسی دارن و جدیدن وارد کشور میشن (قبلی ها نه) این مشکل رو داره و به ورژن ربطی نداره.
---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------
فعلا درست شده...
از مال من که فیلتر شدس هم دات کام هم دات نت
چطوری واسه شما باز شده؟
چرا کسی رسیدگی نمی کنه؟
ما هم 9 تیر خریدیم موردی نداشت. یه کاری شما میتونی بکنی با فروشنده شرط کن که توی position metode مثل اون عکس هایی باشه که گذاشتم....وسلام.
---------- Post added at 09:45 AM ---------- Previous post was at 09:42 AM ----------
دیروز کمپلت p30world froums بسته بود یعنی باز نمیشد....ما که از مخابرات داشتیم شما رو نمیدونم....
آقا فکر کنم که دیگه ایکس6 هم به 1100 پیوسته باشه ولی شما هنوز جواب منو ندادی.
چجوری تو ایکس 6 فایلی رو که دریافت میکنی توی گالری سیو شه.هر کاری میکنم فقط توصندوق دریافتی میمونه.اگه بلد نیستید بگید که کاری دیگه بکنم.
سلام
بهترین پلیر گوشی(پسوند mp4 اجرا بکنه)،فایل دریافتی از بلوتوث رو چطوری تو گالری ذخیره کنم؟
سلام . دوستان من هم در قسمت لوکیشن همین مشکل hamijoon رو دارم. می تونید کمک کنید .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه بلد نیستیمنوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگار تا حالا با سیمبیان کار نکردی
دوست عزیز خاصیت گوشی های سیمبیان اینه که هر چیزی کهبا بلوتوث میگیره به اینباکس هدایت میشه و شما باید فایل رو ببینی و تو مموریت سیوش کنی. اون گوشی هایی که تو پوشه های دریافتی ذخیره می کنن گوشی های جاوا هستن نه سیمبیان
اصولا خود گوشی mp4 رو که پخش می کنه و نیاز به برنامه جانبی نداری!!
ولی برترین پلیری که معرفی کردن حتی تو خود سایت نوکیا دیدم اسمارت مووی smart movie هستش که ورژن آخرش 4.15 هستش ولی من نصب کردم و تست زدم با خود برنامه نوکیا دیدیم کلیپ رو یکم بریده بریده نشون می داد. از این برنامه خیلی تعریف شده ولی من خوشم نیومد. این برنامه دوقسمتیه. یه قسمتش تو کامپیوتر نصب میشه و برای کانورت فرمت بعضی فایلهاست. و یه قسمت برنامه هم برنامه سیمبیانه مخصوص گوشی که کرک اون تو کامپیوتر نصب میشه و کد رو میگیری و وارد گوشیت می کنی.
tinyurl.com/smartmovie415
منم به پلیر داویکس نیاز دارم کسی پیدا کرد بگه
اوففففف بالاخره هکش کردم .:دي
مثل اينکه اين سري جديدا اصلا Gps اش کازنميکنه زياد خودتونو اذيت نکنيد من همه راهارو امتحان کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)