با سلام
آقا یه نفر لطف کنه امتحان کنه ببینه بدون باطری میشه این پی پی سی رو روشن کرد یا نه . منطورم فقط با استفاده از شارژر هست .
با تشکر
![]()
با سلام
آقا یه نفر لطف کنه امتحان کنه ببینه بدون باطری میشه این پی پی سی رو روشن کرد یا نه . منطورم فقط با استفاده از شارژر هست .
با تشکر
![]()
با سلام
آقا یه نفر لطف کنه امتحان کنه ببینه بدون باطری میشه این پی پی سی رو روشن کرد یا نه . منطورم فقط با استفاده از شارژر هست .![]()
سلام دوستِ عزیز
بیشتر توضیح میدم :
لپ تاپ رو میشه بدون باتری وفقط با آداپتور روشن کرد یعنی میشه باتریش رو برداریم و بذاریم کنار و بعد فیشِ آداپتور رو بهش وصل کنیم و روشنش کنیم ( بدون باتری ) .
حالا سوال من اینه که ایا اچ دی 2 رو هم میشه اینجوری روشن کرد ؟
علتِ اینکه میخوام بدون باتری روشنش کنم هم اینه که وقتی از بوتوث و اینترنت با هم استفاده میکنیم باتریِ پی پی سی به شدت گرم میشه و ظرف دو یا سه ماه داغون میشه یعنی زود شارژ میشه زود هم خالی میشه و باید عوض بشه . من میخوام ببینم آیا میشه اچ دی 2 رو هم مثلِ لپ تاپ بدون باتری و فقط با آدابتور روشن کرد ؟ اگه این کار عملی باشه معنیش اینه که باتری دیگه خراب نمیشه .
دستم تاول زد از بس نوشتم و توضیح دادم
بابا جونا یه نفر لطف کنه به سوال منِ دور از وطن جواب بده کلی ثواب داره
باطری رو بردارین و بعد شارژر رو بهش وصل کنین ببینین روشن میشه یا نه . فقط همین .
باغتون هم آباد
![]()
دوست عزیز. اول اینکه چنین کاری اصلا با پاکت پی سی امکان پذیر نیست.
دوم اینکه این کار شما ممکنه به لپ تاپ شما صدمه وارد کنه. تصیه می کنم به لپ تاپ هم چنین کاری نکنید.
سلام.
در مورد پاکت پی سی ها یک مورد رو دیدم که میشه اینکارو کرد اما بعد از چند بار که اینکارو بکنی خیلی که شانس بیاری باید هارد ریست کنی.
اگر هم شانست خوب نباشه پدر پاکتت در میاد .فکر میکنم وقتی یادم اومد مدلش رو عرض میکنم.
تاچ اچ دی میشه من خودم تست کردم....حالا مدلی که مد نظر شماست رو نمی دونم.
سلام.
نه اون مدلی که من دیدم قطعا" خیلی از این قدیمی تره چون این حرف فکر کنم مال 3 ساله پیشه.![]()
سلام.
رام 1,61 هم واسه HD2 معرفی شد.![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان تا یکی دو ماه دیگه دستگاه های جدیدی که میاد دوربینش سالمه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)