تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 158 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 1578

نام تاپيک: اخبار خطوط اینترنتی و ارائه دهندگان اینترنت

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض ظرفیت دیتای بین‌الملل کشور ۸ گيگابيت افزايش يافت

24 ارديبهشت 1392 - ايسنا- مدیر کل برنامه‌ریزی، بودجه و کنترل برنامه‌های شرکت ارتباطات زیرساخت از افزایش 8 گیگابیتی دیتای بین‌الملل در مقایسه با سال 90، خبر داد.

مصطفی شاهجویی گفت: ظرفیت دیتای بین‌الملل حدود 8 گیگابیت برثانیه افزایش یافت و از 64/3 به 72 گیگابیت بر ثانیه رسید.

وی ادامه داد: همچنین با توجه به اهداف برنامه‌های سال 91، پهنای باند داخل کشور از 475 گیگابیت (در سال 90) به 553 گیگابیت بر ثانیه در پایان سال 91 توسعه یافت که عملکرد شرکت در این بخش، بیش از انتظار برنامه سال 91 بوده است.

مدیرکل برنامه‌ریزی، بودجه و کنترل برنامه‌های شرکت زیرساخت افزود: بخش وسیعی از ظرفیت‌های دیتا که توسعه یافته است در اختیار مصرف کننده‌هاست و شرکت ارتباطات زیرساخت در بخش تامین ارتباط پهنای داخل کشور بیش از نیازهای موجود آماده سرویس دهی است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض حذف محدودیت عرضه اینترنت با سرعت بیش از 128 کیلوبیت

24 ارديبهشت 1392 - ايسنا- نشست خبری مدیر عامل مخابرات ایران امروز برگزار شد.

برداشته شدن محدودیت عرضه اینترنت با سرعت بیش از 128 کیلوبیت بر ثانیه با مصوبه اخیر رگولاتوری از جمله مواردی بود که در نشست خبری مدیر عامل مخابرات ایران مطرح شد.

4. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای tanha.2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای IT

پيش فرض آلوده‌ترین استان‌های اینترنتی کدامند؟

ایتنا- کاربران اینترنتی تهران، علاوه بر آلودگی هوا و صوت و تصویر، محکوم به تحمل آلودگی اینترنتی هم هستند!

تهران برای چندمین ماه متوالی در صدر آلوده‌های اینترنتی قرار گرفت.

به گزارش ایتنا از ایسنا، براساس بررسی‌های صورت گرفته استان تهران در فروردین ماه سال ۹۲ دارای ۲۸ آدرس ارسال کننده بدافزار بوده و برهمین اساس به عنوان آلوده‌ترین استان اینترنتی کشور شناخته شده است.

همچنین طی این مدت استانی که از آن به عنوان ناشناس یاد شده با داشتن هفت آدرس ارسال کننده بدافزار در رتبه دوم جدول آلودگی‌های اینترنتی قرار گرفته و پس از آن گیلان با داشتن پنج آدرس رتبه سوم جدول آلوده‌های اینترنتی را از آن خود کرده است.

قزوین و استان مرکزی نیز هر یک چهار آدرس آلوده داشته‌اند و پس از آن‌ها خوزستان با دشاتن سه آدرس آلوده سومین استان پاک و پنجمین استان آلوده کشور به شمار می‌رود.

همچنین بنا بر اعلام مرکز ماهر، استان‌های گلستان، کهگیلویه و بویراحمد، کرمانشاه، خراسان رضوی، چهار محال بختیاری، اصفهان و آذربایجان غربی استان‌هایی هستند که با داشتن یک آدرس آلوده، پاک‌ترین استان‌های اینترنتی کشور محسوب می‌شوند.

فروردین ماه امسال مازندران، زنجان، ایلام و آذربایجان شرقی نیز به عنوان دومین استان‌های پاک کشور شناخته شده‌اند.

فروردین سال ۹۰، استان مازندران با ۵۹۹، تهران با ۲۳۳ و بوشهر با ۲۰۴ آدرس آلوده به ترتیب آلوده‌ترین استان‌های اینترنتی کشور بوده‌اند که هر یک با اختلافی بسیار فاحش از نظر تعداد سایت‌های آلوده امسال به نوعی دیگر در جدول آلودگی‌ها قرار گرفته‌اند.

6. 4 کاربر از tanha.2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای tanha.2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای IT

پيش فرض دایری دو میلیون پورت اینترنت پرسرعت در کشور

دایری دو میلیون پورت اینترنت پرسرعت در کشور در سال جدید نوید داده شد.

به گزارش سرویس ارتباطات ایسنا، صیدی - رییس مرکز توسعه فن‌آوری اطلاعات شرکت مخابرات ایران - اظهار کرد: تعداد دایری اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات ایران در سال 91 از مرز یک میلیون و 600 هزار پورت گذشت.

به گفته او و بر اساس اطلاعات نشریه ارتباطات در سال جاری با دایر‌کردن دو میلیون پورت دراین بخش جهت چشم‌گیری خواهیم داشت و شرکت مخابرات ایران در کنار 11 شرکت PAP، واگذاری اینترنت پرسرعت را توسعه داد.

8. 4 کاربر از tanha.2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

24 ارديبهشت 1392 - ايسنا- نشست خبری مدیر عامل مخابرات ایران امروز برگزار شد.

برداشته شدن محدودیت عرضه اینترنت با سرعت بیش از 128 کیلوبیت بر ثانیه با مصوبه اخیر رگولاتوری از جمله مواردی بود که در نشست خبری مدیر عامل مخابرات ایران مطرح شد.

ببخشید تصویت شده یا قراره تصویب بشه؟

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

ببخشید تصویت شده یا قراره تصویب بشه؟
    اینجوری گفته شده برداشتن.....
    مدیرعامل مخابرات در خصوص شعار هر ایرانی یک ADSL نیز گفت: ما با استقبال زیاد در حوزه اینترنت مواجه شدیم که در برخی مناطق از ارایه خدمات باز ماندیم اما مطابق برنامه ریزی های سال جاری به ۳ میلیون مشترک دست خواهیم یافت همچنین با کمک خود سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی محدودیت سرعت 128k برای مشترکان برداشتیم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

اینجوری گفته شده برداشتن.....
    یعنی هر کی بخواد العان یک مگ هم بدون مجوز خاصی بهش میدن

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

یعنی هر کی بخواد العان یک مگ هم بدون مجوز خاصی بهش میدن

گفتن که برداشته شده حالا شما باید برید بپرسید از سرویس دهنده ها ببینید به اون ها هم گفته شده و تا چه سرعتی میتونن بدن.......

13. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه HGH 878's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    USI=United States Iran

پيش فرض

دوستان سلام میشه یه نفر یه راهکار به من بگه که من هم بتونم از اینترنت واقعی استفاده کنم.من تا الان توی 3 تا شرکت ثبت نام کردم ، کلی منتظر موندم و دست آخر انصراف دادم . علتش هم نبود پورت خالی بوده به نظرشما نامه از دانشگاه ببرم فایده داره؟بایستی کار دیگه ای بکنم؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

دوستان سلام میشه یه نفر یه راهکار به من بگه که من هم بتونم از اینترنت واقعی استفاده کنم.من تا الان توی 3 تا شرکت ثبت نام کردم ، کلی منتظر موندم و دست آخر انصراف دادم . علتش هم نبود پورت خالی بوده به نظرشما نامه از دانشگاه ببرم فایده داره؟بایستی کار دیگه ای بکنم؟؟
    دوست عزیز وارد انجمن زیر بشی بهتر جواب می گیری:
    وارد شو و به تاپیک مورد نظر برو
    موفق باشی

16. 3 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •