سلام دوستان
یه سوال داشتم
درسته که جدیدا سرعت 256 رو به کاربرای خونگی میدن
کسایی که از دنیانت(آسیاتک)سرویس گرفتن چطوره؟
سرعت دانلودشون و کیفیت و...
ممنون
*ببخشید که من میام اینجا و هی سوال میپرسم*
![]()
سلام دوستان
یه سوال داشتم
درسته که جدیدا سرعت 256 رو به کاربرای خونگی میدن
کسایی که از دنیانت(آسیاتک)سرویس گرفتن چطوره؟
سرعت دانلودشون و کیفیت و...
ممنون
*ببخشید که من میام اینجا و هی سوال میپرسم*
![]()
همه چي برمي گرده به خدماتي كه قراره ايرانسل بده
از لحاظ قيمت كاملا با wireless رقابت مي كنه گذشته از اون كه با توجه به جديد بودن احتمالا به مرور هم قيمتش پايينتر مياد و هم احتمال ارائه سرعت هاي بالاتر هست.
اينا رو ميگم چون خودم چند وقتيه درگير همين قضيه هستم ولي خداييش تا يه نفر وايمكس نگيره و بگه كه سرعتشو خدماتش خوبه دست و دل آدم نميره بره سمتش مخصوصا اگه بخواد مودم خارجي براش بگيره
دانلود دیشب 300 مگ این بنده خدا راست میگه کسی نیست از دنیانت گرفته باشه ببینیم چطور
1. شرکت تاریانا(امانیه خیابان سقراط) 128 ماهی 25تومان
2. سرعت 64 بین 5 تا 6 کیلوبایت و سرعت 128 بین 12 تا 14 کیلو بایت هستش(اکثرآ که همینطور هستن)
3. حتمآ از بیرون تهیه کن.(به صرفه تر هستش) نصبش هم کار نداره فقط شما موقعی که رادیو رو خرید تنظیمش کن سمت دکل شرکتی که میخواهید اکانت بگیرد. (فقط باید جوری تنظیم کنید که دید مستقیم به دکل داشته باشه. بعدش شرکت از طریق ریموت رادیو رو برات کانفیگ می کنه و شما فقط پول اکانت رو میدید)
4. خیر
خواهش می کنم...
تعرفه وایمکس ایرانسل
Last edited by nima_ir; 24-01-2010 at 12:36.
با تشکر از نیما جان که اینقدر سریع و دقیق جواب سوالات رو میده.
اگه ممکنه در باره p2p هم که گفتید توضیح مختصری بدید.
دوستان قیمت های wimax رو نسبت به تعرفه های wifi اهواز,چطور ارزیابی میکنید؟
زنگ زدم تاریانا ,گفت ما فعلا سرویس نمیدیم که!
Last edited by blae; 24-01-2010 at 12:54.
دیشب خیلی سطحی نگاه کردم اما امروز که دقیق شدم دیدم اشتراکای پرسرعتش نسبت به اشتراک ای دی اس ال مناسبتره
مثلا اشتراک 2 مگابیت رو شرکت شاتل که اصلا نداره به جاش ا مگابیتو میده 400 تومن شرکت پارسم اشتراک 2 مگ رو میده 395 تومن
پس هنوز جایه امیدواری هست. آقا نیما اینترنت وای مکس نهایتا تا چه سرعتی رو میتونه ساپورت کنه؟؟؟
p2p اگه بطور مختصر و مفید بخوام بگم یعنی وصل شدن 2 تا PC به یکدیگر و استفاده از فایلهایی که شیر شدن.
الان خودم یک رادیو 2.4 نانو دارم دوستی هم دارم که اون هم یک رادیو 2.4 داره فاصله مون هم از کیانپارس هستش خیابان 13 تا کیان اباد خیابان 5
الان سیستم من و سیستم دوستم به همدیگه وصل هستش و می تونیم از طریق وای فای واسه هم فایل بفرستم ویا فایلی رو شیر کنیم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از نظر سرعت با وای فای فرق زیادی نداره (نهایتآ هر دو تا 100مگابیت می تونند انتقال بدن)
ولی فرق عمده وایمکس با وای فای در باند فرکانسی و و پروتکل هستش.
پروتکلهای ارتباطی وایمکس تحت استاندارد 802.16 هستش و باند فرکانسی 3
که این امکان رو میده که برد بیشتری نسبت به وای فای داشته باشه.
(بطور مثال اگه شما اکانتی تهیه کنید هر شهری برید راحت می تونید از اکانتتون استفاده کنید) البته هنوز راه اندازی نشده. توی ایران بالای 10 سال باید منتظر همچین چیزی بود.
پروتکل وای فای 802.11 هستش و باند فرکانس 2.4و5.8 که همیشه دارای نویز هستش.
Last edited by nima_ir; 24-01-2010 at 13:41.
با توجه به پرس و جوهايي كه كردم از اكثرشون ارزونتر در مياد البته راصد تعرفه هاش براي سرويسهاي نامحدود خيلي خوبه .در واقع از adsl هم ارزونتره يه جورايي. نيمادنت هم تعرفه هاي سرويس محدودش خوبه (با احتساب ترافيك شبانه رايگان) هر چند كه ظاهرا كسي از نيماد wireless نگرفته ببينيم سرعت درست و حسابي داره يا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)