بچه ها یکیتون منو توی یاهو مسنجر اد کنه من اصلا تا حالا بازی انلاین نکردم دانلودش کردم بازیش باحاله اما نمیدونم باید چیکار کنم blademaster هم برداشتم ایدی من اینه: lahijan_kingtown
بچه ها یکیتون منو توی یاهو مسنجر اد کنه من اصلا تا حالا بازی انلاین نکردم دانلودش کردم بازیش باحاله اما نمیدونم باید چیکار کنم blademaster هم برداشتم ایدی من اینه: lahijan_kingtown
شما اون اموزش اولیه را که میده بخونید کلی چیز متوجه میشید و اگه چیزی را متوجه نشدید , اینجا مطرح کنید تا بچه ها کمکتون کنند![]()
کدوم آموزش اولیه؟
همون اموزشی که به صورت نوشته و با علامت سوال هست.
دستت درد نکنه خیلی چیزا یاد گرفتم بازی خیلی با حالیه من 10 تا پوینت دارم کدوم یکی از اون 4 تا رو بالا ببرم برام بهتر هست؟ کلاسم blademaster هست یه توضیحم در مورد اون 4 تا بدید ای مانستر که میکشیم یه سکه با یه نوع سنگ با یه چیزای دیگه میگیرم اینا به درد چی میخوره؟ در مورد squad هم میشه بگید چطوری باید رفت توش من اصلا بلد نیستم معذرت که سوالا زیاد شد خودتون گفتید توی فروم بگم
در مورد build برای blade master بستگی به نوع سلاحی داره که انتخاب میکنی.
برای sword یا blade هر دو لول 5 تا روی str و 3 تا روی dex و 2 تا روی vit
برای fist یا claw هر دو لول 5 تا روی str و 4 تا روی dex و 1 روی vit
polearm هر دو لول 5 تا روی str و 2 تا روی dex و 3 روی vit
axe و hammer هر دو لول 6 تا روی str و 1 تا روی dex و 3 روی vit
البته برای axe /hammer یا pole میتونید بجای vit پوینتها رو روی dex هم بگذارید.
mag هم ماله جادو هست که بدرد blade master نمی خوره.
همون اولی فکر میکنم مناسب باشه.
سکه ها که پول هست،باهاش میشه چیزهای مختلف خرید.اون چیزهای دیگه تو لولهای پایین بدرد خاصی نمیخورن می تونید بفروشیدشون.ولی یکم که بالاتر بری،بعضی از اون ایتمها برای ساختن سلاح یا ذره کاربرد دارند.
animal fur ،cotton thread ,grease اینها بدرد ساختن ایتمها می خورن.
در مورد squad یا شما باید به یکی پیشنهاد بدین یا اون طرف باید پیشنهاد بده که بتونید باهاش squad تشکیل بدین.
برای پیشنهاد دادن روی شخص کلیک کنید،اواتارش بالای صفحه ظاهر میشه بعد روی اواتار اون شخص رایت کلیک کنید و invite رو بزنید.
توی کوئست دوم که elder میگه برو پیش tailor با بقیه حتما باید یه چیزی گرف ازشون اخه من خودم با کشتن مانستر همون لباسو گرفتم لطفا راهنمایی کنید
اون که جایزه اون ماموریت هست.اگز هم لازمش ندارید می تونید بفروشیدش.بهر حال حتما این جوایز رو بگیرید.
اول برو کوئست Increase inventory slots رو بگیر فقط آیتم هایی که واسه اون لازم داری رو نگه دار فعلا.مانستر که میکشیم یه سکه با یه نوع سنگ با یه چیزای دیگه میگیرم اینا به درد چی میخوره؟
راستی یه بازی خفن به اسم Cabal پیدا کردم یه چکی بکنید اگه وقت کردید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)