قیمت علائالدین من گرفتم، 152 با گارانتی کامتل هستش....تا 150 هم بچه ها خریدن....اقا تو دیجی کالا قیمت کوکیا زده169 قیمت s5233صدشصت وسه هزارتومنه چرا؟
قیمت علائالدین من گرفتم، 152 با گارانتی کامتل هستش....تا 150 هم بچه ها خریدن....اقا تو دیجی کالا قیمت کوکیا زده169 قیمت s5233صدشصت وسه هزارتومنه چرا؟
مثل اینکه بدجوری خز شده ...
میشه صد تومن گرفتاخه کوکی واستار زیاد فرقی باهم نمیکنند حالا کدومشون بیشتر فروخته؟
سلام
یه چند تا سوال داشتم دوستان
میگم ۵۲۳۰ صفحات اینترنت رو چه چوری باز میکنه؟؟
منظورم اینه که مثل صفحات گوشی نوکیاهای سیمبین دار که صفحات وب رو مثل کامپیوتر باز میکنن هست ؟؟ یا در هم ریخته و نامرتب؟؟؟؟
و یه سوال دیگه ۵۲۳۰ به پای ۵۵۳۰ نوکیا میرسه یا نه؟؟؟
چون من خیلی از شکل۵۲۳۰ خوشم اومده.نمیدونم ۵۵۳۰ رو رد کنن و ۵۲۳۰ بخرم یا نه؟؟؟
من که مشکل به هم خوردگی ندیدم.
5530 سیستم عامل داره و تنوع نرم افزاریش بهتره + وای فای + دوربینش فلاش داره
5230 اینترفیس و تاچش بهتره.
در کل توصیه نمیشه که 5530 رو بدی بره و اینو بگیری.
دوستان منم میخام این گوشی رو بگیرم ولی حساسیت تاچ برام خیلی مهمه!!
حساسیتش مثله f480 هست یا کمتره؟؟
ممنون
با سلام امروز 5233 رفتم بگیرم علاءالدین رنگ مشکیش گارانتی اصلی نبود یکی دوجا داشت که اونم قیمت بالا 175 میگفتند شما جایی سراغ ندارید با گارانتی پارس مایکروتل (اصلی) رنگ مشکی موجود داشته باشه؟
من دقیقا همین رنگ رو خریدم، گارانتی اصلی = 163 تومان. طبقه ی 5 یا 6 بود، یه گوشه یه مغازه همش گوشی های گارانتی اصلی سامسونگ رو میفروخت.....در ضمن خیلی مواظب باش، چون اکثر فروشنده ها بدون گارانتی میفروشن، حتما باید جعبش به نوار آبی رنگ مایکروتل داشته باشه.با سلام امروز 5233 رفتم بگیرم علاءالدین رنگ مشکیش گارانتی اصلی نبود یکی دوجا داشت که اونم قیمت بالا 175 میگفتند شما جایی سراغ ندارید با گارانتی پارس مایکروتل (اصلی) رنگ مشکی موجود داشته باشه؟
بچه ها یه چندتا بازی و برنامه اگه دارید اینجا بذارید. حوصلم سر رفته. یه خورده از این گوشی کار بکشیم![]()
اره دوست عزیز تاچش خیلی خوبه.
تاچ اف 480 خازنیه و این مقاومتیه اما از نظر حساسیت تفاوت چندانی وجود نداره.
اصلا بهترین ویژگی این گوشی تاچشه که بسیار عالیه.
(همه خریدن یا دارن می خرن شما هم بخر تا بیشتر از این خز شه).........شوخی کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)