راست می گید ولی سیستمی که شما تعریفش می کنید سیستم عامل داره symbian
راست می گید ولی سیستمی که شما تعریفش می کنید سیستم عامل داره symbian
بلی داره خیلی هم عالی است
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
و باز هم می گوییم سیستم عامل داره ویواز به اسم Symbian شما ویواز رو با Omnia HD مقایسه بنما
جت بدون سیستم عامل است
بله لازمه بدونید که جت و امینیا مثل هم هستند ولی یک تفاوت خاص دارند.اگه گفتید؟خیلی سادست........
جت مخصوص آسیا و اروپا ولی امینیا ماله آمریکا.
در صد خرید جت در آسیا و اروپا =68
در صد خرید امینیا در آمریکا =75
من یه برنامه گرفتم در مورد gpsاست به اسم mapnamaحالا طرز کارکردش و کارش رو نمی دونم اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه؟؟؟
من هرکاری کردم نتونستم نقشه کاشان رو گیر بیارم شما میتونید کمکم کنید؟؟؟؟ یا کسی میتونه لینک مستقیمش رو بذاره؟ یا اصلا نیست؟؟؟ تشکر
شما اگه دنبال عكاسي و فيلمبرداري هستي ، بايد رنوار بگيري .
جت اصلا عكاسي و فيلمبرداري خوبي نداره.
مقايسه عكساشو با N97 گذاشتم و ديديد كه خيلي جت ضعيفه. توي فيلمبرداي هم كه به نظر من كلا جت تعطيله. حتي گوشي ساده سوني اريكسون من از جت با كيفيت تر فيلم ميگيره.
در ضمن رنوار علاوم بر اينكه عكسهاي فوق العاده ميگيره ، فكر كنم فيلمبرداري با فرمت DivX ميكنه كه بسيار شاخصه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصلا هم اینطور نیست مخصوص نداریم
هم جت و هم امنیا فریمویرهای مخصوص هر منطقه رو دارند
در لینکی هم که گذاشته بودید کاملا مشخصه عکاسی و فیلمبرداری جت از N97 خیلی بهتره
دوستان باید توجه کنند که عملیات نرم افزاری پردازش نصاویر در لبه های تصاویر (بین دو رنگ متمایز) وقتی زوم می کنید می تونه بخوبی کیفیت عکس رو نشون بده
برای مثال در این دو عکس
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در حالت زوم شده اندازه کامل به ماهی ها دقت کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
S8000 Jet
N97
در نگاه اول در عکس N97 روشنایی بیشتری رو مشاهده می کنید اما با دقت در لبه های تصاویر مشخص است که تصویر Jet بهتر است خیلی ساده شما می تونید یک پردازش AutoLevel روی هر دو انجام دهید و تفاوت را احساس نمایید
اگر Office رو سیستم هاتون نصب است می تونید توسط برنامه Microsoft Office Picture Manager عکسها رو باز کنید و سپس Auto Correct رو انتخاب نمایید.
![]()
آقا شما درست میگید.جت نه دوربین خوبی داره و نه هیچ چیز دیگه.همه گوشی ها خوبن جز جت.ما هم دیگه پشیمون شدیم که جت خریدیم و فردا همه با هم میریم میفروشیمش تا خیالمون راحت شه.شما هم برو یه تاپیک جدید پیدا کن و از بدیای گوشیشون بگو ... خسته هم نشدی؟ واقعا که ...![]()
بچه ها کسی میدونه بدنه اصلی جت تو بازار هست اصلا قاب اصلی داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)