سلام دوستان
من خیلی به این گوشی علاقه مندم اما انقدر درباره مشکل مموریش و از دست رفتن اطلاعات صحبت شده که نمیدونم باید چیکار کرد.
واقعا علت این مشکل سخت افزاریه؟
یا اینکه راه حلی براش پیدا شده؟
سلام دوستان
من خیلی به این گوشی علاقه مندم اما انقدر درباره مشکل مموریش و از دست رفتن اطلاعات صحبت شده که نمیدونم باید چیکار کرد.
واقعا علت این مشکل سخت افزاریه؟
یا اینکه راه حلی براش پیدا شده؟
ویه سوالم من داشتم اونایی که حافظه جانبیشون پریده ویندوزشون چی بوده ؟با گارانتی بوده یا بی گارانتی؟
سوال من و بالایی رو با هم جواب بدین
اگه اینطور که بگم هارد ریست کنی اطلاعات 16 گیگا بایتت پاک نمیشه.
قسمت USB . باید در حالت ACTIVE SYNCH باشه.
گوشی رو خاموش میکنی . بعد دکمه VOLUME UP همراه با LOCK را نگه میداری. بعد دکمه POWER را همزمان با CALL نگه میداری. یعنی هر 4 تا باید همزمان نگه داری تا گوشی روشن بشه. بعد یه پیغام میاد میگه میخواید فرمت کنید. دکمه کال رو میزنی . هارد ریست میشه. میشه مثل روز اول که خریدیش. و تمام برنامه ها که نصب کردی میپره.
فابریک ها نه! پاک نمیشه. البته بشتگی به این داره که خود پارس مایگروتل بعدش نصب نکرده باشه. ولی مهم نیست چون من یه پست زدم که هرچی بخوای توش هست!
وای رامت خیلی قدیمیه به ترتیب ببین:
JA1
JA2
JA3
JB1
JB2
JB3
JC1
JC2
JD1
JD2
JD3
الان رام من JD3
---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:56 AM ----------
من که هیچ ایده ای ندارم که چرا مموری بعضیا پریده و راه حلش چیه. دوستان دیگه اگه ممکنه جواب بدید
رام منم همین I8000XXJA1 چه جوری اپدیتش کنم ؟ کاره سختیه ؟
سلام
این ورژن رام رو تو قسمت setting/advanced setting/system/version/device
برای من که نوشته phone:i8000xxij1 تو کدوم رده قرار می گیره؟![]()
JA1
JA2
JA3
JB1
JB2
JB3
JC1
JC2
JD1
JD2
JD3
چرا با نرم افزار خود سامسونگ pc suite آگدیت هارو نشون نمیده حتی می گه ساپورت نم یکنه برای این گوشی آپدیت رو؟
چهجوری رامو عوض کنم؟
رام عوض بشه همه برنامه ها رو دوباره بیاد نصب کرد؟
---------- Post added at 08:36 AM ---------- Previous post was at 08:33 AM ----------
برای من که مهم سرعت و راحتی گوشی هست
راستش الان یک n95 و 5800 دمه دستم هست ، می دونم که سیستم عامل ها فرق می کنه اما سرعت این گوشی به نظرم بالا نیست، خیلی عالی نیست . کدوم رام سریعتر و بهتره؟
اون رام کوک شده که مال htc hd 2 بود ورژن جدیدش اومد؟ سرعتش چطوره؟
این بحث رام بدجوری همرو پیچونده.
خودم هم موندم عوض کنم یا نه.؟
ببین I یعنی ویندوز 6.1. J یعنی ویندوز 6.5 .
شما میشی ویندوز 6.1 . یعنی قبل از تمامی رام های گفته شده. من اکیدا توصیه میکنم عوض کنید تا تفاوت رو احساس کنید. کار بسیار راحتیه.
آموزش فارسی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آموزش انگلیسی و کامل(منبع اصلی):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با دقت که خوندید و متوجه شدید. به من بگید تا مناسبترین و جدیدترین رام رو بر اساس سلیقه تون معرفی کنم.
---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
کار خیلی راحتیه. بالا توضیح دادم
با نرم افزار PC SUITE به چند دلیل نمیشه:
1- رام رسمی هنوز نیومده.
2- آپدیت آنلاین خطرناک و ریسک آور و عذاب آوره
3- وقتی با نرم افزار به صورته آفلاین میشه این کارو کرد . بلا نسبت دور از جون مرضه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا نگران نصب دوباره برنامه نباش من چند صفحه قبل و همینطور صفحات قبل تر یه سری برنامه توپ معرفی کردم که میتونی بنا به سلیقه نصب کنی
شما آموزش نصب رو یاد بگیر من خودم بهترین رام و سبک ترین رام رو خودم به شما معرفی میکنم . من تا حالا 10 بار گوشیمو فلش کردم و الان میدونم کدوم رام بهتره. به موقع بهتون معرفی میکنم.
رام کوک شده اچ دی 2 . کلا 2 تاست که من هر دو رو نصب کردم که دومی بهتر بود ولی بسیار بسیار ایراد داشت. و این عکس آواتارم از همون رام است. این رام برای یه تجربه کوتاه و باحال خوبه . چون گوشیتون کلا عوض میشه. البته بسیار سنگین و بسیار زود گوشیتون باتری خالی میکنه و ..... . بعضیا این رام رو داعمی نصب کردن و چون خودشون برنامه نویس حرفه ای هستند خودشون تغییراتی رو درش دادن و البته با نرم افزار مخصوصی CPU گوشی رو به 1 گیگا هرتز اورکلاک میکنن. من یه بار گوشیمو اورکلاک کردم و خیلی گوشی تغییر کرد ولی احساس میکنم خطرناک باشه . اگه کسی خواست بهم بگه تا یادش بدم چه جوری اورکلاک کنه.
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------
عوض کن. زندگی همش ریسکه!
گوگل مپ که رو خود گوشی هستش من از روی اون نصبش کردم تو گجت ها گوگل مپ رو انتخاب کنی خودش نصب میکنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)