پس کی میاد این اخبارهای جدید که می خواد دهن مارو آب بندازه
منم درست قبل انتشار بازیهای پس و کال آف دیوتی به این فروم میام و دنبال می کنم
پس کی میاد این اخبارهای جدید که می خواد دهن مارو آب بندازه
منم درست قبل انتشار بازیهای پس و کال آف دیوتی به این فروم میام و دنبال می کنم
!!!!!!!!من فکر کنم نیاز به کارت گرافیک بالاتری نسبت به PES2009 باشه و cpu هم فکر کنم بالای دو هسته ای نیازه (البته الان دیگه پردازنده 5 هسته ای هم تو بازار هست).
cpu بالاتر از دو هسته ای؟!
چه خبره دوست عزیز...اگه کرسیس هم بود همچین سی پی یو ای نمیخواست
بعد شما برای بازی فوتبال همچین سیستمی پیشنهاد میدی؟!
به احتمال زیاد و البته به نظر من روی همون سیستم های قدیم که بازی روی اونها جواب میداد میشه بازی رو اجرا کرد
البته اگه سیستم قوی تر باشه که چه بهتر ولی فکر نکنم cpu 4 هسته ای و .... بخواد
موافقم كلا تو بازي ها CPU زياد تاثير نداره
با CPU معمولي هم ميشه بازي كرد
ولي براي نتيجه بهتر بايد كارت گرافيك خوبي داشته باشي
اتفاقا تو خیلی از بازی ها cpu نقش خیلی زیادی داره...مثل gta IV
GTA IV رو شما بیخیال شو..
همش باگه!!
با این حال از 50 درصد CPU من استفاده میکنه...
![]()
در مورد سیستم بازی باید بگم اگه یادتون باشه سیستمی که برای PES2009 اعلام شد که مشابه ورژن قبلش یعنی PES2008 بود و اینکه برای من ورژن 9 خیلی روانتر و بهتر اجرا میشد نسبت به ورژن 8 بازی ........
من ساکر 8 رو توی سیستم خودم با کمی لگ بازی میکردم اما وقتی 9 اومد اونو با همون سیستم بدون هیچ لگ بازی میکردم ...!!
اصلا خود 9 خیلی روان بود ...
در مورد سیستم 10 این قضیه فرق داره یعنی مثل سیستم 9 نیست که فرق چندانی با سیستم 8 نداشت چون با توجه یه اینکه موتور گرافیکی بازی عوض شده و گرافیک بسیار بالای بازی که به نظره من 2 برابر 9 هستش انتظار یک سیستم بزرگتر و متفاوت تر رو باید داشته باشیم ....
البته نه اینکه دوستان میگن ....دو هسته ای و چهار هسته ای ....
تو این بازی کارت گرافیک از همه مهمتره ......من خودم مطمئن هستم الان AMD 3500 دارم با همین میتونم براحتی بازیش کنم چون گرافیک 9800 GT دارم .....
نه این بازی نسبت به 9 سیستم مورد نیازش خیلی متفاوت خواهد بود و بالاتر خواهد بود اما نه دیگه مثلا سی پی یو 4 هسته ای ..
گرافیک تو این بازی نقش تعیین کننده رو داره ....
همیشه آرزوم بوده که نیمکت ذخیره متحرک همراه مربی کنار زمین وجود داشت و وقتی بازیکن تعویض میشد به صورت واقعی نشون میداد که بازیکن میره رو نیمکت میشینه و اگه بازیکن بزرگی رو بی جهت میذاشتی ذخیره دوربین بازی موقعی که بازی قطع شده اون بازیکن رو نشون میداد و........
بیشتره اخباری که بیرون دادن در مورد مستر لیگ بوده ، در مورد مد BAL مطلبی ندیدم.
قرار نیست چیزی به این مد اضافه بشه؟
Last edited by delusion; 08-08-2009 at 13:24.
من اينها رو دوست دارم اضافه بشه.اما وقتي به موارد ديگه مثل اينها نگاه مي كنيم نااميد ميشم كه چرا برخي از نكات حاشيه اي اصلا بهش توجه لازم نميشه...البته گفتم برخي نكات...مثل مربيان كه كل تيمها رو دوسه تا مربي دارن هدايت مي كنن چرا مربيا رو لايسنس نمي كنن...؟
------------------
من اين بحث هاي فني زياد اطلاعات ندارم.اين موتور بوفوريا چيه؟و تاثيرش توي گرافيكه يا تو هوش مصنوعي يا هر سه؟!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)