به نظر من اشتباه می کنی حداقل اون فصلی رو که بلدی یه دور بخون که فردا راحت باشد توجه داشته باشید این درس ضریبش 4 و مستقیم در کنکور فیزیک تأثیر داره . فیزیک آسونه چون مسأله هاش معلومه پس این فرصت از دست ندین که اگه نمرت خوب بشه معدلتو میکشه بالا ....![]()
به نظر من اشتباه می کنی حداقل اون فصلی رو که بلدی یه دور بخون که فردا راحت باشد توجه داشته باشید این درس ضریبش 4 و مستقیم در کنکور فیزیک تأثیر داره . فیزیک آسونه چون مسأله هاش معلومه پس این فرصت از دست ندین که اگه نمرت خوب بشه معدلتو میکشه بالا ....![]()
فصل 1 رو بخونید ( به پیشنهاد یکی از خرخون های روزگار بشین فقط از کتاب بخون جزوه رو بیخیال) فردا هم فصل 2و3 پسفردا هم 4و5 که من فصل اول رو بلدم اما بقیش رو هیچی بلد نیستم
جزوه رو بی خیال نشین اون کسی که به ایشون گفتن خودش کامل رو فیزیک مسلطه تازه باباشم استاد فیزیکه
دیگه نیازی به جزوه نداره
یه جوری می خونم نهسیخ بسوزه نه کباب !! :ديمیگم بچه ها شما چطور این فیزیک رو می خونید ؟؟؟یه راهنمایی کنید منم راحت تر بخونم...(به سختی اینا نگیدا)کمک کنید...از فردا می خوام شروع کنم...
من فصل 2 به بعد رومشکلی ندارم ! فقط فردا 1 رو می خونم ! اونها رو یه نگاه سطحی می ندازم ! پس فردا ازمایشا رو می خونم ! با سوال حل می کنم !
ببخشید،باز پیدام شد!فیزیک رو من از خوده کتاب خوندم...مثال،تمرین های داخل درس و تمرین های آخر فصل عموما دقیقا خودشون میان...
مخصوصا تو 2 فصل آخر که برای ریاضی 4 و 5 خیلی مهم و نمره بیار و آسوون هست.
تمرین ها و مثال های حل شده رو یاد بگیرید،چون غیر ممکنه از این ها نیاد !
من با همین ها رفتم،فقط برای فصل 1 ترمودینامیک جزوه خوندم..
آزمایشات هم اکثرا از 2 فصل آخر میدن...فقط یه سوال رو می پیچنون.
ما دبیرمون همش در مورد روانشناسی تو کل سال حرف میزد،درس نمی داد! ولی میبردمون تو آ
Last edited by Mohandes_mansour; 03-06-2009 at 20:28.
این چرا برای من کار نمی کنه ؟
یه جای دیگه UP میکنید ؟
حجمش چقدره ؟
اینا توی حل المسائل ها هم هست ؟
Last edited by Lamanta; 03-06-2009 at 20:31.
اندکی تا کمی قسمتی ابری اموختیم فیزیکو فردا و پس فردا به کامپیوتر دسترسی نداریم دیگه هی وسوسه نمیشیم 10 دقیقه درس بخونیم یه ساعت بیایم پای اینترنت قشنگ میشینم خر میزنم برای 21 میریم سر جلسه![]()
نکته ای که داره برای کتاب خوندن : خیلی خیلی خیلی وقتتون گرفته میشه،برای 2 روز نمیشه !!!
اینجا باید یه جزوه ای خوب داشت و درس رو تو کل سال خونده باشین....
خودتون گزیده ی سوالات و تمرینات اخر فصول رو یه نگاه کنید،تاآشنا بشید...خصوصا فصلای آخر.
سلام! کی اینجا فیزیک بارشه؟..............اگه خازنو به مولد وصل کنیم بعد از شارج شدن جدا کنیم اختلاف پتانسیل چه تغییری میکنه؟
تغییری نمیکنه اختلاف پتانسیل
یعنی چون خازن بار رو ذخیره میکنه تو خودش
مث یه باطری عمل میکنه
پس اختلاف پتانسیل تغییری نمیکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)