سلام ويندوز 7 رو ساپورت ميكنه يا مثل ايكس پي و ويستا نه
در ضمن آخرين قيمت رو هم بزاريد
آيا روي قيمت هاي گذشته تاثير گذاشته يا نه
اگه ممكنه عكس هم بزاريد ازش
در ضمن بگم من كارم برنامه نويسي به نظرتون اپل خوبه يا نه؟
بسيار ممنون
سلام ويندوز 7 رو ساپورت ميكنه يا مثل ايكس پي و ويستا نه
در ضمن آخرين قيمت رو هم بزاريد
آيا روي قيمت هاي گذشته تاثير گذاشته يا نه
اگه ممكنه عكس هم بزاريد ازش
در ضمن بگم من كارم برنامه نويسي به نظرتون اپل خوبه يا نه؟
بسيار ممنون
بالاخره مک بوک ایر 11 اینچی چند تومن شد؟
اصلا ویندوز xp روش نصب میشه؟
همش نصب می شه
فقط فکر کنم باید پارتیشنش رو از اونی که هست با نرم افزاری مثل پارتیشن مجیک به ان تی اف اس تغییر بدیم
از سمت خود اپل هنوز چیزی در مورد نصب نشدن اکس پی اعلام نشده
در مورد قیمت خب این یه چیز مشخصه و در مورد همه چی همین طوریه
اولش که میاد خیلی گرون تره و کم کم میاد پایین
فقط به این بستگی داره که میزان تقاضا چقدر باشه
یعنی اگه الان تقاضا بره بالا قیمتش پایین نمیاد که هیچ گرون تر هم می شه
اما اینو خودمون تعیین می کنیم
به هرکی که می شناسین و می خواد بخره بگین صبر کنه
و علت اصلی بالا بودنش الان اینه که هنوز به صورت کلی نیومده و اینی که تو بازار هست به صورت تکی مردم با خودشون آوردن
------
اما در مورد دوستانی که نسبت به کارایی و جواب دادن این لپ تاپ نسبت به نیازهاشون پرسیدن بگم که
این لپ تاپ تقریبا می شه گفت از هر سیستمی که تا حالا دیدین قوی تره
پس شک نکنین واسه هر کاری مناسبه و به همه کاری می خوره
اصلاح کنم که با گشتن تو فروم خود سایت اپل دیدم نه اکس پی نصب نمی شه
علتش هم اینه که خود مایکروسافت پشتیبانی از اکس پی رو قطع کرده
البته نصب می شه اما اپل درایور مخصوص اکس پی رو دیگه ارائه نمی ده
شاید تا دیر نشده باید بریم مدل 2010 رو بخریم
الان که XP کاربرد چندانی نداره . بعد اگه 7 نصب بشه از تو 7 با یک نرم افزار میشه سوئیچ کرد به Xp . تو لپتاپ دوستم بود
لپتاپ اپل واسه ی همه ی کارها خوبه به غیر از گیم ! اگه لپتاپ رو میخوای کنسول بازی کنی اپل نخر
یعنی نیازی نیست اون مدل 2.2 رو بگیرم؟
یعد یه سوال دیگه
کدوم بهتره :
2010
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا مدل 15 اینچ .
2.0 GHZ
2011
دلیل اینکه سری قبلی ها رو گران کردند این هست که خوب تو بازار نیست و کمیاب شده برای همین هر کس هر قیمتی دوست داره میزاره روش 373 با گارانتی الماس به مرزش 3.5 میلیون رسیده!!!و این یعنی لب تاپی که 1 ماه پیش دیس کانتینیو شده و تولید نمیشه و قیمت اش هم 1900 دلار بوده الان تو ایران دو برابر قیمت داره حال شما خودتون بینید قیمت سری جدید ها به چه شکلی میشه!
برای کار فتوشاپ انتخاب مک بوک و پرو بسیار انتخاب خوبی هست چون تقریبا بر همه گرافیست ها اثبات شده که ال ای دی بک لایت اپل واقعا رنگ ها رو واقعی نشان میده و اصلا هیچ غیر واقع گرایی نیست اما اینکه میخواهید سراغ 15 اینچ برید خوب نکته ایی هست و ان هم اینکه کار گرافیکی در 15 اینچ جالب نیست! 17 بگیرید خیال خودتون رو راحت کنید چون من همزمان با لب تاپ 15 و 17 کار کردم واقعا 17 اینچ برای کار با فتوشاپ گزینه 100 درصد بهتری هست حتی 1 درصد هم شک نکنید اما اینکه خوب با توجه به وضع بازار 17 اینچ اصلا هست تو بازار یا نیست(که به نظرم نیست چند وقت پیش میخواستیم برای یکی از دوستان پیدا نکردیم تو ایران به دلیل کمیاب بودن اش) بحث دیگری هست
در مورد خرید سری جدید هم قطعا در مرد کار های گرافیکی خیلی بهتر از سری قبلی هست سری جدید باس رم اشون بالاتر رفته چیزی که شاید در پی سی زیاد به چشم نیاد( که من خودم تو پی سی تفاوت اش رو دیدم) دیگه چه برسه به لب تاپ که همه چی در چیپ های موبایل هست و اختلاف 1066 با 1333 بسیار زیاد هست
درمورد فرق 2.0 با 2.2 ببینید دوست من کلا اینچ چیپ corei7 اینتل هست یعنی فناوری توربو بوست دران میباشد در کارهای سنگین خودش فرکانس کاری رو اورکلاک میکنه اما اینکه ایا به نظرم بنده حقیر میارزه مدل 2.0 با 2.2 که اختلا ف قیمت اش بسیار کم هست بله قطعا میارزه. تو مک شما خیلی به هارد نیاز دارید یکی از چیز هایی که در مک بوک بنده رو اذیت میکنه کم بودن هارد اش هست که خوب اپل ارتقا داد مخصوصا اگر بخواهید تایم ماشین رو فعال کنید یا برنامه های مک همگی حجم اشون زیاد هست 500 گیگ کاملا کافی تون هست اما 750 گیگ واقعا ایده عال هست مطمئن باشید از انتخاب اتون پشیمان نمیشید مخصوصا اینکه کمی باید اینده نگر هم باشید
(در مورد ادیت عکس و فتوشاپ من با سری قبلی 371 که کار کردم همان هم کم نمیاورد تو محیط مک و هیچ کندی رو مشاهده نمیکنید سری جدید که قطعا با پردازنده جدید و رم و گرافیک بالاتر کاملا راحت و بی دقدقه کارهاتون رو به نظرم انجام میدید)
در مورد مک هم داره کم کم به کنسول بازی ایفون مهاجرت میکنه معنایی این جمله این هست که شک نکنید تا 6 الی 7 ماه دیگه به صورت خوش بینانه 80 درصد بازی هایی که روی ایپاد بود روی مک هم میاد گویی الان نصب بازی هایی که رو Ios هست تو مک هم توسط مک اپ استور ارئه میشه و این حرف که قبلا گفته میشد تفاوت مک با ویندوز فقط در نبود بازی هست داره کم کم از بین میره همان طور که ایفون و ایپد چند وقت پیش یک کنسول بازی لقب گرفتند در دنیای کنسول ها من شک ندارم مک هم قابلیت این موضوع رو دارد
باسلام خدمت شما دوست عزیزم
عرض ام به حضور اتون که در مورد نصب ویندوز رو کلا دیوایس های اپل به صورت غیر مجازی خوده اپل در وی وی دی داخل جعبه محصول که علاوه بر دی وی دی مک او اس دی وی دی درایو ها و غیره رو تعبیه کرده که در دی وی دی درایو ها برنامه ایی به نام Boot Camp قرار دارد وظیفه این برنامه نصب سیستم عاملی به جز مک هست این برنامه در محیط خوده مک اجرا میشود و پس از نصب و راه اندازی دوباره دیوایس میتونید در بوت دیوایس اتون سیستم عامل دیگر رو برگزینید حال اینکه مک بوک ایر هم این درایو جدید بود و نمیشد اکس پی ریخت دوستان با اکس پی لایو که راحت میشه رو فلش و کول دیسک ریخت مک بوک رو بوت میکردند در مک بوک پرو جدید هم به همین منوال هست که بوت کمپ جدید درایور های اکس پی رو ندارد اینکه نشه اکس پی رو نصب کرد نیست شما نصب مکنید سیستم عامل اکس پی رو اما خوب سخت افزارهای مک بوک اتون رو شناسایی نمیکنه پس از اجرای این سیتسم عامل. مثل اینکه خودتون هم تحقیق کردید و به نتایجی رسیدید به هر حال دیگه کلا سیستم عامل اکس پی منسوخ شده و همه به سیستم عامل هفت کوچ کردند و این اقدام اپل کاملا اشتباه نیست گویی اینکه خوده ماکروسافت هم از اکس پی ایش بعد از عرضه سرویس پک 3 دیگه هیچ نوع ساپورتی نمیکنه و اپدیتی قرار نداده دیگه چرا اپل بکنه! در مورد نمایندگی هم فرمودید به توجه به اینکه ایران تحریم شرکت اپل هست هیچ نوع نمایندگی اپل در ایران ندارد شرکت هایی از قبیل نقش الماس همگی وارد کننده هستند و هیچ نوع خدمات پس از فروش در مورد محصولات اپل ارائه نمیدهد یعنی به نظرم بنده اصلا فرقی داره شما بی گارانتی بخرید یا باگارانتی(چون اصلا گارانتی نیست)
در مورد انیکه به صورت کلی وارد نشده بله درسته فعلا تو بازار مدل هایی هست که توسط یوزر اورده شده و به وصتر عمده در بازار نیست گویی تا 5 الی 6 ماه دیگه وارد هم بشه یکم قیمت های بالا هست اما خوب نه 1100! بعد عید میتونید راحت با اختلاف 600 الی 700 در ایران مدل ارئه شده رو بخرید
Last edited by sinaxex; 04-03-2011 at 16:21.
به نظرم اینکه گفته شه اکس پی منسوخ شده زیاد درست نیست
من که تو دانشگاه کامپیوتری بودم همه اکس پی کار می کردن
و در کل هنوز نقص یا کمبود آنچنانی نداره که نیاز حتمی واسه آپگریدش حس بشه
ویندوز 7 فقط از نظر ظاهری و یه درصد کمی از نظر امنیتی نسبت به اکس پی بهتر شده
که به نظر من ظاهرش قشنگ شده اما خیلی شلوغ شده و سرعت کار با اکس پی رو نداره
در موارد امنیتی هم اگه کسی راه حفاظت از سیتمشو بلد باشه با همین اکس پی هم می تونه یه فضای سکیور داشته باشه
وگرنه حتی اگه با لینوکسی که هنوز هیچ ویروسی واسش ساخته نشده هم کار کنه بازم دچار مشکل می شه
نمی دونم شما منظورت از بهتر بودن مدل 17 نسبت به 15 چی بود؟
چون تفاوت خاصی جز سایز ندارن و حتی چیزی که تو ایران بود کش سی پی یو 15 از 17 هم بیشتر بود
اختلاف 1100000 رو خود شما گفتی تو تهران با قیمت 3500000 دیدی
در مورد نمایندگی منظور یه فروشگاهی بود که کلا محصولات اپل می فروخت و خودش وارد کننده بود
وگرنه اینکه اپل نمایندگی رسمی نداره که آره
اما ضمانتاشون جای تحقیق بیشتر داره
چون جایی که من تو این 8 سال مشتریش بودم گفت یکی مانیتور لپ تاپش ضربه خورده بود و چیزی که تو لپ تاپ های دیگه با 100 هزار درست می شه واسه اپل 600 هزار تومان آب خورد
ویندوز 7 از نظر ساختار بسیار نو تر و جدید تر از اکس پی هست این رو قطعا اگر یک سیستم خوب داشته باشید متوجه میشید بله اگر کانفیک یک سیستم پایین باشه اکس پی بهترین هست اما اگر در یک سیستم خوب اکس پی بریزید عملا از تمام پرفرمنس کامپیتور اتون استفاده نمیکنید به هر حال بحث اش اینجا نیست خواستید جای دیگر بحث میکنیم(مک هم ویروس نداره اما همیشه سیستم عامل باز و اپن خیلی راحت تر میشه بهش نفوذ کرد البته از ان طرف هکر اش هم باید علم اش بیشتر از کسی باشه که میخواد ویندوز رو از فایروال اش بگذره)
اما در مورد اینکه گفتم 17 از 15 بهتر هست و فرمودید منظور چیست در کار های گرافیکی هرچه محیط کار اتون بزرگ تر باشه راحت تر میتونید کار کنید البته من گفتم برای کاری همچون فتوشاپ که نیاز مبرم به مانیتور بزرگ داره چون خودم هم یکی از کار هام کار با فتوشاپ هست و کلا کار گرافیکی یک مستلزمی دارد و ان هم بزرگ بودن ماینتوز هست خوشبختانه مک بوک پرو جدید 15 و 17 از نظر کانفیک زیاد تفاوت ندارند و فقط مانیتور اشون فرق داره بله در مدل مک بوک قبلی فرق بود مک بوک اما در فعلی نیست!
بله همچنان همان طرو که خودتون هم ذکر فرمودید اختلاف قیمت 1100 هست و ان هم به خاطر این هست که یوزر میاره نه فروشنده چون فروشنده قیمتی که میخره از اون طرف قیمت سایت اپل نیست خیلی کمتر هست میتونه رو قیمت مانور بده
در اخر هم در مورد محصولات اپل درسته محصولات اپل از نظر ساختار خیلی بهشون دقت میشه و میزان خرابی ایشون مثلا نسبت به دیگر لب تاب های برند های دیگر کمتر هست به دلیل نظارت بالا تر اما خوب جنس الکترونیکی هست و یک در میلیون امکان خراب شدن هر جاش هست اما خوب بازم میگم اگر خراب بشه محصولی از اپ گارانتی های فوق که گفتم امکان درست کردن اش رو ندارند!!! و باید بفرستند دبی
آخرش یکی نگفت این ایر 11 اینچی چند چوغ آب میخوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)