من تهران نیستم باید ببری تعمیرگاه های تخصصی هارد
من تهران نیستم باید ببری تعمیرگاه های تخصصی هارد
من براتون بفرستم مشهد میتونید برام ردیفش کنید
تو پست کار میکنم خودم
من رابطشو ندارم متاسفانه و همچنین هیتر هم ندارم
من امروز تونستم هاردمو درست کنم
مدار رو خودم درست کردم
اینم مدارش:
کسی کمک خواست در خدمتم
فریمور هارد رو آپدیت کردم
حالا از کجا بفهمم آپدیت شده؟ کجا می نویسه؟
با نرم افزار hd tune میتونید ورژن فریم ویرتون رو ببینید
اگه میشه در مورد مدارتون توضیح بدین
از چه خازن ها و آی سی استفاده کردید و به کدوم پایه های آی سی متصل شده
نقشه مدارتون رو هم اگه بدید خوبه
Last edited by mehrdad mm; 23-06-2012 at 22:00.
از راهنمایی های amir4am استفاده کردم
4 تا خازن یک میکرو 50 ولتمن در اصفهان زندگی میکنم و هارد MAXTOR 500GB من نیز 15 روز پیش بدونه دلیل ناگهان توسط سیستم شناخته نشد.
سعی کردم از بازار اصفهان و مغازه های فروش کامپیوتر بردهای معرفی شده توسط دوستان را خریداری
کنم ولی جالب بود که اکثر فروشندگان کامپیوتر حتی از وجود این اشکال بر روی هاردهای سیگیت و مکستور
هیچ اطلایی نداشتند چه رسد به برد ارتباطی مورد نطر .
مجبور به خریداری قطعه و مونتاژ مدار شدم دو نقشه که ساده تر از بقیه بود را انتخاب کردم که تمام قطعات
آنها در شهرستانها نیز براحتی قابل خریداری است.
@- اول یک مدار ترانزیستوری بود که کار نکرد و از دقت کافی برخوردار نبود که تصویر آن را
در پایین می بینید لطفآ آنرا مونتاژ نکنید.
@- دوم یک مدار با استفاده از IC MAX232N بود که بسیار عالی عمل کرد مونتاژ آن بسیار
ساده و در مدت یک ساعت قابل ساخت است و از قطعات کمی استفاده می کند .
قیمت IC آن در اصفهان خیابان طالقانی 700 تومان بود و با بقیه قطعات حدود 2000 تومان شد.
چند نکته در مونتاژ این مدار باید مورد نظر قرار گیرد.
1- این مدار برعکس نقشه نیازی به سیم گراند برای اتصال به هارد ندارد.
2- نیار به باتری یا منبع تغذیه جدا از کامپیوتر نیست و از سیم قرمز رنگ +5 ولت POWER
کامپیوتر استفاده میکند.
3- در هنگام مونتاژ دقت کامل در جهت شناسای پایه های مثبت و منفی خازنها داشته باشید و برابر
با نقشه مونتاژ کنید ولتاژ خازنها میتواند بین 25 تا 50 ولت باشد .
4- جهت نصب IC حتمآ از سوکت IC استفاده کنید تا در هنگام لهیم کاری گرم نشود و نیز در صورت
خرابی براحتی قابل تعویض باشد.
5- برای مونتاژ از برد سوراخ دار که کار با آن ساده است استفاده کنید.
6- در هنگام پروگرام کردن با آن نیاز به برداشتن جمپر سرعت هارد نیست.
در زیر تصاویر IC , برد و نقشه را برای راهنمای در مونتاژ گذاشته ام
لطفآ از لهیم کاری پشت برد ایراد نگیرید که به علت لرزش دست میباشد متمعن هستم شوما بسیار
بهتر این کار را انجام میدهید.
تصویر زیر اطلاعات وارد شده در برنامه هایپرترمینال توسط من و پاسخ هارد است که در زمان ارسال
فرمان به هارد توسط برد MAX232N صورت گرفته
لازم به ذکر است که بعد از باز یابی هارد توسط این برد هیچ یک از اطلاعات هارد پاک نشده بود و کلیه برنامه ها
سالم و سیستم با هر دو سیستم عامل WIN-XP و WIN-7 که قبلآ بر روی هارد بود بالا آمد.
1 خازن ده میکرو 50 ولت
1 آی سی MAX232CPE
1 سوکت سریال نر
داخل نقشه یه جایی نوشته vcc من این رو وصل کردم به سیم قرمزی که میاد برای برق هارد(اگه وصل نکنی کار نمی کنه)(باید یکم از سیم رو لخت کرد)
اگه هوز مشکلی هست در خدمتم
هر کار می کنم فریمور آپدیت نمیشه
تحت ویندوز انجام دادم ریست شد و قبل از ویندوز یه برنامه ای اومد و یه سری کار انجام داد ولی بازم تو hd tune همون mx15 رو میزنه
تحت داس هم فکر کنم مینوسه no contoroller detected (اگه اشتباه نکنم) و بعد دستگاه خاموش میشه
مدل هارد STM3500320AS
دو تا هارد رو سیستم دارم یه وسترنه و یکی هم STM3500320AS
ممکنه فریم ویری که دانلو میکنید همون ورژن قبلی باشه ورژن قبلیش هم همین ورژن بود ؟
اگه فریم ویر هاردتون مشکل داره و از ویندوز و دانلود فریم ویر به نتیجه نرسیدین یا با رابط باید درستش کنید یا اینه با pc3000 آپدیت بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)