اهه
بابا گفتن بازی RPGآخراش فرق میکنه و بستگی به انتخاب ها تو داشتان داره ولی این طوری که ناجوانمردیه
فقط با بعضی ها جواب بده
فکر کنم پاکش کردم
اهه
بابا گفتن بازی RPGآخراش فرق میکنه و بستگی به انتخاب ها تو داشتان داره ولی این طوری که ناجوانمردیه
فقط با بعضی ها جواب بده
فکر کنم پاکش کردم
دوباره سلام
دوستان من هر کاری میکنم نمیتونم به اندازه کافی paragon داشته باشم تا بتونم هم جک و هم میراندا رو لویال نگه دارم.
کسی چیتی چیزی میتونه برام بذاره تا paragon کافی داشته باشم.
همیشه هم گزینه بالا سمت راست رو میزنم که paragon میده و وقتی هم عکس موس ابی میاد کلیک راست رو میزنم و برای موس قرمز هم هیچی نمیزنم تا بهم paragon بده ولی باز هم کافی نیست.
منم توی دعاوی این دو تا جفت گزینه های ابی و قرمز غیر فعال بود
ولی توی دعوای دوم تالی با این یارو geth فعال بودن
من تو دعوای تالی و گیث طرف تالی را گرفتم
حالا گیث هم دیگه لویال نیست؟
این همه زحمت کشیدم جک رالویال کردم با یک دعوا لویالی اش رفت
کرکی چیزی بدین که لویال بشه دوباره
این المنت زیرو چه به درد میخورد ؟اصلا برام استفاده نشد
میخوام برم امگا 4 برای حمله نهایی
سکنه کشتی ام هم اونجا هستن یا باید قبلشون نجاتشون بدم؟
المنت و ... واسه اپگريد هست بيشتر اگه اشتباه نكنك...
برو امگا...اما قبلش ميتوني لژيون رو لويال كني ...
بعد ديگه بدو برو ...
راهي نداري ...
منابع Element Zero برای آپگرید های Biotic و Tech لازمه. برای یه آپگرید سفینه به Element Zero لازم هست که اونم ظرفیت بنزین رو 50% زیاد میکنه.
من الان میخوام برم امگا 4 چند تا سوال لطفا کامل جواب بدین
تو امگا 4 که باید تیم انتخاب کنم و .... کیا را تو تیم خودم بگذارم
کیا را تو تیم دوم
؟؟
بعد اولش که یک نفر را میخواد بفرسته داخل تا در را باز کنه کی را بفرستم
بعد چکار کنم که گیث و جک هم لویال بشن دوباره تا همه زنده بمونن؟؟؟؟؟
تو اون کانال ها LEGION رو بفرست.
فرمانده گروه هاتو میراندا انتخاب کن.
کسی هم لویال نباشه احتمالا میمیره. شما سعی کن اونایی که لویال نشدن رو اصلا انتخاب نکنی.
سامارا ر و هم به عنوان محافظ بایوتیکی و گرونت رو هم به عنوان محافظ اعضای کشتیت در راه بازگشت به نرمندی انتخاب کن
من واقعا گیج شدم .البته چون شماره 1 رو بازی نکردم.
من تمام سیاره ها و منظومه ها رو گرفتم. واقعا نمیدونم الان باید چیکار کنم.
باید الان 5 نفر تو تیمم هستن! من بقیه رو کجا پیدا کنم اون دکتره توی همان اومگا 4 هست؟ کجاش؟
واقعا من گیج منگ شدم. اشتباه کردم زیر نویس رو فعال نکردم. بعد من نمیتونم اسلحه های بقیه رو upgrate کنم!؟
- بایستی این نفر ششم رو پیدا کنین تا بتونین سراغ بقیه برین. برای پیدا کردن Mordin برین به Shuttle to Charantine Zone که در نقشه Omega جاش مشخصه و با نگهبانی که اونجاست صحبت کنین.
- آپگرید اسلحه ها هم شامل شما میشه و هم افرادتون... آپگرید هر اسلحه طی هفت مرحله انجام میشه; جاهایی باید رو محیط تحقیق انجام بدین. (3 مورد) از جاهایی هم باید این آپگرید ها رو بخرین (دو مورد). آپگرید ششم بعد 2 تا آپگرید (از بین اون 5 مورد اول) باز میشه. آپگرید هفتم هم بعد 3 تا آپگرید (از بین اون 5 مورد اول) باز میشه... مطمئنا محل مورد نظر یعنی Tech Lab رو برای انجام آپگرید بلدین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)