برای آپدیت آفلاین
ویدئوی آموزشی فلش گوشی(حتی خاموش) بوسیله نرم افزار Phoenix
برای آپدیت آنلاینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
: آموزش نحوه آپگرید گوشیهای نوکیا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای آپدیت آفلاین
ویدئوی آموزشی فلش گوشی(حتی خاموش) بوسیله نرم افزار Phoenix
برای آپدیت آنلاینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
: آموزش نحوه آپگرید گوشیهای نوکیا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من ديروز يك n86 خريدم ولي وقتي در منزل و زير نور لامپ و مهتابي فيلمبرداري ميكنم تصوير با لرزش هايي همراه است ولي در نور خاموش يا در بيرون از اتاق بدون لرزش و با كيفيت عالي فيلمبرداري و عكس برداري ميكند امروز هم به فروشنده مراجعه كردم و يكي ديگه آورد و آن هم مثل اين بود و در زير نور لامپ و روي جاهايي كه رنگ روشن داره مثل ديوار سفيد نمايش و ضبط فيلمبرداري با لرزش همراه است
آيا اين طبيعي است يا مشكلي دارد
كلي پول دادم ولي راضي نيستم البته من مبتدي هستم و قبلا سوني اريكسون داشتم
ضمنا با تنضيمات هم مشكل رفع نشد فقط زماني كه فيلمبرداري در شب را فعال ميكنم اين مشكل حل ميشه ولي كيفيت ضبط مخصوصا تصاوير متحرك افت مي كند
با تشكر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من ديروز يك n86 خريدم ولي وقتي در منزل و زير نور لامپ و مهتابي فيلمبرداري ميكنم تصوير با لرزش هايي همراه است ولي در نور خاموش يا در بيرون از اتاق بدون لرزش و با كيفيت عالي فيلمبرداري و عكس برداري ميكند امروز هم به فروشنده مراجعه كردم و يكي ديگه آورد و آن هم مثل اين بود و در زير نور لامپ و روي جاهايي كه رنگ روشن داره مثل ديوار سفيد نمايش و ضبط فيلمبرداري با لرزش همراه است
آيا اين طبيعي است يا مشكلي دارد
كلي پول دادم ولي راضي نيستم البته من مبتدي هستم و قبلا سوني اريكسون داشتم
ضمنا با تنضيمات هم مشكل رفع نشد فقط زماني كه فيلمبرداري در شب را فعال ميكنم اين مشكل حل ميشه ولي كيفيت ضبط مخصوصا تصاوير متحرك افت مي كند
با تشكر
دوست عزيز اين كاملا طبيعي هست و زير نور لامپ همينطوريه البته بهتر تو تنطيمات موقع فيلمبرداري گزينه فلورسنت را انتخاب كني
بايد به يه پروداكت فارسي (0580503) گوشي رو اپديت كني براي اپديت متوني با nsu يا فونيكس اپديت كني
منظور از اصله چيه ؟ همشون ساخت چينه
سلام من گوشیم یک بار فرمت کردم و آیکون n-gage ش پاک شده چی کار باید بکنم که آیکونش برگرده
سلامسلام من گوشیم یک بار فرمت کردم و آیکون n-gage ش پاک شده چی کار باید بکنم که آیکونش برگرده
اگه چیزی از انگیج مونده از App Manager پاکش کن و از اول کلاینت انگیج رو نصـــب کــن !
باید کلاینت رو دانلود و نصب کنی
سلام دوستان
كلاينيت 1.40 N-Gagرونصب كردم.هيچ بازي رو اجرا نميكنه بااين كلاينيت.
اگه ميشه دوستان لطف كنن دو سه تا لينك با پدرو مادر بدن ما.
ا گه میشه لینکش برام بزارین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)