سلام
یه صحبت هایی شده که قراره آپدیت جدید ساتیو برسه که یا فقط برای رفع باگ هاست یا یه آپدیت خفن
راستی ساتیو به تنهایی فروش سونی اریکسون رو 2 درصد تو انگلیس بالا برده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یه صحبت هایی شده که قراره آپدیت جدید ساتیو برسه که یا فقط برای رفع باگ هاست یا یه آپدیت خفن
راستی ساتیو به تنهایی فروش سونی اریکسون رو 2 درصد تو انگلیس بالا برده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز ساتیو(مشکی--بدون گارانتی) 610000 تومان بود،نمیدونم چرا رفته بالا!!؟؟!! ، از هر جا سوال کردم ،گفتن اصلا کابل TV نداره !!!!! کسی با کابل TV خریده ؟؟؟؟
Last edited by yasinmb; 20-01-2010 at 22:09.
دوستانی که گوشی رو دارن لطفا بگن صدای گوشی چطور اونجور که من دیدم تک اسپیکره پس باید صداش چندان جالب نباشه (فکر کنم بزرگ ترین عیب گوشی فقط اسپیکرشه)
--------
راستی کی گفته رفته بالا امروز تهران اعلائدین 590 بود داره می اد پایین
دوست گلم کلا حدود 10 روزیه کلا قیمت اکثر گوشی ها رفته بالا و اینم شامل ساتیو هم هست
باز خوبه ساتیو تقریبا قیمتش تغییر نکرده مثلا اینو 10 تومن رفته بالا یا یه گوشی مثل 6220 15 تومن رفته بالا
تا اونجایی هم که من اطلاعات دارم اکثر ساتیو هایی که وارد ایران میشه و تو بازار هست کابل تی وی ندارن و باید جدا خریداری بشه که اونم یه خورده کم و به سختی گیر میاد![]()
قیمت آخری که من دارم 600 هست.
اگر میشه یک بار دیگه محتویات پک رو که توی ایران هست و نوع هندزفری رو بگید.
من بلاخره متوجه شدم چررا سونی اریکسون روی این گوشی اکولایزر نذاشته
چون سونی اریکسون کیفیت اکولایزر های از یپش ساخته سیمبین نوکیا رو قبول نداره
سونی اریکسون همیشه پیرو کیفیت صدای بالا و باس قوی در هنزفری هاش بوده و صدای تیز نوکیا رو قبول نداره
بنده بعنوان یک موسیقیدان عرض میکنم که گوشی های سونی اریکسون از نظر کیفیت صدا بی همتا هستند
حتی آیفون 3gs هم نمیتونه بپای صدای گشوی های سونی اریکسون برسه
من وقتیکه i8910 خریدم متوجه شدم که تو این مدت که دبیلو 960 و بخصوص پی990 داشتم کیفیت صدا ی هیچ گوشی به پای پی990 نمیرسه
البته صدای ساتیو رو نشندیم ولی هرکی داره بگه کیفیت صداش چطوریه؟
این ورژن به دیوار خورده فرهوده هست.تازه کمونه کرده...
بابا میوزیشن.
ساتیو دیده شد 570 نقره ای داشت فقط.بعد از اون 580 بود.(شیراز)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)