تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 531 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142182232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یه چیزی بگم من منکر این نیستم که سون خیلی مشکلات اساسی ویستارو پشت سر گذاشته بایدم اینطور باشه وگرنه ماکروسافت که همش خرابکار میشه با این وضع! ولی سون هم هنوز سر یه سری چیزای اساسی زجرم میده :
    من قبلاً روی خود ویستا و ایکس پی یه کدک فیلم نصب میکردم که تقریباً همه فرمتهای فیلمو میخوند به نام Vista codec اما این نرم افزار که خیلیم کاربردی هست و بدون هیچ تنظیمات و دردسری کار مارو راحت میکرد روی سون نصب نمیشه یعنی ابتدا شروع به ست آپ میکنه و خط ست آپ در حال پر شدنه و یه ارور میده و بعد خط به عقب میره و ست آپ کنسل میشه!
    حالا گذشته از این حرفا خود مدیاپلیر خیلی بهتر شده و فرمتهای بیشتریو بطور پیش تنظیم میخونه ولی بازم نقص داره و حالا سوالم اینه کسی چیزی بجای Vista codec سراغ داره که روی این ویندوز نصب بشه و همونطور همه فرمتارو بخونه؟؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه R e Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

یه چیزی بگم من منکر این نیستم که سون خیلی مشکلات اساسی ویستارو پشت سر گذاشته بایدم اینطور باشه وگرنه ماکروسافت که همش خرابکار میشه با این وضع! ولی سون هم هنوز سر یه سری چیزای اساسی زجرم میده :
    من قبلاً روی خود ویستا و ایکس پی یه کدک فیلم نصب میکردم که تقریباً همه فرمتهای فیلمو میخوند به نام Vista codec اما این نرم افزار که خیلیم کاربردی هست و بدون هیچ تنظیمات و دردسری کار مارو راحت میکرد روی سون نصب نمیشه یعنی ابتدا شروع به ست آپ میکنه و خط ست آپ در حال پر شدنه و یه ارور میده و بعد خط به عقب میره و ست آپ کنسل میشه!
    حالا گذشته از این حرفا خود مدیاپلیر خیلی بهتر شده و فرمتهای بیشتریو بطور پیش تنظیم میخونه ولی بازم نقص داره و حالا سوالم اینه کسی چیزی بجای Vista codec سراغ داره که روی این ویندوز نصب بشه و همونطور همه فرمتارو بخونه؟؟؟
    سلام
    شما از این برنامه استفاده کن خیلی بهتر و کامل تر از ویستا کودک هستش.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوست عزیز شما میتونی از این Codec (K-Kite) استفاده کنی که از ویستا کدک خیلی کاملتره!

4. این کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همگی .

Windows 7 Loader eXtreme Edition 3.010 آخرین کرک از سایت سافت گذر ( 4 شهریور 88 )

دانلود : ( حجم 1.86 مگابایت )
    کد:
    مخلصیم .

6. 2 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rasoul2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام به همگی .

Windows 7 Loader eXtreme Edition 3.010 آخرین کرک از سایت سافت گذر ( 4 شهریور 88 )

دانلود : ( حجم 1.86 مگابایت )
    کد:
    مخلصیم .
    طریقه اکتیو کردنشم میگفتی

موفق باشید

پروفشنال amin fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    IRAN - Karaj

پيش فرض آر تی ام

سلام

می خواستم بدونم که آیا نسخه RTM سون Build 7600 هم مانند RC1 با شروع سال 2010 از کار مییفته یا نه ؟

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

نخیر نمیوفته!
    باید کرکش کنی...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض آپدیت ویندوز 7

از عزیزان خواهش می کنم اگه کسی در مورد آپدیت کردن دستی ویندوز 7 اطلاعاتی داره منو راهنمایی کن.من یه پک آپدیت ویندوز 7 رو دانلود کردم ولی نمی دونم چطوری ازش استفاده کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام در ویندوزم فونت های فارسی نشان داده نمی شوند البته بعضی از سایت ها اینم بگم با فایرفاکس مشکل نداره با اکسپلورر مشکل داره نمی دونم اشکالش چیه اگه کسی می دونه راهنمایی کنه عکسی هم میخاید بگید بذارم

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام در ویندوزم فونت های فارسی نشان داده نمی شوند البته بعضی از سایت ها اینم بگم با فایرفاکس مشکل نداره با اکسپلورر مشکل داره نمی دونم اشکالش چیه اگه کسی می دونه راهنمایی کنه عکسی هم میخاید بگید بذارم
    در قسمت منو بار (Menu Bar) گزینه View-Encoding- اون قسمت رو بکنش Unicode UTF8 فکر کنم مشکلت حل بشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •