دوست عزیز احتمالا" بدلیل سرعت اینترنت شماست فکر کنم از Dial Up استفاده میکنی.
راستی اون شعارو خوب اومدی.![]()
دوست عزیز احتمالا" بدلیل سرعت اینترنت شماست فکر کنم از Dial Up استفاده میکنی.
راستی اون شعارو خوب اومدی.![]()
با عرض معذرت اگر لینک رو دانلود کردید!
این لینک ها از نسخه جدیدتر هست:
البته اگر ADSL داشتم لینک رو مستقیم میکردم تا راحت دانلود کنید... ولی حیفکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
adsl دارم منتها از دوران طفولیت با این رپیدشیر مشکل داشتم .
این لینکش شما رو الان امتحون میکنم.
سلام به بروبچ
بالاخره این گوشیو گرفتم و چقدر هم خوش دست و خوش کلاسه این گوشی
رنگ بژ و جزو آخرین ورژنهای موجود که مشخصش عکس جومونگ و امضاش روی جعبه های سری جدیده
فقط میخواستم یه لینک بازی و برنامه برام معرفی کنید...مرسی از دوستان
عجب! پس اومدن جومونگ تو ایران یه همچین تاثیراتی هم داشته.رنگ بژ و جزو آخرین ورژنهای موجود که مشخصش عکس جومونگ و امضاش روی جعبه های سری جدیده
میگم حسین تو با کوکی رفتی اینترنت ؟ من تقریبا از همه امکانات گوشی استفاده کردم ولی تا به حال اینترنتش رو ندیدم .
تنظیماتش چیه ؟ چیکار باید بکنم تنظیماتش رو برام بفرستند ؟
لطفا زیر دیپلم توضیح بده من بفهمم.
آره رفتم اینترنت بسی فاز می دهد با ال سی دی 3 اینچ!میگم حسین تو با کوکی رفتی اینترنت ؟ من تقریبا از همه امکانات گوشی استفاده کردم ولی تا به حال اینترنتش رو ندیدم .
تنظیماتش چیه ؟ چیکار باید بکنم تنظیماتش رو برام بفرستند ؟
لطفا زیر دیپلم توضیح بده من بفهمم.
تنظیماتش همون طور که گفتم اگه اون شماره رو بگیری درست می شه، ماله تنظیم نمیشه؟! عجیبه نمی دونم قضیه چیه! من رو چندین گوشی همینجوری تنظیم کردم! تنظیمات دستیش رو هم چند تا پست قبلتر که تو سایت ایرانسل بود دادم ولی نحوه ی تنظیمش رو به خاطر اینکه الان کوکی ندارمنمی تونم بهت بگم شرمنده (آخه باید یادم بیاد منوهاش!
)
ولی باز خودت تو قسمت تنظیمات مرورگر ببین سخت نیست! اون شماره رو هم (*141*3*6#) رو هم باز تست کن.![]()
سایت دیجی کالا هم کوکی رو فروش فوق العاده گذاشته
با قیمت 169
دستش درد نکنه که اینقدر ارزون میده (حالا خوبه فروش فوق العادست!)سایت دیجی کالا هم کوکی رو فروش فوق العاده گذاشته
با قیمت 169بیرون 150 میدن.....
آره . همیشه سایتها خب هممون میدونیم که گرونتر میدن
اما بازم این قیمت واسه بعضی شهرستانها که گوشی ال جی یعنی فحش و یا قیمتهای بالا میخوان به مشتریاشون بندازن قابل قبوله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)