دوستان سلام...
ايران رهجو يك مدل داره كه اسمش ea1agg هست...چيز جالبي به نظر ميرسه...كسي اطلاعاتي در مورد اين مدل داره؟
چرا تو سايت هايي مثل cnet و ..... چيزي از اين مدل ذكر نشده؟
به نظر شما اين مدل بهتره يا cw28fg ؟
دوستان سلام...
ايران رهجو يك مدل داره كه اسمش ea1agg هست...چيز جالبي به نظر ميرسه...كسي اطلاعاتي در مورد اين مدل داره؟
چرا تو سايت هايي مثل cnet و ..... چيزي از اين مدل ذكر نشده؟
به نظر شما اين مدل بهتره يا cw28fg ؟
سلام.ببخشید یکی از آشناها یه vaio سریه nw گرفته.روی آیکون bluetooth که کلیک می کنه،هیچ اتفاقی نمی افته...یعتی اصلا برنامه run نمیشه..ویندوزش هم 7.یه هفته پیش خریده...
بازم سلام.... خدمت شما عرض کنم از هر نظر می خوام خوب باشه!!!! من دانشجوی نرم افزارم.... قیمتشم معمولی باشه........ مرسیییییییییییی
چه دقیق!!!
این که سوال نشد
باید مشخص بشه واسه چه کاری میخواید
وزن کم یا زیاد
16 اینچی یا 13 و...
واسه کارای گرافیکی یا برنامه نویسی..
و هزارتا چیز دیگه...
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------
رو آیکون بلوتوث منظورتون او 4 تا گزینه ی بالای دسکتاپه یا نه؟
واسه من تو ویستا برنا مه ی خاصی نداره فقط یه گزینه اون بالا برای بلوتوثه که روشن میکنه و سرچ میکنه
VPCEA1AGG/BI
Intel® Core™ i5-540M Processor 2.53 GHz with Turbo Boost up to 3.06 GHz
ATI Mobility Radeon™ HD 5650 Graphics 1 GB GDDR3 SDRAM
VPCCW28FG/B
Intel® Core™ i5-520M Processor 2.40 GHz with Turbo Boost up to 2.93 GHz
NVIDIA® GeForce® GT 330M GPU with CUDA™ Technology
512 MB GDDR3 SDRAM
مقایسه این دو مدل
این دو مدل کانفیگ خیلی مشابهی داشتن اماکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از نظر CPU مدل ea1 یه مقداری از CW بهتره از نظر گرافیک هم ea1 واقعا عالیه
جای شما بودم مدل اولی رو میخریدم![]()
سلام دوستان
من F116FG دارم
گوشیم هم i8910 HD هست.
یه مشکلی برام پیش اومده . لپ تاپم گوشی من رو پیدا نمیکنه ( منظورم با بلوتوث هست )
دو تا نکته هم وجود داره . لپ تاپ گوشی های دیگه رو میشناسه و کامپیوتر های دیگه گوشیم رو میشناسن
حالا به نظر شما مشکل از کجاس ...
نظراتتون رو درباره sony cw21fx روبگين
خفن ترین مدل vaio که تو بازار ایران موجوده کدومه؟
واسه گیم میخوام یه چیز تو مایه های alinware و asus g73
سلام دوستان... من قصد خرید f12gfx دارم؛ به نظرم سرزمین شرایط و قیمتش بد نیست تو سایتش؛ شما جایی رو تهران سراغ دارین که شرایط فروش و قابلیت اعتمادش واسه خرید وایو از بقیه جاها بهتر باشه؟! خواهشا نام ببرید؛ بحث تبلیغات ممنوع رو هم بیخیال؛ نمیشه حالا که دارم به توصیه دوستان واسه خرید لپ تاپ میام تهران اونجا حیرون شم! اگه نمیشه هم به خودم خصوصی پیغام بدین... tnx
کسی نمیدونه سری X را از کجا در تهران میشه تهیه کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)