خواهشا از SPOILER استفاده کنید !!! داستان بازیو لو ندهید.
خواهشا از SPOILER استفاده کنید !!! داستان بازیو لو ندهید.
احتمالش زیاده که بنویسمپس بی زحمت ، همون باز اولی که تموم کردی ، یک نقد درست درمون بنویس !![]()
یهو داستانو لو ندی!!![]()
+
همه ی 4 تا DVD من پر بود اول فکر می کردم با کلک 4 تاش کردن البته معلوم نمی کنه شاید یه جوری dvd ها رو پر کردن
چون حجم بازی 13.5 گیگ شده
خواهشا قسمت های بازی و داستان رو لو ندین
وقتی آدم بدونه مثلا قراره یه جایی یه کاری رو بکنه کل مزش می پره ، مثلا همین مرحله اول بازی که توی یخ بندان هست چون قبلا دیده بودیم زیاد حال نداد
به نظرتون ارزش داره اورجینال بخرم ؟ یا برم mw یا iv رو اورجینال بخرم ؟
جناب سامبه راحتی من بازی را تو Xbox360 نمومش کردم حالا دارم رو pc بازی میکنم با همین سیستمی که شما دارین !
با رزولیشن 1024x768 و با تنظیمات High و 2X دارم به راحتی بازی میکنم خداییش دمشون گرم موتور بازی فوق العاده است !
شما که هم x360 رو بازی کردین و هم pc لطفا بگید واقعا نسخه pc بدتر از کنسولی ها بوده یا نه
من تا شنبه نمیتونم بازی کنم، خیلی هم نگرانم که بازی مشکلاتی داشته باشه
لطفا راهنمایی کنید
سلام
بالاخره بازی رو شروع کردم و یه مقداری رفتم جلو. یه کوچولو نظرم رو می گم.
به نظر من بازی تمام انتظارات کل اف بازها رو بر آورده کرده و کسی که بیاد از بازی انتقاد کنه یا کال اف باز نیست یا خیلی بی انصافه. iw هیچی کم نزاشته همه چیزی همونطوریه که باید باشه. گیم پلی، داستان، گرافیک.(البته درسته که گرافیک تغییر چندانی نکرده اما به نظر شما پایینه؟) و خلاصه هر ان چیزی که باید تو یه کا اف باشه . من که خیلی خوشحالم بالاخره بعد از کلی انتظار دارم بازی می کنم و یه جورایی نمی دونم چه جوری هیجانم رو کنترل کنم. (البته نظرم چندان ربطی به هیجانات درونی ناشی از بازی نداره بلکه حقیقته ) . در اخرشم بگم که آقا این نظر شخصی منه فردا نیاد پست منو بکوبید.
با تشکر...
دوستان بازی DX10 رو ساپورت میکنه یا نه ؟
خواهشا سریع جواب بدین
ما تو خونه دو نفریم که بازی می کنیم و بازیهای جدید هم که پروفایل ندارن و همیشه دعوا می شه که کی اول بازی رو تموم کنه
ولی اینیکی رو نمی شه صبر کرد
می شه یکی یه راه حل معرفی کنه؟! یعنی خودشون عقلشون نمی رسیده که شاید تو یه خونه چند نفر بخوان بازی کنن؟
مگه بازیه عصر حجره! بله که ساپورت میکنه, خوبم ساپورت میکنه!
برای مولتی پلیر خوب خیلی علاقه دارید میتونید نسخه اورجینالش رو بخرید بدون مشکل بازی بکنید ...
اگرم نه شاید بعد از یه مدتی این داستان انلاین بازی کردن درست بشه با پچی چیزی ... مثل جی تی ای 4 که با پچ تونستن درستش کنن با این حال باید صبر کرد و دید بازی تازه چند روزه به طور رسمی اومده !!! ...
من هم بازی رو گرفتم.داره نصب میشه فقط امیدوارم وسط نصبش ارور نده.
واسه من 3 دی وی دی ه
Last edited by Mostafa NBA; 12-11-2009 at 13:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)