3 تا str و 2 تا dex .
اگه خواستی خیلی کم rec و luc.به نظر من که rec و luc نیاز نیست.
3 تا str و 2 تا dex .
اگه خواستی خیلی کم rec و luc.به نظر من که rec و luc نیاز نیست.
آقا امشب رفتم پرتال 1 تا 15 عجب حالی داد.عجب دهنی از این الینس ها سرویس کردیم.کی میگفت الینس ها قوی ترن؟
آلتار همش دست ما بود.تا دم قلعه الینس ها پیشروی کرده بودیم هرکی از قلعه در میومد در عرض یه ثانیه میترکید.
من 49 تا الینس کشتم و 8 بار هم شهید شدم.یه لول هم زیاد شدم.خفن حال داد.
اینم یه عکس از قلعه الینس ها.ببینید تا کجا رفتیم.تازه این فقط پارتی ما بود.کلی پارتی دیگه با همین جمعیت بودن.
![]()
لول 13
حسش نیست دیگه :دي
درس هم دارم
فردا امتحان زبان فارسی!
اوکی دمت گرم
ما هم یه پارتی چهار نفره داشتیم 2 لول زیاد شدم.
آخرش فهمیدم لولم از همه بالاتر بوده!
کلی ضد حال خوردم.
خواستید برید اونجا منو هم خبر کنید؛ تا حالا با کسی نجنگیدم! فقط وسط راه یه عده زامبی هستن اونا رو میکشم![]()
نسبت به تعاریف شما امروز صبح الینس ها خیلی قوی بودن
من 23 نفر رو کشتم ولی 18 بار هم مردم!
شدم لول 14!
بعدش هم رفتم کوئست که یه لول 19 اومد پرسید لول چندم... بعدش هم منو دعوت کرد به پارتی. دیدم 4 تا لول 19 هستن! جاتون خالی همه دشمن ها برای من قرمز بودن! چون دمیج من کم بود دشمن ها اصلا توجهی به من نمیکردن
خلاصه صبح جمعا حدود چهل دقیقه بازی کردم؛ از لول 13 شدم لول 16! حیف شد اینترنت دوباره قاط زد وگرنه تا ظهر لول18 بودم!!!
--------------------------------
Last edited by DJmoji; 11-01-2009 at 12:04. دليل: حذف نمیشه چرا
منم دارم دانلودش میکنم.میخوام جادو گر بشم.گروه اول دو تا جادو گر داره.گروه دوم یه دونه.کدمش برم اولی یا دومی.کدوم جادوگره بهتره؟
با اینترنت 64 جواب میده؟
من جات بودم دان نمیکردم حالا خودت میدونی
ای بابا چرا اینقدر یواش لول اپ میکنین
من لول 21 هستم
دیروز و امروز رو اصلا بازی نکردم
فردا هم امتحان ندارم ولی باید بخونم
بیا سرور 3 و گروه هورد ها.اگه گروه اول منظورت الینس ها هست یه جادوگر داره و اونیکی پریست هست یعنی هیلره.گروه دوم هم یه جادوگر و یه هیلر به نام oracle داره.از نظر قدرت هم با هم برابر هستن.فقط اونها تو یه مپ دیگه بازی میکنن و با ما که هورد هستیم دشمن هستن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)