وقتی زیاد روش کلیک کنی و سرعت عملت زیاد باشه گوشی 5 ثانیه صفحش تاریک می شه ولی ناراحت نباش ایراد نیستش
وقتی زیاد روش کلیک کنی و سرعت عملت زیاد باشه گوشی 5 ثانیه صفحش تاریک می شه ولی ناراحت نباش ایراد نیستش
سلام .منم خریدم چینی با تمام وسایل اصلی و گارانتی متفرقه 330 - ولی دلم نمیاد فریم ورشو آپدیت کنم
من کد ای ام آی رو تو اون سایت زدم این. میزنه ؟!
تصویر رو حذف کردم
یعنی گوشی اصلی نیست ببرم سر فروشنده ؟!
Last edited by hossein_dig; 01-04-2009 at 09:51. دليل: حذف عکس
باید به همون شکلی که گفته کد رو وارد کنید.به اون خطهای فاصله دقت کنید.
خب آپدیت نکن
آپدیت واسه اوناییه که سرعت بالاتر و قابلیت ژئوتگینگ رو می خوان شما اگر نمی خوای نیازی به آپدیت نیست
باز همون صفحه میاد .چرا ؟!
آره منم واست امتحان کردم نشون نمی ده
سلام خدمت دوستان گل من تازه این گوشی رو گرفتم 1 سری برنامه دانلود کردم نصب نشد بعد گوشیمو هک کردم بازم نشدیعنی certification erorr دیگه نمیدونم چیکار کنم تو گوشی قبلیم تاریخ گوشیرو میاوردم عقب درست میشد امااین یکی نمیشه یکی بهم گفت باید با یه کد خاص تاریخ گوشی رو بیارم عقب کسی میدونه این کده چیه؟
سلام دوستان عزیز. من به تازگی یه 5800 خریدم و خیلی هم باهاش حال می کنم. فقط اگه کسی بتونه منو راهنمایی کنه که sms های گوشی قبلی خودم رو به این گوشی منتقل کنم دیگه عالیه. در ضمن pcsuite گوشی قبلیم که n73 بود، می تونستی از طریق کامپیوتر sms بزنی یا دفترچه تلفنتو ویرایش کنی؛ ولی تو این جدیده (یعنی ovi suite) اصلا گزینه اش نیست. کسی راه حلی می دونه. ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.
اگه صفحات قبلی رو بخونی به جواب میرسی!
یه دور گوشی رو با 7370 ریست کن! و برنامه هایی که نیاز به ساین دارن رو هم ساین کن بعد نصبشون کن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)