سلام دوباره به همگی
چشم آقا حسین من حتما به زودی بهتون زنگ میزنم !
سلام دوباره به همگی
چشم آقا حسین من حتما به زودی بهتون زنگ میزنم !
با سلام به دوستان
"این مطلب رو واسه این بزرگ نوشتم که نظر محبت آمیز دوستان رو جلب کنم"(در هر حال ببخشید)
بنده می خواستم یه سرور wow بزنم البته با کمک دوستان...
مطلب قبلی که تو صفحه تاپیک 130 "با خط درشت" نوشته بودم ...
حالا نظرم اینه که یه قیمت توافقی بزارین یا با ایمیل یا شماره ام اس ام اس کنین ممنون میشم
***راستی هاستی که گرفتم هاست اختصاصی (VP's) منظورم بوده...خودم هم یه کم کمایی دراین مورد"یعنی هاست زدن" تحقیق کردم... یه هاست لوکال زده بودم "با منگوس" ... ولی آنلاینش رو دیگه نمی دونم ....
اگه کسی کمک حالم بشه ممنون میشم ....مبلغش رو هم خودتون پیشنهاد بدین (هرچه قد در توانم باشه میپردازم) ***
میشه شماره صفحه رو بگین ؟ آخه صفحات زیادهتو این تاپیک بارها و بارها این کار توضیح داده شده شما کافیه یه گشتی تو صفحه ها بزنی
سلام به بچه هاي P30world
هركي آموزش ساخت ايتم خواست به من زنگ بزنه براش توضيح ميدم
09359160771
سلام آقا حسین زنگ زددم گوشیتونو جواب ندادی!
احتمالا سرت خیلی شلوغه درکت می کنم. ایراد نداره ببین اگه وقت نمی کنی با Yahoo با هم صحبت کنیم.
این Id منه Nathalie_MyLove
قوانینتون رو هم بی زحمت واسم ذکر کنید. انشالا من امروز فردا شروع به کار کنم بچه های Game net ام منتظران Account هم میخوان
ممنون
چقدر پول داری ؟
من سرور تا 600000 تومان هم راه اندازی کردم
بستگی داره که چقدر بخوای خرج کنی با 50000 تومان هم میشه سرور زد ولی خوب کیفیت تعطیله
اگه خواستی پول خرج کنی بهم زنگ بزن 09194514922
این برای صفحه های قبله ساختنه ایتم رو توضیح داده
اینو نگاه کن
دوستان سلام
من یک سرور با patch 3.0.9 دارم منگوس هم استفاده میکنم در قسمت انتخاب hero میخوام death knight را انتخاب کنم غیر
فعاله میگه لول 55 می خواهد از تو منگوس دستکاری کردم کردم 1 باز نشد کسی میدونه چه جور باید فعال بشه در ضمن
addons برای پچ 3.0.9 از کجا بگیرم ممنون
تو mangosd.conf اینو بکن 1
MinLevelForHeroicCharacterCreating = 55
قبلش یه هیرو همینجوری بساز یه بار باهاش وارده بازی شو بعد آف شو و اون چیزی که دوست داری رو بساز ، اگه اکانتت جی ام باشه احتیاجی به هیچکدوم از این کارا نداری ولی اگه پلیر عادی باشه باید این کارهائی که گفتم رو انجام بدی
موفق باشی
Last edited by Bllizzardwow; 24-03-2010 at 19:22. دليل: کامل کردن اطلاعات
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)