چون BTS تازه نصب شده احتمالا در حال تست هست. یه مدت صبر کن اگه درست نشد با 09990 تماس بگیر.
چون BTS تازه نصب شده احتمالا در حال تست هست. یه مدت صبر کن اگه درست نشد با 09990 تماس بگیر.
یه 7 ماهی میشهچون BTS تازه نصب شده احتمالا در حال تست هست. یه مدت صبر کن اگه درست نشد با 09990 تماس بگیر.
زنگ بزنم چی بگم
زنگ بزن مشخصات آنتن رو بده بگو GPRS نداره!!!!
البته بعید میدونم پیگیری کنند!!!
این که میگید 7 ماه هست حتما شبکه مشکل داره.
آقا سلام
مطابق معمول باز هم رفتیم سراغ GPRS همراه اول و دوم وسوم و ....
بعد از دریافت تنظیمات پیکر بندی مربوط به گوشی samsung S5333 Wave 533 و ذخیره آن ....
هنگام استفاده Connect شدن 0xff01 میاد و خبری از Connect نیست داستان چی هست ؟؟
روی این موضوع کلی ضرر دادم بسته های GPRS خریداری شده ام بدون استفاده ( مدتش گذشت ) و سوخت شد ...
راهنمایی کنید متشکرم ....
با گوشی دیگه تست کنید که مطمئن بشید 100% مشکل از گوشی شما نیست!! اگه با گوشی دیگه تست کردی بازم همینطور بود احتمالا GPRS منطقه شما وصل نیست باید صبر کنی تا وصل بشه.
درآمد 14 ميليارد توماني همراه اول از GPRS
مديرعامل شركت ارتباطات سيار با بيان اينكه در آينده برروي موضوع رومينگ 3G کار خواهيم کرد، گفت: درآمد حاصل از GPRS همراه اول، در سه ماهه نخست سال گذشته 5 ميليارد تومان بوده است كه امسال به 14 ميليارد تومان افزايش يافته است.
وحيد صدوقي، مديرعامل همراه اول در گفتوگو با «ايسنا»، اظهار كرد: سرعت GPRS تهران تا پايان سال به بيش از 120 کيلو بيت بر ثانيه ميرسد. وي با بيان اينكه درآمد سيمكارتهاي دائمي 4 درصد و سيمكارتهاي اعتباري 43 درصد نسبت به سه ماه نخست سال گذشته رشد داشته است، گفت: در اين رابطه درآمد حاصل از اينتركانكشن نيز 23 درصد رشد داشت.
مديرعامل همراه اول تاكيد كرد: بحث جابهجايي شماره مشتركان بين اپراتورها به اين سادگي امکانپذير نيست و بايد طرح مربوطه بررسي و تمام پيشنيازهاي آن تامين شود. وي در پايان تاكيد كرد: ارتباط شماره با منطقه، يک مزيت سيمکارت همراه اول است که به اين راحتي قابل حذف نيست.
سلام
من خط دائم همراه اول دارم. میخواستم GPRS این خط رو فعال کنم از طریق سایت.
میخوام ببینم به جز هزینه استفاده اینترنت پولی روی قبض من میاد یانه؟ مثل سایر هزینه ها یا آبونمان اینترنتو.....
ممنون
سلام
نه دوست عزیز فعال سازی هزینه ای نداره!! روی قبض شما فقط هزینه استفاده از اینترنت میاد نه هزینه آبونمان و ...!
البته بهت پیشنهاد میکنم قبل از استفاده طرح فعال کنی مخصوصا واسه سیمکارت دائمی!
دوستان سرعت GPRS همراه اول چند کیلوبایته از ایرانسل بیشتره یا کمتر؟
ممنون
سلامدوستان سرعت GPRS همراه اول چند کیلوبایته از ایرانسل بیشتره یا کمتر؟
ممنون
بسته به مناطق متفاوته
ولی کلآ ارانسل سرعت بیشتری داره و همراه اول به صرفه تره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)